- Μηνύματα
- 37.835
- Reaction score
- 90.741
Τι σκληρός αιμοδιψής καρι0λης!Ανοξείδωτο είναι ό,τι δεν οξειδώνεται.
Μπορεί να μαγνητίζεται, μπορεί και όχι.
View attachment 281151
Τι σκληρός αιμοδιψής καρι0λης!Ανοξείδωτο είναι ό,τι δεν οξειδώνεται.
Μπορεί να μαγνητίζεται, μπορεί και όχι.
View attachment 281151
Μήπως ήταν συμμαθητής μου?παντως ο γείτονας έλεγε πως ο kwλοσ είναι το mni του μέλλοντος, και ήταν καθηγητής πανεπιστημίου
Το δικό μου είναι αλουμινίου. Δεν πιάνει ο μαγνήτης, αλλά δεν αφήνει και δαχτυλιές.αφου δε βαζεις στο ψυγειο μαγνητακια...
Αν μαντευω καλα ο Zizik δεν αντεχει τα μαγνητακια στο ψυγειο για ομοιομορφια, και για καθαρισμο.
Αμερικανιά
Βούτυρο κλαριφιε νομίζω δουλεύουν τα καλα εστιατόριαΓια τηγάνι τιπ: λάδι από αβοκάντο .
Αφήνει κι ωραία γεύση στο στεϊκ.
Αντέχει πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες (400 χαλαρά) ενώ άλλα λάδια καίγονται στους 200 (ελαιόλαδο).
Αυτά είναι τα καθημερινά κρέατα του Ear.Καλα ψησιματα. Μηπως να δοκιμαζες πρωτα με κανα πιο καθημερινο κρεας να δεις τι παιζει.
Το black Angus θα είναι το πρώτο, αυτό είναι ας πούμε "καθημερινό", και μετά οι wagyu.Καλα ψησιματα. Μηπως να δοκιμαζες πρωτα με κανα πιο καθημερινο κρεας να δεις τι παιζει.
Ακριβώς.Αυτά είναι τα καθημερινά κρέατα του Ear.
Δε πειράζει, μη σκας.Ακόμα δεν κατάλαβα τι προσφέρει παραπάνω από μια παραδοσιακή ελληνική ηλεκτρική ψηστιέρα.
Το black Angus θα είναι το πρώτο, αυτό είναι ας πούμε "καθημερινό", και μετά οι wagyu.
Ακριβώς.
Ελληνικό κοινό μοσχάρι, μόνο στα μπιφτέκια μ'αρεσει, σε μπριζόλες παίζω αποκλειστικά σε άλλα κρέατα.
Μια ελληνική κοπή μου έχει αρέσει αρκετά, σε t bone, από εκτροφή γαλλικών μοσχαριων. Αλλά εντάξει, απέχει πολύ από τα πιο νόστιμα κρέατα του είδους.
Αυτή:
View attachment 281278
Η οποία είναι ίδια με αυτή, ίδια μοσχάρια:
View attachment 281277
Και η διαφορά στην τιμή είναι απλώς λόγω εισαγωγής. Ίδιο κρέας.
Και φυσικά θέλει χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτό το ελληνικό κρέας, είτε από ντόπια μοσχάρια είτε από τα γαλλικά. Δεν έχει την ποσότητα ενδομυϊκού λίπους των άλλων.
Δε πειράζει, μη σκας.