- Reaction score
- 5.449
![IMG_20230223_130755.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2023/02/401049_b5c379d1a54f45e0cc934342db32bfc1.jpg)
Έβαλα τα στραγάλια να μουλιασουν γι αύριο.Θα τα μαγειρέψω όμως δίχως ντομάτα.Ανοίξτε το με σύνεση...![]()
Και νόμισα ότι τίς είχες μέσα στην πίτα.
Δεν έχουν σάλτσα αλλά κουκουρμά και κόκκινη πιπεριά.Έβαλα τα στραγάλια να μουλιασουν γι αύριο.Θα τα μαγειρέψω όμως δίχως ντομάτα.
Τώρα άμα σε πω ότι έβγαλα τις πατάτες και γέμισα τη πίτα με τις my precious, θα με πιστέψ?Και νόμισα ότι τίς είχες μέσα στην πίτα.![]()
Όταν βάζω στο μουλτι το περιεχόμενο της ντομάτας για τη σάλτσα στη γέμιση, παίρνω μια ακόμα και τεμαχίζω το εξωτερικο και δημιουργώ καπάκια , αντί να ξανάβάλω τα κοτσάνια της πιπεριάς , έτσι έχω και γεύση και διχρωμία. Νομίζω είναι πιο όμορφο και δεν έχω στο πιάτο κάτι που δεν τρώγεται.Τι κόλπο είναι αυτό πάνω στις πιπεριές;
τι εννοείς δεν τρώγεται; το καπάκι της πιπεριάς; άντε να αφήσουμε το κοτσάνι όπως αφήνουμε και στην ντομάτα.Όταν βάζω στο μουλτι το περιεχόμενο της ντομάτας για τη σάλτσα στη γέμιση, παίρνω μια ακόμα και τεμαχίζω το εξωτερικο και δημιουργώ καπάκια , αντί να ξανάβάλω τα κοτσάνια της πιπεριάς , έτσι έχω και γεύση και διχρωμία. Νομίζω είναι πιο όμορφο και δεν έχω στο πιάτο κάτι που δεν τρώγεται.