- Reaction score
- 8.899
Η αλλαγή δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό όπως στην ουσία υπονοείςΑυτό το τρέξιμο εγώ το έκανα για να μην δώσω πολλά μετά απο δεκάδες αλλαγές που βλέπω ότι κάνετε εσείς οι "γνώστες" για να βρείτε αυτό που θέλετε. Αντίθετα εγώ έκανα μόνο μια και μάλιστα απο πρότερο φθηνο σύστημα. Και έχετε και πολύ μέλλον ακόμη απο ότι βλέπω με το πως και πόσο ασχολείστε με νέα προιόντα και τα γνωρίζετε όλα. Εγώ δεν ξέρω τίποτε απο αυτά που λέτε χα χα. Την πορεία ανθρώπων σαν εσάς στα φόρουμ την έχω δεί. Σας έβλεπα και στα μαγαζιά όταν πήγαινα για να κάνω ακρόαση. Εκτός βέβαια εάν είστε τίποτε του επαγγέλματος. Γαιτί καλά εγώ κάνω πλάκα, εσείς το έχετε πάρει σοβαρά το "χόμπι". Και όταν τσατίζομαι, τσατίζομαι για άλλα πράγματα, όχι για μηχανήματα και συστήματα και επιλογές του καθένα. Το ¨χόμπι" το δικό μου είναι άλλο.
το ερώτημα είναι πόσο ουσιαστική είναι αυτή,αν προήλθε δλδ κατόπιν ουσιαστικής μελέτης και τριβής με το αντικείμενο.
Το ότι άλλαξες μια μόνον φορά το ηχοσυστημά δεν αποτελεί από μόνον του ούτε πλεονέκτημα ούτε μειονέκτημα.
Ούτε σημαίνει βεβαια απαραίτητα μια οποιαδήποτε μεταβολη, αλλαγή προς το καλύτερο.
Στο ερώτημα μου πάντως απεφυγες να απαντήσεις.
Last edited: