Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.823
Ούτ' εγώ τα κατέω καλέ..Ναι βρε μπάρμπα, μην φωνάζεις
Και σίγουρα δεν τα έχω κάμει.. (τουλάχιστον όχι σωστά)
Σιγά μην φωνάξω.. (ο αόματος ) σ' εσένα..
Ούτ' εγώ τα κατέω καλέ..Ναι βρε μπάρμπα, μην φωνάζεις
Και θα έβαζα στοίχημα ότι αυτό έχω καταλάβει απο το φόρουμ εδώ αλλά και παγκόσμια που διαβάζω (ζα) κάποιες φορές. 70-90 % λένε ο χώρος και η ισοστάθμιση άρα τι μένει για τον χαρακτήρα και την ποιότητα των μηχανημάτων ; Δεν αξίζει να παρεις πιο καλά ,κλπ. Αλλά δεν ήμουν και σίγουρος γιατί νοιώθω και πολλές φορές βλάκας εδω μέσα και ας μου είχαν μετρήσει το IQ απο μια εταιρεία όταν ήμουν νέος για να με προσλάβουν και ήταν >135, δεν ξέρανε πόσο πάνω αλλά σίγουρα παραπάνω. χα χα. Δεν είχαν τέστ για παραπάνω είπαν , τους έφτανε μέχρι εκεί. Τι έχω ταραβήξει στην ζωή μου για να ζήσω χα χα. Πάντως εσυ Kanakiani απο εμένα, έχεις μεγαλύτερο σίγουρα.Αν θυμάμαι καλά είχε βγει και "ιατρικό διάγγελμα" στηρίζοντας αυτή την θεωρία.
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή
Πλάκα έκανε βρε, απλώς ξέχασα να βάλω γελάκι γιατί έχω τσατιστεί με το ατύχημα και έγραφα εκεί, το είδα μετά.Ούτ' εγώ τα κατέω καλέ..
Και σίγουρα δεν τα έχω κάμει.. (τουλάχιστον όχι σωστά)
Σιγά μην φωνάξω.. (ο αόματος ) σ' εσένα..
Ενδεικτική λίστα τιμών για Ευρώπη :Δλδ πόσο ;
Δλδ πόσο ;Εννοείται πως όλα αυτά τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά συνοδεύονται με ανάλογο αντίτιμο...
Αψηφωντας τη βασικη θεωρια
οι μετασχηματιστες ΕΙ δεν εχουν εκτοπιστει.
Απο τα σταδια εξοδου καθολου
Απο την τροφοδοσια οχι εντελως.
Υποστηριζεται οτι ακουγονται καλύτερα.
Θετικες παντα ειναι οι ακουστικες εντυπωσεις απο τους R CORE.
Ισως ο καλυτερος συμβιβασμος.
Ανεξαρτητως κατηγοριας παντα θα υπαρχουν περιθωρια
να φτιαχτει ενας καλυτερος μετασχηματιστης
Το μόνο ευνοϊκό εξάρτημα για τη μετάδοση του σήματος θα ήταν όποιο δεν θα χρειαζόταν να παρεμβάλλεται..Η ύπαρξη και μόνο ενός μετασχηματιστή πριν το ηχείο, μου φέρνει ..φαγούρα.
Αλλεργίες είναι αυτές, τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;