- Reaction score
- 8.885
Καλά μην τσαντίζεσαι τόσο πολύ και χάνεις την ψυχραιμία σου, μια ερώτηση κάναμε.Η αλλαγή με την έννοια ότι κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος συνεχώς απο το αποτέλεσμα σημαίνει ότι δεν ξέρει τι κάνει, τι ακούει, τι διαλέγει, τι ήθελε να επιτύχει.
Άλλες αλλαγές για καλύτερο αποτέλεσμα είναι δικαιολογημένες αλλά και αυτές μέχρι έναν βαθμό, δεν μπορεί να είναι πολλές. Χάνεις και χρήματα. Εδώ βλέπω υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται δεκαετίες και θα συνεχίσουν και για δεκαετίες.
Ως πρός την απάντηση δεν καταλαβαίνω γιατί περίμενες να σου απαντήσω, γιατί δεν ρωτήσες ποτέ άλλον, γιατί σε νοιάζει ... εκτός εαν θες να πεις και να καταδείξεις ότι είμαι κάποιου είδους κορόιδο που πλήρωσα πολλά χρήματα και εσυ ο έξυπνος που ακούς πχιότητα με λιγότερα έως κλάσματος του ποσού αυτού που έδωσα εγώ. Σε τέτοιες κακής πρόθεσης ερωτήσεις, δεν απαντάω. Πες πόσα έδωσες εσύ συγκριτικά με έναν που ακούει απο ένα compact σύστημα των 250 ευρώ απο το Media Markt. Απάντα εσύ πρώτα εάν είσαι επαγγελματίας του χώρου και ασχολείσαι τόσο πολύ, γιατί εάν δεν είσαι στα δικά μου μάτια είσαι εξωγήινος.
Δεν ξέρω εάν οργίζεσαι πραγματικα με μένα ή με τον ίδιο σου τον εαυτο