bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.317
Ναι, βγαίνει σε δύο τύπους, για χοντρό και για λεπτό σωλήνα τρόμπας
.. θα πρέπει όμως να έχουν ίδιες διαμέτρους σωλήνων, κλπ…Ναι, βγαίνει σε δύο τύπους, για χοντρό και για λεπτό σωλήνα τρόμπας
Ωχ, αντί για το hv πήρα τον hp…
Έγινε. Καλό εξάρτημα ο αντάπτοραςΩχ, αντί για το hv πήρα τον hp…
Θα προσπαθήσω να λεπτύνω εξωτερικά το «Φ» του σωλήνα της τρόμπας δαπέδου μου για να ταιριάξει (εφόσον γίνεται)…
Αυτό σε είπα παραπάν και αυτό ισχύει εντέλει στα αναλώσιμα της shimano παντού. Αν το βρεις φθηνότερα εδώ θα είναι παρτίδα άλλης τιμολόγησης. Για να στο κάνω λιανά, ένα ελληνικό μαγαζί φέρνει μια παρτίδα DA κασέτες και ξέρει πως θα είναι στο ράφι μπορεί και μέχρι να αντικατασταθεί ο εκάστοτε κωδικός από έναν νέο. Αυτό δεν συμβαίνει σε χώρες με άλλη αγοραστική δύναμη όπου κασέτες αυτού του επιπέδου έχουν μεγάλη ζήτηση. Εδώ κοιτάμε στη πλειοψηφία να αγοράσουμε με 400€ ολόκληρο ποδήλατο και όχι μόνο μια κασέτα.ντάξει έστω (μου θύμησες και την κασσέτα που πήρα απο δώ πάλι φθηνότερα) αλλά ακόμα και με καινούρια τιμή δεν είναι ακριβότερα της γερμανίας.
κοινώς αν είναι shimano και υπάρχει εδώ δεν χρειάζεται να δεις έξω τιμή , το αγοράζεις
Και αυτό ισχύει, όμως τις περισσότερες φορές αν το προϊόν είναι τρέχον μοντέλο η προσφορά βρωμάει.Οι κανονικές τιμές δεν έχουν διαφορά. Η διαφορά υπάρχει στο ότι συχνά στα μαγαζιά του εξωτερικού βρίσκεις μεγάλες προσφορές.
Δεν ξέρω τι είχες πριν αλλά είναι θέμα (άποψη) εταιρίας. Τα σιμάνο κουμπώνουν πολύ δύσκολα και ξεκουμπώνουν πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα. Τα σραμ κουμπώνουν και ξεκουμπωνουν ακόμα και με τα χέρια. Εγώ έχω φορς που είναι σα σραμ (δεν έβαλα το σιμάνο για λόγους ευκολίας).Έβγαλα το ql σχεδόν απλά κοιτώντας το , δεν χρειάστηκε ούτε να του μιλήσω , τι ζόρι είχε φάει και αυτό και να πεις ότι το είχα βγάλει πολλές φορές , ένα κούμπωμα στην αρχή στο καπάκι ξεκουμπωμα γιατί είχα περάσει την αλυσίδα έξω από το δόντι και άλλη μία την Κυριακή.
Έβαλα το καινούριο το ντουρασελ το πρόστυχο, θυμήθηκα τις ιστορίες ότι κουμπωνουν και ξεκουμπωνουν τα ql χωρίς εργαλείο με κόλπα πρόστυχα κλπ και μετά προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα λάθος και δεν κουμπώνει με την καμία με εργαλείο και δύο χέρια
Καμιά σχέση το Shimano ql με τη μλκ που μου δώσε ο άλλος πέρσι.