- Reaction score
- 21.720
Παιδιά, τέσσερις σελίδες θέμα κι ακόμα να πείτε για καλώδια. Ανησυχώ!
Κάτσε λίγο ακόμα, μη φεύγεις.Παιδιά, τέσσερις σελίδες θέμα κι ακόμα να πείτε για καλώδια. Ανησυχώ!
Με τα σημερινά δεδομένα, είναι μια άχρηστη παλιατζουρα.Exist
Το έχω το φίλτρο
Μπα, πανάθεμά σε, παραλίγο να με πνίξεις! Πλένω δόντια και παραλίγο να μου βγει η οδοντόπαστα από τη μύτη!Τώρα θα μάθουμε αν ανακαλωδίωσε το χρέπι του '70 που είχε καλώδια λαμπατερ μέσα.
Ποιός τα λέει αυτά ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Baumann.Για βινύλια είπαμε τίποτα?
Ελπίζω να έγινε κατανοητό μετά από τόσα χρόνια ότι High Fidelity & βίνύλιο δεν συμβαδίζουν.
View attachment 283774
Έλα τώρα, λέγε..αρχαιολογία του '70 ρε αδερφέ..
Ποιός ειναι ο κύριος?Ποιός τα λέει αυτά ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Baumann.
Γερμανός επιστήμονας.Ποιός ειναι ο κύριος?
Είχες b&w στις δόξες σου και εσύ η ήταν αυτά του Ντιμιφουτ;Κάτσε λίγο ακόμα, μη φεύγεις.
Τώρα θα μάθουμε αν ανακαλωδίωσε το χρέπι του '70 που είχε καλώδια λαμπατερ μέσα.
Υπ'οψιν, στο συγκεκριμένο, έχω βελτιώσει τόσο υλικά κρος, όσο και καλωδιώσεις.
Θρήνος σκέτος ήταν τα "μαμά".
Τώρα δεν τα έχω δει και καλά τα μηχανήματα του αλλά στην μισή τιμή να πουλήσω την κεφαλή μου πρέπει να αγοράζω καμιά 10 φορές όλα τα μηχανήματα του (καινούργια).Αγαπούλα (thva) πούλα, το λέει ο Γερμανοτσολιάς.
Τόσο το χειρότερο για σεναΤώρα δεν τα έχω δει και καλά τα μηχανήματα του αλλά στην μισή τιμή να πουλήσω την κεφαλή μου πρέπει να αγοράζω καμιά 10 φορές όλα τα μηχανήματα του (καινούργια).
Τώρα με προβλημάτισες. Κλονίστηκα.Τόσο το χειρότερο για σενα
Εγω πάντως πείστηκα ότι χρειάζομαι 50 subs για την πρώτη οκτάβα και δύο μικρά ηχεία βάσης για όλες τις υπόλοιπες. Τρέχω να αγοράσω. Θα ακούω και σεισιμκά κύματα.Για πρωινό σας έχει ο thva γατάκια.
Απ' όσα έχω διαβάσει, όλες οι σειρές της πρώτης γενιάς είχαν πρόβλημα με θόρυβο.-> Kali LP6 v1