Ψιθυροι απο παλια ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.525
Παιδιά, τέσσερις σελίδες θέμα κι ακόμα να πείτε για καλώδια. Ανησυχώ!
Κάτσε λίγο ακόμα, μη φεύγεις.

Τώρα θα μάθουμε αν ανακαλωδίωσε το χρέπι του '70 που είχε καλώδια λαμπατερ μέσα.

Υπ'οψιν, στο συγκεκριμένο, έχω βελτιώσει τόσο υλικά κρος, όσο και καλωδιώσεις.

Θρήνος σκέτος ήταν τα "μαμά". 😂😁😜🤪

Reaction score
18.628
Τι πρόβλημα υπάρχει με τα τσάκ - τσούκ -τσίκ του πικάπ ;

Εμένα αυτό μου έμεινε απο όλη τη συζήτηση. 😀

Τι έγινε με το κόμιστρο ;

Μπαίνει και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτό. 😀

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.525
Exist

Το έχω το φίλτρο :)
Με τα σημερινά δεδομένα, είναι μια άχρηστη παλιατζουρα. 😁😜🤪😂

Προφανώς άχρηστη, για 2 λόγους:

1. Βάλε σαμπ ρε άχρηστε

2. Ντιρακ λέμε. Σοβαρή ενσωμάτωση. Ποιο "φίλτρο" αρχαιολογία του '70 ρε αδερφέ..😁😜🤪😂

(Για το "παλιατζουρα" δε χρειάζεται εξηγήσεις, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)

Reaction score
11.109
Τώρα θα μάθουμε αν ανακαλωδίωσε το χρέπι του '70 που είχε καλώδια λαμπατερ μέσα.
Μπα, πανάθεμά σε, παραλίγο να με πνίξεις! Πλένω δόντια και παραλίγο να μου βγει η οδοντόπαστα από τη μύτη! 😁😂

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.799
φίλε μου Κώστα .

Προσηλυτισμός ονομάζεται η προσπάθεια παρακίνησης ατόμων να υιοθετήσουν συγκεκριμένες απόψεις, και κυρίως θρησκευτικές αξίες. Η λέξη προέρχεται ετυμολογικά από το «προς» και τον παρακείμενο του ρήματος έρχομαι «ελήλυθα». Αν και ιστορικά χρησιμοποιήθηκε στην Καινή Διαθήκη για να περιγράψει τον εκχριστιανισμό των παγανιστών, σήμερα χρησιμοποιείται για να περιγράψει γενικότερα τις προσπάθειες άλλων θρησκειών να διαμορφώσουν τα πιστεύω ενός ατόμου, θρησκευόμενου ή μη, ώστε να υιοθετήσει την αντίστοιχη θρησκεία. Ο όρος έχει αρνητική σημασία και περιγράφει κυρίως τις βίαιες (σωματικά ή πνευματικά) προσπάθειες που χρησιμοποιούνται για να μεταπεισθεί ένα άτομο.
-

Το έγκλημα του προσηλυτισμού επιφέρει βαρύτατες συνέπειες. Ο νόμος προβλέπει σωρευτικά ποινή φυλάκισης χωρίς προσδιορισμό ανώτατου ορίου και χρηματική ποινή. Ακόμα αν ο δράστης είναι Έλληνας, του επιβάλλεται αστυνομική επιτήρηση, ενώ αν είναι αλλοδαπός, απελαύνεται ( άρθρο 466 Π.15 Μαρ 2016
-
:party:...μην το πάρεις και στα σοβαρά και δεν κοιμηθείς απόψε .
Σε Σέβομαι , :hi: για το πάθος σου στο μάταιο τούτο " άθλημα " μας ....και φυσικά είμαι απο την απέναντι μεριά .
-
76231887.jpg

-

Reaction score
8.754
Για βινύλια είπαμε τίποτα? :biggrin:
Ελπίζω να έγινε κατανοητό μετά από τόσα χρόνια ότι High Fidelity & βίνύλιο δεν συμβαδίζουν.
1678400146920.png

Reaction score
3.428
Είπα και εγώ. Δεν θα ποσταριστεί κανά ντοκουμέντο.. και τσουπ.. το έβαλε ο συνήθης ύποπτος. :D

Κώστα κάνεις κάποια λάθη αλλά πλέον έχεις πάρει άλλο δρόμο οπότε είναι μάταιο να αντιπαρατεθούμε. Απλά δεν μου αρέσει πόσο εύκολα υποβαθμίζεις κάτι που δεν έχεις/γουστάρεις ή ότι άλλο. Το τι έχεις καταλάβει εσύ και τι σου αρέσει δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζεις σαν απόλυτο. Δεν υπάρχει απόλυτο, μόνο κάποιες ενδείξεις και υποκειμενικότητα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.543
αρχαιολογία του '70 ρε αδερφέ..
Έλα τώρα, λέγε..
Θές τα μανάριαμ' (αυτά τα μπαουλάκια βρε.. τα κουκλιά :biggrin: ) να θυμηθείς πως άκουγες νιάτο τις μουσ'κές σου?
Να τους βάλεις και 6-7 σαμπγούφα παραδίπλα να γουστάρ'ς?
Τη διπλομούτσουνη γλάστρα θέλω εγώ.. 8-)

Reaction score
8.754
Ποιός τα λέει αυτά ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Baumann.
Ποιός ειναι ο κύριος?
Αν σε ενδιαφέρει The Originalsound δεν ασχολεισαι με βινύλια και πικαπ.
Εκτός από λάμπα έχεις και πικαπ? :biggrin:

Reaction score
6.190
Κάτσε λίγο ακόμα, μη φεύγεις.

Υπ'οψιν, στο συγκεκριμένο, έχω βελτιώσει τόσο υλικά κρος, όσο και καλωδιώσεις.

Θρήνος σκέτος ήταν τα "μαμά". 😂😁😜🤪
Είχες b&w στις δόξες σου και εσύ η ήταν αυτά του Ντιμιφουτ;

Reaction score
18.628
Αγαπούλα (thva) πούλα, το λέει ο Γερμανοτσολιάς.
Τώρα δεν τα έχω δει και καλά τα μηχανήματα του αλλά στην μισή τιμή να πουλήσω την κεφαλή μου πρέπει να αγοράζω καμιά 10 φορές όλα τα μηχανήματα του (καινούργια). 😀

Γερμανούς δεν πιστεύουμε. Κάνανε δυο παγκόσμιους πολέμους. 😀

Reaction score
8.754
Τώρα δεν τα έχω δει και καλά τα μηχανήματα του αλλά στην μισή τιμή να πουλήσω την κεφαλή μου πρέπει να αγοράζω καμιά 10 φορές όλα τα μηχανήματα του (καινούργια). 😀
Τόσο το χειρότερο για σενα :lolsign:

Reaction score
18.628
Για πρωινό σας έχει ο thva γατάκια. 🐱
Εγω πάντως πείστηκα ότι χρειάζομαι 50 subs για την πρώτη οκτάβα και δύο μικρά ηχεία βάσης για όλες τις υπόλοιπες. 😀 Τρέχω να αγοράσω. Θα ακούω και σεισιμκά κύματα.😀

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134