- Reaction score
- 1.388
Creasy's art Is death , and he is about to paint his masterpiece.
Στο τέλος άκουσα την Rebecca Ferguson άλλες 2 φορές έτσι για το κλείσιμο
Aronofsky και θέλεις χαρές και γέλια; Αν κάνεις πάντως υπομονή, θα το δούμε σήμερα-αύριο.Έχει δει κανείς το The Whale ;;;;
Είμαι λίγο κάπως αυτή την περίοδο και δεν θέλω να κόψω φλέβες...
Για πέστε...
Σωστός !!Aronofsky και θέλεις χαρές και γέλια; Αν κάνεις πάντως υπομονή, θα το δούμε σήμερα-αύριο.
Περνάει η ώρα άνετα, έχει ενδιαφέρον και δράση με τα γνωστά κλισέ. Συνολικά μέτριο.Black & Blue (2019) - IMDb
Black & Blue: Directed by Deon Taylor. With Naomie Harris, Tyrese Gibson, Frank Grillo, Mike Colter. A rookie New Orleans police officer is forced to balance her identity as a black woman after she witnesses two corrupt cops committing murder.www.imdb.com
η 2η season , αν κ την περιμενα καιρο και ξεκινησα, δε μου αρεσε καθολου και το παρατησα. καμια σχεση με την πρωτη που ναι πολυ δυνατοΣτα πρώτα δύο επεισόδια με έχει κερδίσει
Your Honor, cosmote tv
έλα ρε συ!η 2η season , αν κ την περιμενα καιρο και ξεκινησα, δε μου αρεσε καθολου και το παρατησα. καμια σχεση με την πρωτη που ναι πολυ δυνατο
Για να είμαι δίκαιος δεν το έχω δει ακόμα. Οι κριτικές σπάνια με επηρεάζουν γιατί ασχολούνται με πτυχές που δεν με αφορούν. Όμως, σε μία από αυτές διάβασα το παρακάτω αντικειμενικότατο στοιχείο:View attachment 284030
Last Seen Alive 2022
Ξεκινάει με πολύ σασπενς και στην πορεία φθίνει . Είδα χαμηλές βαθμ/γιες , λογικό αφού έγινε προχειροδουλειά...
πάντως δε με χάλασε που είναι και το πιο σημαντικό. Ωραίο πουκάμισο..