symos
You're not worthy!
- Reaction score
- 7.875
Άραγε η κράτηση πως θα λειτουργεί χωρίς να επιφέρει μείωση της ήδη μικρής διαθεσιμότητας;Ωραίες εξελίξεις:
Δηλαδή θα κλείνει κάποιος τον φορτιστή μισή ώρα πριν φτάσει και αυτό το διάστημα θα είναι κενό; Θα φτάνω εγώ στον φορτιστή και θα μου λέει sorry είναι κλεισμένος από κάποιον που θα φτάσει σε μισή ώρα; Εγώ θα μπορούσα να έχω φορτίσει και να φύγω σε αυτό το μισάωρο, τώρα θα πρέπει να περιμένω να έρθει και μετά να φορτίσει; Ή άραγε θα με αφήνει να φορτίσω μέχρι να έρθει και μετά θα με κόβει; Κι αν έχω πάει για καφέ και έχω αφήσει το αμάξι εκεί; Θα με ψάχνει ο άλλος με την κράτηση να με διώξει;
Επίσης τι γίνεται αν το κλείσω και δεν πάω ποτέ; Γενικά το θέμα της κράτησης είναι αρκετά περίπλοκο.
Υ.Γ. Έχω κι άλλα. Αν με αφήνει να κλείνω μόνο μέσα σε μισάωρο διάστημα, τότε κατά πάσα πιθανότητα όταν πάω να κλείσω εγώ (αν μιλάμε για ώρα "αιχμής") θα είναι ήδη κάποιος άλλος κουμπωμένος στον φορτιστή και θα φορτίζει. Θα με αφήνει τότε να κλείσω ή όχι; Αν όχι, είναι δώρο άδωρο. Αν ναι, για πόση ώρα μετά; Για μισή ώρα ή παραπάνω; Και αν παραπάνω, πόσο παραπάνω; Πως θα ξέρει πόση ώρα είχε σκοπό να κάτσει αυτός μέχρι να φορτίσει τελείως; Συν αυτό που είπα παραπάνω, πως θα τον "διώξει" αν είναι ήδη κουμπωμένος;
Last edited: