Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Αν το χακάρεις και αφαιρέσεις τους περιορισμούς (25χαω η υποβοήθηση) όχι μόνο στην παραλιακή, αλλά και στο GP του Μόντε Κάρλο θα πάρεις τα KOM :roflmao: :gamer:
Τώρα που είπες περιορισμούς, είχα ψωνίσει μια μηχανή παλιά 1000cc με κόφτη στη έκτη ταχύτητα, μέσω εγκεφάλου έκανε τη τελευταία σχέση over drive. Σαν μάγκας ιγώ φλάσαρα τον εγκέφαλο και πήρα όλα τα γκάζια. Μια μέρα σε ταξίδι άφησα όλο το κινητήρα λίγο πριν τον Άγιο κων/ντινο καταΐ...
Το μοτέρ άρχισε να σφίγγει και να κόβει ταχύτητα και εγώ κατέβαζα ταχύτητες και άνοιγα όλο το γκάζι μέχρι που βγήκαν όλα έξω από το Κάρτερ :biggrin:
Τη ίδια κατάληξη θα έχει και το ηλεκτρικό :roflmao:

Edit.
Τη μηχανή αυτή τη είχα ψωνίσει εκεί από εσένα, σταυρουλάκης λέγονταν το μαγαζί

Last edited:

Reaction score
16.298
Μια και ανέφερες τον Σταυρουλάκη (για χρόνια οδηγος σε αγωνιστικές μηχανές), μια συνέντευξη του στα Κόκκινα Φεγγάρια (στον ιδιόρυθμο Ιωάννη), σε δύο μέρη... 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
8 ώρες τα 130km, κάπου τόσο τα κάνω με τα ποδάρια :roflmao:
Ρε τον Μανωλιό τι έκανε...

Reaction score
4.587
Έλα ρε συ, με τις στάσεις είναι τόσο Είδα το στράβα του, κάπου 17χλμ/ω είχε, δεν ήταν κακό για τέτοιο ποδήλατο, τέτοιο φορτίο και για άγνωστη διαδρομή. Αν μάλιστα δεν πήγε από εθνική (δε θυμάμαι πως πήγε) είναι και δύσκολη διαδρομή, πολλά υψομετρικά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.611
8 ώρες τα 130km, κάπου τόσο τα κάνω με τα ποδάρια :roflmao:
Ρε τον Μανωλιό τι έκανε...

Η είδηση με τον Μανώλη Δαργάκη να κάνει 130 χιλιόμετρα με ποδήλατο προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα ήταν εκείνη που έκανε τον γύρο της Ελλάδας.

Ανατρίχιασα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Δεν ασχολήθηκα με λεπτομέρειες, απλά είδα τη είδηση και αυτόν να καμαρώνει.
Εθνική ουτο συ άλλος το ποδήλατο απαγορεύεται.

Reaction score
4.587
Δεν ασχολήθηκα με λεπτομέρειες, απλά είδα τη είδηση και αυτόν να καμαρώνει.
Εθνική ουτο συ άλλος το ποδήλατο απαγορεύεται.
Όταν λέω εθνική εννοώ τον παράδρομο βρε συ!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Ναι οκ καταλαβαίνω, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που σηκωθήκαμε από το καναπέ, κάτσαμε σε ποδήλατο, κάναμε τον άθλο και πρέπει να το μάθει ο κόζμος όλος.
Δλδ εγώ που κάνω 105 km σε 2:45 ώρες (ο καλύτερος χρόνος) τι πρέπει να κάνω?

Reaction score
16.298
Μπράβο του και καλά έκανε, αλλά σκεφτόμουν πόσες φορές θα έπρεπε να μπαίνουμε στις 'ειδήσεις' όλοι εμείς (πολλοί, δεν εννοώ μόνο στο φόρουμ) που κάνουμε τόσα και περισσότερα χιλιόμετρα, για γούστο, όχι για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα...

ΥΓ. Το διάβασα κι εγώ χθες, σε κάμποσες σελίδες στο fb! Λέω να απαντήσω τώρα, ή όχι; :gamer: :geek:
ΥΓ2. Μάλλον πρέπει να ασχοληθούμε λίγο με το PR, θα ρωτήσω πώς το κάνουν εκει στην Πειραιώς, είναι καλοί (ή έστω ήταν...) :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.611
Ναι οκ καταλαβαίνω, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που σηκωθήκαμε από το καναπέ, κάτσαμε σε ποδήλατο, κάναμε τον άθλο και πρέπει να το μάθει ο κόζμος όλος.
Δλδ εγώ που κάνω 105 km σε 2:45 ώρες (ο καλύτερος χρόνος) τι πρέπει να κάνω?
Δεν μπορώ τους χοντρούς που καμαρώνουν δημόσια για κάθε "άθλο" που κάνουν.
Οι στόχοι για τον εαυτό μας είναι προσωπικό θέμα και απόλυτα σεβαστό. Η διαφήμισή τους σε συνάρτηση με την άγνοια του αντικειμένου καταντάει γελοιοποίηση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.611
Αυτό με το χοντρούς ακούγεται πολύ ρατσιστικό, υπήρξα και εγώ κάποτε χοντρός. :biggrin:
Έκανες διθυραμβικές δημοσιεύσεις για τις πρώτες σου βόλτες;

Τον χαρακτήρα κράζω όχι το πάχος.

Σαν τη μαμά συμμαθητή του γιου μου, που έχει στείλει σε όλες τις άλλες μηνύματα επειδή ο γιος της πήρε για πρώτη φορά 9/10 σε ένα τεστ, ενώ ως τώρα έπαιρνε κάτω από 7 παντού. Μπράβο του αλλά στα @@ μας. 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Έκανες διθυραμβικές δημοσιεύσεις για τις πρώτες σου βόλτες;
Κοίτα και εγώ ένιωθα ότι έκανα άθλο, δεν βγήκα να το φωνάξω παντού.
Ακόμα και σήμερα όταν με ρωτάνε που πάω με το ποδήλατο, απαντάω "στο πάρκο" εκτός αν είσαι του αθλήματος, όλοι οι άλλοι άμα τους πω τι κάνω με το ποδήλατο θα με κοροϊδέψουν.

Last edited:

Reaction score
16.298
Εμένα σπανίως με ρωτάνε "που πας με το ποδήλατο", συνήθως με ρωτάνε "από που έρχεσαι με το ποδήλατο" (σε κάποια μακρινά και όχι τόσο προσβάσιμα μέρη), και "εντυπωσιάζονται" συνήθως! :roflmao: :gamer:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.936
Παίδες ποδοσφαιρική είναι η είδηση. Η είδηση εδώ είναι ο λόγος και ο πρωταγωνιστής της όχι τα 130 χιλιόμετρα σε 8 ώρες ως επίδοση.

Εάν ήσασταν κι εσείς οργανωμένοι οπαδοί να βγαίνατε κάθε μέρα στα κανάλια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
"εντυπωσιάζονται" συνήθως!
Αυτό θέλω να αποφύγω, από μπροστά εντυπωσιάζονται και από πίσω λένε λόγια σε όλους επειδή το θεωρούν τρελό.

Reaction score
16.298
Δεν με νοιάζει τι λένε από πίσω, μπας και θα τους ξαναδώ... οι περισσότεροι ειλικρινείς φαίνονται πάντως. :geek: 8-)
Παίδες ποδοσφαιρική είναι η είδηση. Η είδηση εδώ είναι ο λόγος και ο πρωταγωνιστής της όχι τα 130 χιλιόμετρα σε 8 ώρες ως επίδοση.

Εάν ήσασταν κι εσείς οργανωμένοι οπαδοί να βγαίνατε κάθε μέρα στα κανάλια.
Η είδηση είναι ότι 'οργανωμένος' φίλος/οπαδός του ΟΦΗ έκανε 'ολόκληρα' 130 χιλιόμετρα για να πάει στην Λιβαδειά να δει την ομάδα του με το ποδήλατο! Αν πήγαινε με το αυτοκίνητο, θα το έλεγαν; :roflmao::geek:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.936
Ειδήσεις είναι ο,τι ξεφεύγει από το σύνηθες.
Ότι άνθρωπος δάγκωσε σκύλο και οχι το ανάποδο.

Λχ, 45χρονος Λαρισαίος έχασε 50 κιλά με μπάμιες και ποδήλατο, μάθετε ποιο το μυστικό του.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Δεν με νοιάζει τι λένε από πίσω, μπας και θα τους ξαναδώ... οι περισσότεροι ειλικρινείς φαίνονται πάντως. :geek: 8-)
Σώτο ή είσαι πολύ ρομαντικός ή έχς καλούς γείτονες.
Μόνο οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν το τι κάνω με το ποδήλατο και χαίρονται με τη εξέλιξη, οι μετρημένοι στα δάχτυλα στο στράβα που έχω, και εδώ που κάνουμε καυλάντζα.

Reaction score
16.298
Ειδήσεις είναι ο,τι ξεφεύγει από το σύνηθες.
Λχ ότι άνθρωπος δάγκωσε σκύλο και οχι το ανάποδο.
Συμφωνώ, αλλά τι είναι το ασύνηθες δηλαδή εδώ; Ότι πήγε να δει τον αγώνα με το ποδήλατο; PR είναι όλο, κάπου το έγραψε, κάπου το είδε κάποιος δημοσιογράφος (φίλος του ή όχι), και το έκαναν viral από χθες...
Σώτο ή είσαι πολύ ρομαντικός ή έχς καλούς γείτονες.
Μόνο οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν το τι κάνω με το ποδήλατο και χαίρονται με τη εξέλιξη, οι μετρημένοι στα δάχτυλα στο στράβα που έχω, και εδώ που κάνουμε καυλάντζα.
Μα εγώ δεν ασχολούμαι καν με τους γείτονες, άντε ένα γεια το πολύ... τι να με νοιάζει τι λένε. Για τους άλλους λέω, τους άγνωστους στα διάφορα μέρη που καταλήγω ή συναντώ στη διαδρομή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025