Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.779
Δεν θα φάμε ποτές......μη μου παιρνεις τη θεση του χειροτερου, θα γινει ζημια.
Δεν θα φάμε ποτές......μη μου παιρνεις τη θεση του χειροτερου, θα γινει ζημια.
Ήμουν σίγουρος βρε ριψασπίδα....προλαβα και εφαγα στα γρηγορα
Χρήστο, δε μιλάω από "προσωπικές κρίσεις" ή "κρίσεις τρίτων άσχετων", δηλαδή όσα γράφω σίγουρα δεν αποτελούν δικές μου προσωπικές "απόψεις" από δήθεν "εμπειρίες" και τρίχες κατσαρες.Κωστα: το ηρωδειο αποτελει εξαιρεση λογο του τοιχου πισω του η ακουστικη του αν εισαι στο πρωτο διαζωμα κατι γινεται αν εισαι στο δευτερο που ημουν σχεδον παντα εγω αστα να πανε
Ναι, αλλά δεν έχεις "πλήρη μελέτη". Έχεις;στις σωστές γωνίες ακρόασης, με απόλυτη ακρίβεια. Ούτε 1 μοίρα λάθους δεν έγινε αποδεκτή, με.μονη εξαίρεση το κεντρικό, που λόγω οθόνης βρίσκεται χαμηλότερα κατά 9°.
Σε συνδυασμό με τις προβλεπόμενες μετρήσεις χρόνων αντήχησης του χώρου, και με επιτυχημένη ενσωμάτωση 4 σαμπ με τη βοήθεια του λογισμικού του τρινοβ
Ιδίως άμα θα διεξαγόταν η οπλομαχία στο... Carnegie Hall των dedicated....
Και όπως λεν και στο χωριό μου, don’t bring a knife to a gunfight
Μπέρδεψαν τους Τσουκαλάδες και ήταν ΑΕΚ -τζήδες ;@costas EAR , δίχως παρεξήγηση αλλά μου σφύριξαν κάτι Αθηναίοι χαϊεντάδες ότι κάποτε σε προγραμματισμένο ραντεβού στην Θεσσαλονίκη για ακρόαση του συστήματός σου κότεψες και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια….
Ισχύει ?
Δεν έρχεται ο @wnet σε τέτοια events αφού.Αν εχεις διπλα τιποτις ζομπι καηκες φωνασκουν και ασχημονουν
Αυτές μπορεί να τις έφερε ο wnet. Εδώ αρχίζω και σε πιστεύω, αντικρουόμενα στοιχεία έχω.Το ιδανικο ειναι να ειναι κανα τεκνο αγριουλικο με κανα σουπερ μινι τοτε μαλιστα
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το κεντρικό είναι υποδεέστερο από τα flagship L+R.Δεν ανέφερα κάτι σχετικό με upmixing. Πλάκα κάνω που μιλάμε σοβαρά για ιδανικές συνθήκες σε χώρους καθημερινής χρήσης. Ε πάνω σε αυτό ας βάλουν και ένα κεντρικό με ενσωματωμένο sub.
Η επιστημονική μελέτη που έχουμε κάνει με τους κολλητούς μου, αποδεικνύει ότι το ιμέρσιβ είναι πχιο απολαυστικό με μερικές μινιφορούσες παρέα.Χρήστο, δε μιλάω από "προσωπικές κρίσεις" ή "κρίσεις τρίτων άσχετων", δηλαδή όσα γράφω σίγουρα δεν αποτελούν δικές μου προσωπικές "απόψεις" από δήθεν "εμπειρίες" και τρίχες κατσαρες.
Σεβαστές οι δικές σου απόψεις, όπως και του καθενός, αλλά προσωπικά θα υιοθετήσω μόνον ότι βρίσκεται δημοσιευμένο σε εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες.
Για το Ηρώδειο, καλά θυμόμουν, το είχα δει:
View attachment 284389
Γενικώς στο φόρουμ είναι σύνηθες να ανταλλάσσονται προσωπικές απόψεις, οι οποίες είναι σα τις κ@λοτρυπίδες, όλοι έχουν μια.
Η πάγια τακτική μου, είναι να μεταφέρω γνώση, δηλαδή ότι έχω διαβάσει σε εμπεριστατωμένες έρευνες, και όχι προσωπικές απόψεις.
Είναι δύσκολο το διάβασμα, ξέρω...
ΚαπαμάΑμελέτητα
Δεν φτιάχνουν όλοι μεγάλα κεντρικά. Βασικά, μετρημένοι όσοι φτιάχνουν. Πιστεύω πως θεωρούν τα μεγάλα κεντρικά μη εμπορικά, δεν θα τα πάρει κανείς, ώστε να δικαιολογήσουν R&D και production.Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το κεντρικό είναι υποδεέστερο από τα flagship L+R.
Τι τοθελες και το ειπες αυτο το λεει και ο Μαρκησιος που ειναι χομο ερεκτουςΓενικώς στο φόρουμ είναι σύνηθες να ανταλλάσσονται προσωπικές απόψεις, οι οποίες είναι σα τις κ@λοτρυπίδες, όλοι έχουν μια
Αυτή ακριβώς είναι η ουσία του τίτλου του εν λόγω θρεντ.Τα αντικειμενικά δεδομένα συνεπάγονται την τεχνική ανωτερότητα των ορθά δομημένων immersive setup έναντι των παραδοσιακών πολυκαναλικών.
Αυτό αποτελεί παρανόηση του τίτλου του εν λόγω θρεντ.Οι μεν επαναλαμβάνουν ότι η ανωτερότητα των πολυκαναλικών θα εξαφανίσει τα κλασσικά δικαναλικά χωρίς να λογαριάζουν την ευχέρεια και τις διαθέσεις των χρηστών.
Άστα άστα, που λέει κι η γριά.η εμπλεκόμενη νοημοσύνη
700.000 ευρω αγορα οικοπεδου χτισιμο οικιας συν 100.000 λιαν επιεικως για AV ενεργα κλπ κλπχρηματική ευρωστία
4 στρεμματα εξω απο τον αστικο ιστο 300 τετραγωνικα οικια με απολυτα φροντισμενο χωροχωροταξική ευχέρεια
Με το 1/3 πάω Γουατεμάλα και εκτρέφω γύλους..με τα μισα, αλλαζω χομπυ , και γινομαι βασιλισσα.