Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.779
Δεν είμαι κοντός καλέ, απλά μερικές φορές νιώθω Kareem Abdul..Σα να λέμε ... Tom Cruise
(Πάντως ο Tom έχει τσαγανό.. )
Δεν είμαι κοντός καλέ, απλά μερικές φορές νιώθω Kareem Abdul..Σα να λέμε ... Tom Cruise
χαιρομαι που το σεταπ σου δεν χαρακτηριζεται απο περιορισμενη ελευθερια κινησεων. Το δικο μου ομως ηταν σε αυτη την κατηγορια. Τωρα μπορω ακομη και την κεφαλη να στρεψω οπως σε ενα λαιβ χωρις να διαλυεται το συμπαν.Ευκολάκι...Binaural ηχογραφήσεις και αναπαραγωγή μέσω ακουστικών.Υπό οποιαδήποτε συνθήκη.Μην παραλειφθούν επίσης τα παντοκατευθυντικά Duevel όπως και τα σύγχρονα Beolab 90 και Lexicon SL-1.
Κατά τα άλλα απ'όσα setup έχω δείξει περιορισμένη ελευθερία κινήσεων θα είχα μονάχα με τις κόρνες.Το θέμα είναι ότι για να πρόσθετα εκεί κεντρικό ηχείο όχι μόνο θα χρειαζόμουν παρόμοιο τεμάχιο αλλά ακόμα και τότε θα ήταν διαφοροποιημένος ο προσανατολισμός του δικού του άξονα ως προς τη θέση ακρόασης σε σχέση με δεξί-αριστερό κανάλι.
Δεν χρειάζεται όμως να παίρνεις τόσο πολύ στα σοβαρά τα περί υψηλής πιστότητας.
Σωστό αλλά έχω δικαιολογίες (όπως πάντα) Προσπάθησε όμως. Και δεν ξέρω γρί απο αυτά που λές και ξέρεις αλλά όσο δύσκολα και να είναι i give it a go. Απλώς μπορεί να μην σε ελκύει το θέμα. Δεν πειράζει.Like θα σου είχα βάλει άμα είχες χωρίσει το κείμενο σε ...παραγράφους.
Όχι αλλά σχετίζεται καθώς είναι ένα καλό παραδειγμα για να κατάλαβει κάποιος κάτι που είναι βαρετό και ακατονόητο να εξηγηθεί καθαρά επιστημονικά σε ανθρώπους που δεν είναι επιστήμονες.Επίσης να μην είναι προμήνυμα νέας επιμονής με αντικείμενο την τεχνητή νοημοσύνη.
Όχι βεβαια, το πολυκάναλο είναι το αποτέλεσμα, το πεδίο εφαρμογής. Πως θα έχει ευθύνη ;Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιρρίπταμε στο πολυκαναλικό ευθύνη επειδή εξελίχθηκε για οικιακή χρήση παράλληλα με την πρόοδο των αλγορίθμων για την ενδεδειγμένη διαχείριση σήματος και την επέκταση χωρητικότητας στα αποθηκευτικά μέσα.
Τεσπά να σε αφήσω στην ησυχία σου με αυτά γιατί βλέπω έχεις άλλες προκλήσεις να απαντήσεις.Σα να λέμε ... Tom Cruise
Εγώ το ήξερα, και ήμουν σίγουρος, μην μου το λές ..... εσυ "κλαίγεσαι" για κάποιο λόγο.Σωματικά πάντως να ξέρ'ς είμαι 10 πόντους κοντύτερος απ' όσο νιώθω..
Για να μην αναφερω την μαγικη λεξη Paretoprinzip.
Επί τη ευκαιρία, έχω ακούσει Hi end πολυκαναλικό σε setup με Geithain καθώς και immersive στο ειδικό setup της PMC το 2019 με τις εξειδικευμένες μίξεις σε δύο πασίγνωστα album του Miles Davis...thva said:...
Και όντως έχεις ακούσει Ηi End πολυκάναλο ; Όχι...
Επί τη ευκαιρία, έχω ακούσει Hi end πολυκαναλικό σε setup με Geitahain καθώς και immersive στο ειδικό setup της PMC το 2019 με τις εξειδικευμένες μίξεις σε δύο πασίγνωστα album του Miles Davis......
Και όντως έχεις ακούσει Ηi End πολυκάναλο ; Όχι...
Υποχρεωτική επιλογή, δεν χωρούν μεταφορικές αντιπαραβολές με οποιοδήποτε δικαναλικό τιτλοφορείται Hi-End γενικώς και απροσδιορίστως.Βρε Bhutia δεν εννούσα αυτό. Εννούσα ότι δεν ακούς να αναφέρεται ως τέτοιο.
Το πήρες κυριολεκτικά.
Το ΄΄ Hi-End΄΄ είναι όρος αυθαίρετος που προέκυψε τη δεκαετία του 1980 από κάποιον αρθρογράφο οραματιζόμενο ταμπέλες κύρους... Με την πάροδο του χρόνου η Hi-End ιδιότητα τείνει ν'ανταποκρίνεται κυρίως στο αντίτιμο απόκτησης.Δεν σε καταλαβαίνω, σόρρυ.
Δεν σε καταλαβαίνω (εκφραστικά και καλά ), σόρρυ.Υποχρεωτική επιλογή, δεν χωρούν μεταφορικές αντιπαραβολές με οποιοδήποτε δικαναλικό τιτλοφορείται Hi-End γενικώς και απροσδιορίστως.
ΟΚ το ξέρω αλλά πιο πριν υπήρχε και το Hi FI σαν όρος. ούτε αυτό επικράτησε στον χώρο του πολυκάναλου.Το ΄΄ Hi-End΄΄ είναι όρος αυθαίρετος που προέκυψε τη δεκαετία του 1980 από κάποιον αρθρογράφο που οραματιζόταν ταμπέλες κύρους... Με την πάροδο του χρόνου η Hi-End ιδιότητα τείνει ν'ανταποκρίνεται κυρίως στο αντίτιμο απόκτησης.
Παράξενο μού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες για δαύτα...! (ποιος να ξέρει γιατί δεν ασχολούνται οι ρηβγιούερς) Πλην ενός αρχαίου ρηβγιού για το Μπέο στον Στερεόφη.τα παντοκατευθυντικά Duevel όπως και τα σύγχρονα Beolab 90 και Lexicon SL-1
Έλα μάναμ', κάντο φραγκοδίφραγκα αυτό και για μας τους πτωχούς που βλέπουμε το κατοστάρικο και μάς πχιάνει ζαλάδα.ακόμα και τότε θα ήταν διαφοροποιημένος ο προσανατολισμός του δικού του άξονα ως προς τη θέση ακρόασης σε σχέση με δεξί-αριστερό κανάλι.
Δεν βγάζουν συνέχεια "νέα" μοντέλα κάθε χρόνο και δεν δίνουν δουλειά στους ριβγιούερς. Bad business. Ο κόσμος θέλει ¨εξέλιξη".Παράξενο μού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες για δαύτα...! (ποιος να ξέρει γιατί δεν ασχολούνται οι ρηβγιούερς) Πλην ενός αρχαίου ρηβγιού για το Μπέο στον Στερεόφη.
Ένα κεντρικό κανάλι θα έπρεπε να βρίσκεται σε γωνία 0 μοιρών ως προς την κεφαλή ακροατή επί του οριζόντιου άξονα. Δεν γίνεται να έστριβε προς κάποια πλευρά. Τα δε L-R έχουν τοποθετηθεί υπό γωνία 45 μοιρών όχι μόνο επειδή βγαίνει η ομαλότερη απόκριση προ ισοστάθμισης σε μεσαίες και άνω οκτάβες αλλά και για τη βέλτιστη σύζευξη καθενός με τη δική του γωνία όπως έχω δείξει ως προς τις χαμηλές οκτάβες.Παράξενο μού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες για δαύτα...! (ποιος να ξέρει γιατί δεν ασχολούνται οι ρηβγιούερς) Πλην ενός αρχαίου ρηβγιού για το Μπέο στον Στερεόφη.
Έλα μάναμ', κάντο φραγκοδίφραγκα αυτό και για μας τους πτωχούς που βλέπουμε το κατοστάρικο και μάς πχιάνει ζαλάδα.
Η ορθή χρήση των εξαιρετικών ηχείων της εν λόγω φίρμας σε σωστές (για αυτά) αποστάσεις ακρόασης για 5.1 σεταπ με 3 όμοια εμπρός ηχεία, αλλά και σοβαρά μεγάλα ηχεία για σαραουντ, σε άνετο κύκλο ακρόασης (λόγω ακριβώς των δυνατοτήτων max spl των εν λόγω ηχείων) οδήγησε το εν λόγω σεταπ σε εντελώς άψογο αποτέλεσμα. Κορυφαίο από κάθε άποψη.Επί τη ευκαιρία, έχω ακούσει Hi end πολυκαναλικό σε setup με Geithain
@wizzy μιας και αναφερθηκες σε μενα θα σου απαντησω και ας "εκτεθω" για μια τελευταια φορα κατα πως ειπε καπου αλλου ο @Dimifoot φροντιζοντας να με προφυλαξει.@cangaroo Ακουστική μελέτη χώρου αποκλειστικά για ακρόαση μουσικής έχω εγώ. Τι ακριβώς θες να μάθεις/διαπιστώσεις από τη μελέτη;
Οι προδιαγραφές αναφέρονται ως αντικειμενικά δεδομένα. Υπόχρεος προς τα υποκειμενικά δεδομένα θα είναι ο εκάστοτε χρήστης... για δικό του λογαριασμό....
,,Οι μεν επαναλαμβάνουν ότι η ανωτερότητα των πολυκαναλικών θα εξαφανίσει τα κλασσικά δικαναλικά χωρίς να λογαριάζουν την ευχέρεια και τις διαθέσεις των χρηστών. ,,
καλο ειναι ομως να τις λογαριαζεις και εσυ οταν θετεις προδιαγραφες.
Ξερωγω, ποιο σε ενδιαφέρει; Πάνω από κατό χερτζ;Για ποιό εύρος συχνότητων έγινε ο υπολογισμός όλων των ακουστικών δεικτών
Ποιους δείκτες θες;και για ποιούς ;
3 τα κατό κόβεται;μπορεί να εγγυηθεί ακρίβεια ;
Όχι, πράξεις.όχι θεωρίες
Ποιος είναι αυτός ο αρβανιτάκης δε μας είπες, σε -ακης, κρητικός είναι; Ή.. Κριτικός τέχνης;εκτιμωντας τον Administrator @Nick Arvanitakis
Που τέτοια τύχη.Οι προδιαγραφές αναφέρονται ως αντικειμενικά δεδομένα
Εύλογες οι ¨ενστάσεις" σου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον τιμώντας τες και αποδεχόντας τες, αυτό που θα προκύψει θα μπορεί να λέγεται ακουστική μελέτη. Το να έχεις ακουστική μελέτη του χώρου σου δεν το μετατρέπει αυτόματα και ως δια μαγείας σε Boston Symphony Hall. Τα αποτελέσματα της υπόκεινται σε τόσο μεγάλους περιορισμούς όταν αφορά οικιακούς χώρους που δεν μπορούν να θεωρηθούν ακουστικές μελέτες παρά μόνο κατ' όνομα.Ξερωγω, ποιο σε ενδιαφέρει; Πάνω από κατό χερτζ;
Γιατί σαμπ δε θα βάλεις, άρα τι.
Ποιους δείκτες θες;
Όχι αλήθεια τώρα.
Πες μου ποιους ακουστικούς δείκτες θες.
3 τα κατό κόβεται;
5 τα κατό;
Πόση ακρίβεια θέλετε, να το αφήσω στο 7%;
Όχι, πράξεις.
Πι.
Ο Αρβανιτακης ειναι αυτος : https://www.avsite.gr/forum/members/nick-arvanitakis.3890/Ποιος είναι αυτός ο αρβανιτάκης δε μας είπες, σε -ακης, κρητικός είναι; Ή.. Κριτικός τέχνης;