- Μηνύματα
- 1.498
- Reaction score
- 1.238
Έφτιαξα ενα καφεδάκι το πρωί δοκιμάζοντας το μύλο προς coarse.Βγήκε καφές αλλά και πάλι απο κάτω πιτσίλαγε για κάποιο λόγο και έγιναν όλα ροιδο. Υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμόζει στο shower και γι αυτό το κάνει; αν και νομίζω έτσι οπως το είδα είναι απο τις τρύπες που έχει το καλαθάκι(δεν είδα channeling όμως σήμερα )Μεγιες και παλι,οχι μην το κανεις αυτο. Αγοραζεις εναν καφε που τον εχεις πιει καπου και εχεις reference ιδανικα για του τι προσπαθεις να πιασεις γευστικα(και να σου αρεσει). Ο Μυλος ωσπου να στρωσουν τα μαχαιρια θα σου κανει λιγα νουμερακια αλλα θα ερθει σιγα σιγα. Σε ενα τετραδιο αρχισε να σημειωνεις ονομα καφε ποσοτητα ,κοψιμο, πατημα,και αποτέλεσμα.Λογικα το channeling μπορει να φυγει με λιγο ποιο fine κοψιμο και ποιο ελαφρυ πατημα. Αλλαζε μια παραμετρο την φορα για να καταλαβαίνεις τι επιδραση εχει η αλλαγη που εκανες σε σχεση με το πριν.