- Reaction score
- 136.971
Αϊ μωρέ την αγγούρω την κσυνή..Και ενα Μουσικον τεμαχιον για τον Χερ Ντοκτορ που του αρεσει πολυ
Αϊ μωρέ την αγγούρω την κσυνή..Και ενα Μουσικον τεμαχιον για τον Χερ Ντοκτορ που του αρεσει πολυ
Ένα πρόβλημα προκύπτει μόνο απ' αυτό..Πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι μελέτες προϋποθέτουν σύγκριση ανάμεσα σε setup με ηχεία ταυτόσημης ποιότητας και απόδοσης ανάμεσα σε πολυκαναλικό και δικαναλικό αφού στη δεύτερη εκδοχή λειτουργίας θ'απενεργοποιούνταν τα περιφερικά κανάλια. Εάν η σύγκριση γινόταν λ.χ. ανάμεσα σε δικαναλικό με Geithain 801 και πολυκαναλικό με μονιτοράκια των 200 ευρώ ανά τεμάχιο ναι μεν η ηχόσφαιρα θα προέκυπτε πιο εντυπωσιακή και χορταστική αλλά η προσλαμβανόμενη απόλαυση μπορεί να ήταν διαφοροποιούμενη.
Χαχαχαχα (ναι)το πολυκάναλο δεν θα έχει πολλαπλάσιο κόστος?
Δε τρουθ ιζ άουτ δερ; Τι λε ρε..
Τι γ'λάς μαρή?Χαχαχαχα
Αμα εχουμε μια αιθουσα με μια σειρα καθισματων και βλεπουμε ενα λαιβ στο πανι οπου η τραγουσιστρια βρισκεται στο κεντρο και καθομαστε στις πιο απομακρυσμενες θεσεις ειτε αριστερα ειτε δεξια, ποια διαταξη θα δωσει την πιο ρεαλιστικη απεικονιση σε εμας που καθομαστε σε αυτο το σημειο? Κανε οσα cross firing θελεις με οτι ηχεια θελεις.Στο δεύτερο ερώτημα για τα κεντρικά είδωλα άμα έχουμε ηχεία με ευρεία και ομοιογενή εννοείται διασπορά ή διατεταγμένα crossfired δεν θα έπρεπε να προκύπτει εντοπισμός αποκλειστικά σε ένα εκ των δύο καναλιών κατά την εκτροπή της
Όχι ιδιαίτερα.Τι γ'λάς μαρή?
Άστοχο ήταν..?
Βάλε ακουστικά να μην έχεις προβλημα. Όλα εγώ;Αμα εχουμε μια αιθουσα με μια σειρα καθισματων και βλεπουμε ενα λαιβ στο πανι οπου η τραγουσιστρια βρισκεται στο κεντρο και καθομαστε στις πιο απομακρυσμενες θεσεις ειτε αριστερα ειτε δεξια, ποια διαταξη θα δωσει την πιο ρεαλιστικη απεικονιση σε εμας που καθομαστε σε αυτο το σημειο? Κανε οσα cross firing θελεις με οτι ηχεια θελεις.
Εάν κιόλας η γιαγιά μου φορούσε πατίνια και βρισκόταν στη σκηνή θα της έλεγα να μετακινείται διαρκώς προς εκεί όπου θα έστρεφα την κεφαλή ώστε να μην την έχανα...Αμα εχουμε μια αιθουσα με μια σειρα καθισματων και βλεπουμε ενα λαιβ στο πανι οπου η τραγουσιστρια βρισκεται στο κεντρο και καθομαστε στις πιο απομακρυσμενες θεσεις ειτε αριστερα ειτε δεξια, ποια διαταξη θα δωσει την πιο ρεαλιστικη απεικονιση σε εμας που καθομαστε σε αυτο το σημειο? Κανε οσα cross firing θελεις με οτι ηχεια θελεις.
Καλά είπα δηλαδή το γερόντι. Trans ήτανε. Not bad για τόσα λίγα που έχω ακούσει και μάλιστα μόνο δευτερολέπτων και πάλι μόνο απο αυτά που ποστάρεις εσυ στο ελεύθερο νήμα.Psychedelic trance (ή Psytrance) για την ακριβεία
αλλά αφού ο @thva εκδήλωσε αδιαφορία (το λιγότερο) αε βάλουμε κάτι άλλο !
Εάν κιόλας η γιαγιά μου φορούσε πατίνια και βρισκόταν στη σκηνή θα της έλεγα να μετακινείται διαρκώς προς εκεί όπου θα έστρεφα την κεφαλή ώστε να μην την έχανα...
Ξέχασες να ζητήσεις συγνώμη και από τις ... μπριζόλες βόειου Τρανς για να υπήρχε πλήρης εναρμόνιση με το περιεχόμενο στο νήμα.Καλά είπα δηλαδή το γερόντι. Trans ήτανε. Not bad για τόσα λίγα που έχω ακούσει και μάλιστα μόνο δευτερολέπτων και πάλι μόνο απο αυτά που ποστάρεις εσυ στο ελεύθερο νήμα.
¨Εσυ είσαι ο μόνος που επιτρέπω να ακούς ελεύθερα και χωρίς φόβο, trans και τέτοια, γιατί δεν έχεις ανάγκη απο διαφθορά, ηθική ή άλλη είτε απο την Τρανσ , είτε απο οτιδήποτε. Βέβαια μην το παρακάνεις και οι δυνατότεροι χαρακτήρες εθίζονται και κάποια σημάδια εναντίωσης σου στον Λόγο του κου Χρήστου έναντι του μαρκησίου ή άλλων με τους οποίους τολμάς πολλες φορές να παραλληλίζεσαι ... είναι ανησυχητικός.
στο σπίτι όμως;;; καθόμαστε στο κέντρο και στις απομακρυσμένες θέσεις βάζουμε την ...πεθεράΑμα εχουμε μια αιθουσα με μια σειρα καθισματων και βλεπουμε ενα λαιβ στο πανι οπου η τραγουσιστρια βρισκεται στο κεντρο και καθομαστε στις πιο απομακρυσμενες θεσεις ειτε αριστερα ειτε δεξια, ποια διαταξη θα δωσει την πιο ρεαλιστικη απεικονιση σε εμας που καθομαστε σε αυτο το σημειο? Κανε οσα cross firing θελεις με οτι ηχεια θελεις.
την πεθερα οπου και να την βαλεις, δεν θα κατσει.......με σταυρωμενα χεριαστο σπίτι όμως;;; καθόμαστε στο κέντρο και στις απομακρυσμένες θέσεις βάζουμε την ...πεθερά
Από όλους θα ζητήσω εγώ, στο τέλος. Δεν το έχεις καταλάβει ;Ξέχασες να ζητήσεις συγνώμη και από τις ... μπριζόλες βόειου Τρανς για να υπήρχε πλήρης εναρμόνιση με το περιεχόμενο στο νήμα.
πρέπει να το οργανώσουμε το ταξίδι... (κ με τον @christos77) ....Καλά είπα δηλαδή το γερόντι. Trans ήτανε. Not bad για τόσα λίγα που έχω ακούσει και μάλιστα μόνο δευτερολέπτων και πάλι μόνο απο αυτά που ποστάρεις εσυ στο ελεύθερο νήμα.
¨Εσυ είσαι ο μόνος που επιτρέπω να ακούς ελεύθερα και χωρίς φόβο, trans και τέτοια, γιατί δεν έχεις ανάγκη απο διαφθορά, ηθική ή άλλη είτε απο την Τρανσ , είτε απο οτιδήποτε. Βέβαια μην το παρακάνεις και οι δυνατότεροι χαρακτήρες εθίζονται και κάποια σημάδια εναντίωσης σου στον Λόγο του κου Χρήστου έναντι του μαρκησίου ή άλλων με τους οποίους τολμάς πολλες φορές να παραλληλίζεσαι ... είναι ανησυχητικός.
Ο Κος Χρήστος δεν έχει πρόβλημα στις χαμηλές, άσε τι δείχνουν τα διαγράμματα. Και να έχει αντικειμενικό τις συμπληρώνει αυτόματα ο εγκέφαλος του υποκειμενικά. Εγώ απο την άλλη πιθανώς ναι.πρέπει να το οργανώσουμε το ταξίδι... (κ με τον @christos77) ....
και όταν γυρίσουμε μπορεί να βγείτε στο παζάρι για αγορά subs
Πρέπει όμως να υπάρχει ποιοτική και τονική συνάφεια, λ.χ. Neumann 310 για τα επιδαπέδια με KH80 ή ΚΗ150 για τα οροφής.Όχι ιδιαίτερα.
Η μείωση της απαίτησης για max spl από έκαστο ηχείο, μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερης τιμής ηχεία στο πολυκάναλο σεταπ, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην τελική απολαβή.
Θα αφήσετε τα κόκκαλά σας εκεί λέμε..πρέπει να το οργανώσουμε το ταξίδι... (κ με τον @christos77) ....
και όταν γυρίσουμε μπορεί να βγείτε στο παζάρι για αγορά subs
Ρε μην μας τον ακουμπήσουνε δεν λές ; Οι γκόμενες είναι για δέλεαρ εκεί για τα κορόιδα.Θα αφήσετε τα κόκκαλά σας εκεί λέμε..
Νερά να πάρετε.. (πανέρι )
Γλυκάκι.. ?Ρε μην μας τον ακουμπήσουνε δεν λές ; Οι γκόμενες είναι για δέλεαρ εκεί για τα κορόιδα.