wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.202
να προσέχεις... να μη σου ρίξουν τίποτα στην ...πορτοκαλάδα!Ρε μην μας τον ακουμπήσουνε δεν λές ; Οι γκόμενες είναι για δέλεαρ εκεί για τα κορόιδα.![]()
να προσέχεις... να μη σου ρίξουν τίποτα στην ...πορτοκαλάδα!Ρε μην μας τον ακουμπήσουνε δεν λές ; Οι γκόμενες είναι για δέλεαρ εκεί για τα κορόιδα.![]()
Ναι μόνο πορτοκαλάδα έπινα εγώ. Τώρα την έκοψα και αυτή.να προσέχεις... να μη σου ρίξουν τίποτα στην ...πορτοκαλάδα!
Όχι όταν πρωτοποστάρονται , μερικές τις βλέπω. Μετά όχι. Αυτή την είδα. Το Safari θα είναι , κόλπα της Apple για να αναβαθμίζεις. χα χα. Δεν αναβαθμίζω γιατί μετά δεν λιετουργούν κάποια προγράμματα που θέλω και χρειάζομαι (μέσα και το βασικό μου της μουσικής). Θα δώ. Θα το πάω κάποια στιγμή για καθαρισμό έτσι και αλλιώς και θα δώ. Μόνος μου τα έκανα αυτά που πρέπει και μπορώ, αλλά δεν έφτιαξε.
Όσο και να προσπαθούσαν ο thva ... δεν ακυρώνεται.
... δεν χρειάζεται καθώς αυτοακυρώνεται μόνος του.δεν ακυρώνεται.
Ακόμη χειρότερα από το απαράδεκτο "Neumann κάτω με...Edifier επάνω".Πρέπει όμως να υπάρχει ποιοτική και τονική συνάφεια, λ.χ. Neumann 310 για τα επιδαπέδια με KH80 ή ΚΗ150 για τα οροφής.
Ή Genelec The ones 8361 μπροστά με 8351 επιδαπέδια περιφερικά και 8341 για οροφής
Geithain 801 με 901 κ.ο.κ.
Όχι λ.χ. Neumann κάτω με...Edifier επάνω.
Τώρα...παρεξηγήθηκα.... δεν χρειάζεται καθώς αυτοακυρώνεται μόνος του.
Υ.Γ. : Διαβάζω την Ταρ (νήμα σου) ... ωραία περιγράφη... δικια σου είναι ; ...
Μια χαρα της ακουω της χαμηλες και της βαθητατεςΟ Κος Χρήστος δεν έχει πρόβλημα στις χαμηλές, άσε τι δείχνουν τα διαγράμματα. Και να έχει αντικειμενικό τις συμπληρώνει αυτόματα ο εγκέφαλος του υποκειμενικά. Εγώ απο την άλλη πιθανώς ναι.![]()
¨Αντε συγγνώμη και σε εσένα, ζηλιάρη.Τώρα...παρεξηγήθηκα.
Nα καλέσω τον Νταλίπη στη...hotline.![]()
Και τι είναι η γιαγιά σου? Καμπανάκι?Εάν κιόλας η γιαγιά μου φορούσε πατίνια και βρισκόταν στη σκηνή θα της έλεγα να μετακινείται διαρκώς
Αδιάβαστος. Αλλού είναι το τρανς κι αλλού οι μπριζόλες. Ξεκίνα δγιάβαζμα.μπριζόλες βόειου Τρανς
Και στο ταβάνι ποιο?Geithain 801 με 901
Το... 166Και τι είναι η γιαγιά σου? Καμπανάκι?![]()
Αδιάβαστος. Αλλού είναι το τρανς κι αλλού οι μπριζόλες. Ξεκίνα δγιάβαζμα.
Και στο ταβάνι ποιο?
Με την ευκαιρία να σημειωθεί πως το εν λόγω 12-ιντσο δορυφορίδιον, κρίνεται ως ιδανική επιλογή για την συντριπτική πλειοψηφία των οικιακών σεταπ, με χρήσιμη απόσταση ακρόασης περί τα 2,5 μέτρα.
..όταν λείπει η γυναίκα;Μια χαρα της ακουω της χαμηλες και της βαθητατεςχαμηλες με ολα τα ντιμπια μεσα
![]()
Τι συμπεράσμα βγάζουμε δλδ?