Ψιθυροι απο παλια ...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.548
Όχι. Διάβασμα θέλει. Διάβασμα.

Δεν υπάρχει συζήτηση. Όλα είναι γραμμένα. Αν δεν τα διαβάζετε, απλώς δεν γνωρίζετε τίποτα.

Ζείτε στην ανέμελη άγνοια σας.
@Kotsidis John εντάξει τώρα;
ενταξει, κατι παει να γινει, αλλα μαζεμενο σε βλεπω.. μπας κι εισαι ματιαγμενος τιποτα??

Reaction score
1.569
Οι μετρησεις των δικων μου B&W 801 series III με φοντο το AVSITE !

B&W.jpg

Και το Smaart που εκανα τοτε τις μετρησεις παλι με φοντο το AVSITE. Εκδοση 4 του 2000 αν δεν με γελα η μνημη μου, τωρα τρεχει η εκδοση 9.

Smaart.jpg

Αυτα για του λογου το αληθες και για να σταματησουν καποιοι τις μπουρδες !

Μπορειτε να συνεχισετε τωρα ανενοχλητοι τα μπλα μπλα μπλα σας ........ Εγω δεν θα απαντησω !

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.986
Σοβαρά τώρα; Του 2000; Και δεν ανεβάζετε καν την μέτρηση, μόνο το παρωχημένο manual από την εποχή της δραχμής; Και θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά; Ή να σας κρεμάσουμε κουδούνια;

Ξέρετε που βρίσκεστε;

Reaction score
1.569
Δε
Εγώ στα'πα, το μανιουαλ δείχνει. 😂😁🤪😜
Δεν ηξερα τοτε πως θα επρεπε να δωσω εξετασεις σε καποιον για να τις κρατησω ! :) :)

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :)
Αυτό το μάνιουαλ είναι τόσο παλιό που αν ήταν ελληνικό θα ήταν στην καθαρεύουσα.
Αν ειχα αυτο τοτε φανταστειτε τι ειχα οταν εκλεισα το μαγαζι !

Συνεχιστε να εκτιθεστε !!!! Αντε αρκετα ασχοληθηκα με την αφεντια σας !!!

Dimifoot

Editor
Reaction score
83.986
Μα εδώ μας λέτε πως έχετε άψογες μετρήσεις, και δεν τις δείχνετε.
Γιατί να σας πιστέψουμε;

Reaction score
1.569
Μα εδώ μας λέτε πως έχετε άψογες μετρήσεις, και δεν τις δείχνετε.
Γιατί να σας πιστέψουμε;
Δεν ξερεις να διαβαζεις ε ??

Οι μετρησεις εχουν γινει πριν πολλα χρονια, δεν τις κρατησα γιατι δεν ειχα λογο να τις κρατησω !!

Οι μετρησεις εχουν γινει πριν πολλα χρονια, δεν τις κρατησα γιατι δεν ειχα λογο να τις κρατησω !!

Μπορειτε να το διαβασετε αυτο και να το θυμαστε ??

Δεν με ενδιαφερει η γνωμη σας !!!!

Reaction score
18.603
Δε

Δεν ηξερα τοτε πως θα επρεπε να δωσω εξετασεις σε καποιον για να τις κρατησω ! :) :)

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :)

Αν ειχα αυτο τοτε φανταστειτε τι ειχα οταν εκλεισα το μαγαζι !

Συνεχιστε να εκτιθεστε !!!! Αντε αρκετα ασχοληθηκα με την αφεντια σας !!!
Μα πως δουλεύατε παλιά οι επαγγελματίες χωρίς να ρωτάτε τους γιατρούς. 😃

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.248
Δεν με ενδιαφερει η γνωμη σας !!!!
και έτσι πρέπει
απόλαυσε τις μουσικές σου κ τα ηχεία σου και μια χαρά...

αν όμως θες να μας πείσεις πως έτσι είναι το σωστό, εσύ ξέρεις κι άλλοι δεν ξέρουν κ.λπ.
τότε να είσαι έτοιμος να ακούσεις και γνώμες, και κρίσεις και διάφορα... άσχετα αν τις λάβεις ή όχι υπόψιν...

Reaction score
18.603
και έτσι πρέπει

αν όμως θες να μας πείσεις πως έτσι είναι το σωστό, εσύ ξέρεις κι άλλοι δεν ξέρουν κ.λπ.
τότε να είσαι έτοιμος να ακούσεις και γνώμες, και κρίσεις και διάφορα... άσχετα αν τις λάβεις ή όχι υπόψιν...
Όταν πας για εγχείρηση στον γιατρό την επόμενη φορά, να ζητήσεις να σου δείξει βίντεο απο τις εγχειρήσεις του, να δείς εαν τα ξέρει καλά. Εγώ βέβαια ζητάω και με πετάνε έξω. 😃

Dimifoot

Editor
Reaction score
83.986
Να γνωρίζετε πως οι περισσότεροι από τους συνομιλητές σας έχουν ανεβάσει στο φόρουμ σύγχρονες και λεπτομερείς μετρήσεις των συστημάτων τους.
Σε ένα τέτοιο αναγνωστικό κοινό, γράφετε πως είχατε κάποτε μετρήσεις, και τις θεωρήσατε καλές αλλά τις πετάξατε. Και αυτό τώρα είναι επιχείρημα.

Εδω αγαπητέ μιλάμε με μετρήσεις. Πραγματικές. Τις ανεβάζουμε και τις βλέπουν όλοι.

Κάντε καινούργιες και ξαναελάτε. Μέχρι τότε θεωρείστε γραφικός και αναξιόπιστος. Μετά βλέπουμε.

Reaction score
1.569
Μα πως δουλεύατε παλιά οι επαγγελματίες χωρίς να ρωτάτε τους γιατρούς. 😃
Με ενδιαφερε η γνωμη του Manager των Boney M των οποιων η γνωμη ηταν μετα την συναυλια πως θα επρεπε να ειμαι στην Αθηνα (που παραλιγο να ακυρωσουν την εμφανιση τους) και οχι σε ενα μικρο νησι οπως με ενδιαφερε και η γνωμη των πελατων μου αλλα και οσων τυχαινει να γνωριζω.

Να κανω μετρησεις για να μου πει ενας γιατρος αν το συστημα μου ακουγεται σωστα ?

Μηπως να σας κοιταζε ενας γιατρος ?? :)

Καλα κρασιαααααααααααα !
και έτσι πρέπει

Μα δεν προσπαθησα να πεισω καποιον, απλα αναφερθηκα αλλα επειδη ακουω stereo δεν τους αρεσε και εγω θα βαλω τις 7 γατες μου να κλαινε !

Dimifoot

Editor
Reaction score
83.986
Από τη μια μας λέει πως οι μετρήσεις λένε πως είναι σούπερ γνώστης, και από την άλλη δεν έχει αυτές τις μετρήσεις διαθέσιμες.
Και δεν θα κάνει άλλες.
Εντάξει, αρκετά. 56.

Reaction score
18.603
Με ενδιαφερε η γνωμη του Manager των Boney M των οποιων η γνωμη ηταν μετα την συναυλια πως θα επρεπε να ειμαι στην Αθηνα (που παραλιγο να ακυρωσουν την εμφανιση τους) και οχι σε ενα μικρο νησι οπως με ενδιαφερε και η γνωμη των πελατων μου αλλα και οσων τυχαινει να γνωριζω.

Να κανω μετρησεις για να μου πει ενας γιατρος αν το συστημα μου ακουγεται σωστα ?

Μηπως να σας κοιταζε ενας γιατρος ?? :)

Καλα κρασιαααααααααααα !

Μα δεν προσπαθησα να πεισω καποιον, απλα αναφερθηκα αλλα επειδη ακουω stereo δεν τους αρεσε και εγω θα βαλω τις 7 γατες μου να κλαινε !
Και είναι και δύσκολο να βγάλεις ήχο για τoυς Boney M για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.

Reaction score
18.603
Στη εξοχή ζεί ο άνθρωπος, έχει πολλά ποντίκια.

Να δειξει φωτό από όλες. Να δούμε πως θα τις ξεχωρίσουμε. Κτηνίατρο θα χρειαστούμε χα χα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134