Λίγο άμπασα για το μπόι τους, αλλά ωραία... Στο χώρο σας όμως τι ακούτε;;; Γιατί σίγουρα, όχι αυτό.Οι μετρησεις των δικων μου B&W 801 series III με φοντο το AVSITE !
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Λίγο άμπασα για το μπόι τους, αλλά ωραία... Στο χώρο σας όμως τι ακούτε;;; Γιατί σίγουρα, όχι αυτό.Οι μετρησεις των δικων μου B&W 801 series III με φοντο το AVSITE !
Αν είστε σε διώροφο προσθέτετε στον πάνω όροφο άλλες τέσσερις και τις κάνετε ιμερσιβ.... και δυο σκυλια.
Και τότε θα μπορούσαν λογικά να έχουν λόγο και οι γιατροί για να τα γιατρεύουν όταν θα αρρωσταίνουν.Αν είστε σε διώροφο προσθέτετε στον πάνω όροφο άλλες τέσσερις και τις κάνετε ιμερσιβ.
Τα δύο σκυλιά φτάνουν ( «γούφ»ερ )
Δε ξέρω αν έχει νόημα αλλά ας το πω.Όταν πας για εγχείρηση στον γιατρό την επόμενη φορά, να ζητήσεις να σου δείξει βίντεο απο τις εγχειρήσεις του, να δείς εαν τα ξέρει καλά. Εγώ βέβαια ζητάω και με πετάνε έξω.
Βέβαια αφου θα έχω ¨διαβάσει" πρώτα.Δε ξέρω αν έχει νόημα αλλά ας το πω.
Χωρίς παρεξήγηση, ένα διάγραμμα απόκρισης συχνότητας ή ένα σπέκτρο πχ θεωρείτε οτι έχουν την ίδια δυσκολία στη κατανόηση με μία ξερωγώ άμεση λαρυγγοσκόπηση ή διαφραγματοπλαστική πχ; Λέω εγώ τώρα... Δηλαδή αν είμαι γιατρός και σας δείξω ένα βίντεο τυμπανοπλαστικής τύπου 3 θα το αξιολογήσετε και θ΄αποφασίσετε αν είμαι γνώστης;
Ειλικρινά...
Εντάξει όλα. Ήθελα λίγο να σας πειράξω. Διαβάζω λιγάκι στα κλεφτά και δεν έχω μυαλό να συμμετέχω στο όμορφο αυτό θέμα γιατί ακούω ωραία μουσικούλα και επιτέλους τα νέα μου στοκ καλώδια μετά από 30 περίπου ώρες ψιλοέστρωσαν και έκαναν ένα φοβερό άνοιγμαΚαι τότε θα μπορούσαν λογικά να έχουν λόγο και οι γιατροί για να τα γιατρεύουν όταν θα αρρωσταίνουν.
Εξάλλου ως γνωστόν σκυλί που δεν το ταίζεις δεν γουφ-άρει.
Δεν απαντάτε σαφώς, αλλά έμμεσα υπονοείτε οτι είναι απολύτως αντίστοιχα.Βέβαια αφου θα έχω ¨διαβάσει" πρώτα.
Όχι δεν εννοώ αυτό.Δεν απαντάτε σαφώς, αλλά έμμεσα υπονοείτε οτι είναι απολύτως αντίστοιχα.
Δηλαδή όπως ο γιατρός κατανοεί κάποια διαγράμματα σχετικά με τον ήχο, έτσι κι εσείς ή ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί μελετώντας ν΄αξιολογήσει μια οποιαδήποτε ιατρική πράξη - επέμβαση, σωστά;
"¨Ανοιξε" ο ήχος ; Τι σημαίνει αυτό ; Έχεις διαγράμματα που δείχνουν το "ανοιγμα" αυτό που αναφέρεις ;Εντάξει όλα. Ήθελα λίγο να σας πειράξω. Διαβάζω λιγάκι στα κλεφτά και δεν έχω μυαλό να συμμετέχω στο όμορφο αυτό θέμα γιατί ακούω ωραία μουσικούλα και επιτέλους τα νέα μου στοκ καλώδια μετά από 30 περίπου ώρες ψιλοέστρωσαν και έκαναν ένα φοβερό άνοιγμα
Εσύ δυσκολεύεσαι;Τίποτε δεν είναι απλό αγαπητε φίλε. Πήγαινε να αλλάξεις μια πρίζα, που είναι το πιο απλό για να το διαπιστώσεις.
Να μην σε νοιάζει.Εσύ δυσκολεύεσαι;
Δεν χρειάζεται εξήγηση αυτό όπως δεν χρειάζεται επίσης εξήγηση σε διπλανό θέμα ότι τα μακ είναι 100 φορές καλύτερα από τα πισί.!!Όχι δεν εννοώ αυτό.
"¨Ανοιξε" ο ήχος ; Τι σημαίνει αυτό ; Έχεις διαγράμματα που δείχνουν το "ανοιγμα" αυτό που αναφέρεις ;
fixedΔεν χρειάζεται εξήγηση αυτό όπως δεν χρειάζεται επίσης εξήγηση σε διπλανό θέμα ότι τα μακ είναι 100 φορές χειρότερα από τα πισί.!!
Αυτες οι μετρησεις ειναι χωρις το extra φιλτρο, με το φιλτρο τα χαμηλα ειναι καλυτερα. Οπως σωστα υποθεσατε δεν ακουγονται ετσι οπως ειναι οι εργοστασιακες τους μετρησεις αλλα ακουγονται πολυ καλα, αν μπορουσατε να ακουσετε ενα ζευγαρι θα καταλαβαινατε γιατι εχουν διατελεσει σαν ηχεια studio monitor στα Abbey road και σε πολλα αλλα studios οπως και το γιατι πολλοι δισκοι Κλασσικης μουσικης τα αναφερουν.Λίγο άμπασα για το μπόι τους, αλλά ωραία... Στο χώρο σας όμως τι ακούτε;;; Γιατί σίγουρα, όχι αυτό.
Εχουν μεγαλωσει μαζι και ειναι αγαπημεναΚαλά δεν τρώνε τις γάτες που τρώνε τα ποντίκια ;
Προπολεμικα ομως....... θα καταλαβαινατε γιατι εχουν διατελεσει σαν ηχεια studio monitor στα Abbey road και σε πολλα αλλα studios οπως και το γιατι πολλοι δισκοι Κλασσικης μουσικης τα αναφερουν.
Αυτο ειναι προφανες ομως πχ ενα Ferrari του 2000 παραμενει Ferrari ασχετως αν ενα Ferrari του 2023 ειναι πιο προχωρημενο. Αυτα ειναι αυτονοητα. Δειτε τα χαρακτηριστικα τους και ισως καταλαβετε.Προπολεμικα ομως.
Η ιδια η B&W εβγαλε αλλα, μαλλον γιατι πιστευει στην εξελιξη.
Καθε φορα ολες οι εταιριες εξελισσονται βγαζοντας καινουρια μοντελα. Συνηθως εχουν τεχνικο επιστημονικο προσωπικο (οχοι ολες οι εταιριες ιδιου επιπεδου) που στηριζονται σε βασικους κανονες, γνωστους. Εμπειριες, πειραματα, δοκιμες μελετη - γνωση.
Αυτο δεν ειναι απολυτο.Αυτο ειναι προφανες ομως πχ ενα Ferrari του 2000 παραμενει Ferrari ασχετως αν ενα Ferrari του 2023 ειναι πιο προχωρημενο. Αυτα ειναι αυτονοητα. Δειτε τα χαρακτηριστικα τους και ισως καταλαβετε.
Σας εγραψα : Δειτε τα χαρακτηριστικα τους και ΙΣΩΣ καταλαβετε. Στα ηχεια λιγα εχουν αλλαξει απο τοτε, εξ' αλλου ποτε δεν ειπα πως ειναι το καλυτερο ηχειο στον κοσμο.Αυτο δεν ειναι απολυτο.
Μπορει να εχουμε τη μια χρονια τηλεορασεις ντουλαπες και την αλλη να παμε στις νεες στα 720p και τωρα 4Κ (να μην πω για 8Κ). Τα ιδια ισχυουν και σοτν ηχο
Μπορει καποιος να παρει εα αρχαιο αυτοκιντητο. Να επενδυσει επανω του. Να το κανει κουκλι. Να παρει και πολυ μεγαλη αξια, υποθετικα λεω οτι μπορει να κοστισει τα διπλασια απο ενα συγχρονο καλο ηλεκτρικο. Αυτο ομως δεν το κανει ουτε κατ ελαχιστο να σταθει διπλα στο καινουριο σε τεχνικα χαρακτηριστικα.
Καπως ετσι μοιαζει η προσπαθεια σας.
Μπορει να υπαρχουν συναισθηματικοι λογοι, σε κατι το ρετρο (οι περισσοτεροι αισθανομαστε ετσι σε πραγματα που βιωσαμε και απολαυσαμε στο παρελθων), αλλα μην παμε να αποδειξουμε οτι ο χρονος εμεινε πισω οσον αφορα την εξελιξη της επιστημης του ηχου.