- Reaction score
- 136.776
Ορίστε.
Αυτό ναι, ωραίο.
Πόσο έχει δε μας νοιάζει, αλλά ωραίο.
Δεν το έχω κάνει. Αλλά νομίζω με λογική ταχύτητα και με την προϋπόθεση ότι θα πας άδειος ίσως και με μια στον Αλμυρό μπορεί και να βγαίνει.Μάλλον δυο φορτίσεις για Αθήνα-Θεσσαλονίκη λοιπόν. Να μην φτάνεις και ξελιγωμένος
Όχι ρε, μια στάση φόρτισης, να έχει πέσει στο 5% η μπαταρία για να παίρνει γρήγορα.Μάλλον δυο φορτίσεις για Αθήνα-Θεσσαλονίκη λοιπόν. Να μην φτάνεις και ξελιγωμένος
ΈγραψαΌταν φτάσεις, όπου φτάσεις, θα πας κάπου να το αφήσεις να φορτίσει στο 80%.
Δηλαδή αν έχεις και δραστηριότητες εντός πόλης μόλις φτάσεις και δεν έχεις περιθώρια για στάση φόρτισης, ούτε επιλογές ταχυφορτιστών εντός πόλης στην περιοχή που θα κινηθείς.Να μην φτάνεις και ξελιγωμένος
Σωστό – το έχω γράψει και παραπάνω και να σκεφτείς ότι έχω παραγγείλει και Tesla.Ναι, αλλά τα Tesla είναι άσχημα.
Εξαιρετικό!Σωστό – το έχω γράψει και παραπάνω και να σκεφτείς ότι έχω παραγγείλει και Tesla.
Βέβαια είναι κάτι νέο και ίσως είναι λάθος να το συγκρίνουμε με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα.
Πρόσφατα ρώτησα μία πολύ νέα κοπέλα, δευτεροετή της Αρχιτεκτονικής, την εξής ερώτηση. (και περίμενα να την ...στριμώξω είναι η αλήθεια)
«Τι είναι ωραίο στην Αρχιτεκτονική ;»
Και έλαβα μία εκπληκτική απάντηση που την σκέφτομαι συνέχεια παρά το ότι με χωρίζουν δεκαετίες με την κοπέλα.
«Ωραίο είναι μόνο το ΑΛΗΘΕΣ».
Ουσιαστικά είναι αποστομωτικό – οτιδήποτε ψευδές είναι άσχημο. (ακόμη και στη ...γυναικεία εμφάνιση - ωραίο θέμα κουβέντας - ψάξε βρες τις είναι "αληθές")
Δηλαδή αυτοκίνητο ηλεκτρικό που μοιάζει με θερμικό , όπως εισαγωγές αέρα – μάσκες με γρίλιες – εξατμίσεις – μακρυά μούρη για να χωράει V8 και V12 - να μην μιλήσω για τεχνητό ήχο και άλλα φαιδρά ουσιαστικά είναι σχεδιαστικά στοιχεία αστειότητας.
Συμπέρασμα – Τελικά πρέπει να μπεί νέο πρότυπο «ομορφιάς « για ηλεκτρικά οχήματα.