Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.901
Είμαι καλεσμένος για φαΐ σε ένα φιλικό σπίτ, έχουν μόνο κρέας, έχουν κοκορέτσι, κεμπάπ από προβατίνα στη σούβλα, και αρνί.
Δεν μπορώ άλλο κρέας, έτσι με έρχετε να πάω σε τάπερ το φαΐμ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.901
Είχαμε κάποτε εδώ στο χωριό ένα ζαχαροπλαστείο που έφτιαχνε μια φοβερή πουτίγκα. Θυμάμαι ως παιδί με άρεσε πολύ, και το άλλο που είναι χωνί, έχει μέσα κρέμα και από πάν σαντιγί. Πέθανε ο ζαχαροπλάστης και από τότε έχω να φάω γλυκό της προκοπής. Τις ελάχιστες φορές που θα δοκιμάσω είναι όλα κάπως...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.737
Θυμάμαι ως παιδί με άρεσε πολύ, και το άλλο που είναι χωνί, έχει μέσα κρέμα και από πάν σαντιγί.
Κορνέ! Αγαπημένο.

Έτρωγα συχνά από τον Κωνσταντινίδη που το φτιάχνει μπροστά σου την ώρα της παραγγελίας όπως και το μιλφέιγ.
Είναι όμως κοντά στα 400γρ το κομμάτι και αν υπολογίσουμε ότι αυτά τα γλυκά έχουν γύρω στις 400 θερμίδες ανά 100γρ το κλάμα είναι σίγουρο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.901
Μπράβο! Κορνέ.
Το έσιαχνε ο κερατάς πολύ καλό, τραγανό χωνί, μυρουδάτη με φοβερή υφή κρέμα μέσα, από πάν η σαντιγί ήταν πολύ παχύρευση, σχεδόν συμπαγές και κολλώδης.

Όσο για τις θερμίδες συμφωνώ, από αυτά που αναγράφονται συνήθως οι θερμίδες είναι παραπάν. Οπότε δεν τρώς ντίπ γλυκά και ξεμπερδέυς.

D

deleted user 10898

Guest
- καλά φαίνονται , τί καλώδια χρησιμοποιείσατε ; ... από φίλτρο δεν βλέπω κάτι

:boast:
Κάτι μου έλεγαν για μοτέρ από υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου κλπ χαζά. Εγώ τους ειπα μοτέρ μόνο κλαπακης επαγγελματικό. Δεν μου ξαναμίλησαν.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.002
Κορνέ! Αγαπημένο.

Έτρωγα συχνά από τον Κωνσταντινίδη που το φτιάχνει μπροστά σου την ώρα της παραγγελίας όπως και το μιλφέιγ.
Είναι όμως κοντά στα 400γρ το κομμάτι και αν υπολογίσουμε ότι αυτά τα γλυκά έχουν γύρω στις 400 θερμίδες ανά 100γρ το κλάμα είναι σίγουρο.
Μπράβο! Κορνέ.
Το έσιαχνε ο κερατάς πολύ καλό, τραγανό χωνί, μυρουδάτη με φοβερή υφή κρέμα μέσα, από πάν η σαντιγί ήταν πολύ παχύρευση, σχεδόν συμπαγές και κολλώδης.

Όσο για τις θερμίδες συμφωνώ, από αυτά που αναγράφονται συνήθως οι θερμίδες είναι παραπάν. Οπότε δεν τρώς ντίπ γλυκά και ξεμπερδέυς.
Αυτά είναι κορνέ. Όλα τα άλλα είναι γατάκια. :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV