- Reaction score
- 34.210
Αν κατι λεει η Tesla ή οποιος αλλος και κατι λεει ο Ear , ο Ear εχει δικιο .
Παρτε το σαν αξιωμα !
Παρτε το σαν αξιωμα !
Προσωπικά, έχοντας την εμπειρία, μπορώ να (και θα) ξεκινήσω ταξίδι με Y LR (19" ζάντα) και η πρώτη στάση να είναι προγραμματισμένη στα 450χλμ διαδρομής, χωρίς κανένα άγχος. Άμα θέλω, βγάζω 500 χλμ άνετα.
Όχι σύμφωνα με αυτό, εκτός αν πας με 80-90:
Tesla Model Y Long Range Dual Motor
All details and specs of the Tesla Model Y Long Range Dual Motor (2022). Compare price, lease, real-world range and consumption of every electric vehicle.ev-database.org
EV Database
Range of full electric vehicles cheatsheet. Quick reference for all plug-in hybrid en full electric cars.ev-database.org
View attachment 289217
Βρε καρδούλα μου, δεν το νομίζω εγώ, αντιγράφω απλώς αυτά που βλέπω.Οκ, όπως νομίζεις.
Πάντως η WLTP του Υ LR με 19" είναι η εξής:
View attachment 289223
Το Υ περφορμανς, έχει WLTP 514 km.
51 χιλιόμετρα παραπάνω από το περφορμανς είναι..
Το περφορμανς βγάζει 410-420 χλμ με 120km/h.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν το κάνω.
Διότι ήδη έχω ξεκινήσει τον προγραμματισμό του road trip για το καλοκαίρι, και η πρώτη στάση θα είναι σε 450 χλμ απόσταση από το σπίτι μου.
Άμα θέλετε και στοίχημα βάζω, όσα λεφτά έχετε. Ευχαρίστως να σας ξαλαφρωσω. Αγάπη μόνο.
Αυτά που βλέπεις αφορούν την έκδοση με την 20" ζάντα.Βρε καρδούλα μου, δεν το νομίζω εγώ, αντιγράφω απλώς αυτά που βλέπω.
Εμ έτσι πες μας...Ο δε Bjorn, σας έδειξα βίντεο που έβγαλε με Τέσλα σχεδόν τη διπλάσια διαδρομή από ότι η WLTP...
νορμάλ πήγαινε σε επαρχιακούς δρόμους με 50 και 60 και σπανίως 80-90. Όπως πήγαιναν όλοι πήγαινε.
UpΣτα Τέσλα μπορείς εκ των υστέρων να πληρώσεις για να σου ενεργοποιήσουν καλύτερο πακέτο autopilot?
Ή ότι πάρεις αρχικά αυτό μένει για πάντα;
από ο,τι ξέρω οι αναβαθμίσεις στα Tesla είναι OTA, μέσω software και πληρωμή -αγορά, από ειδικό app της Tesla για το κάθε μοντέλο, που μέσα περιέχει τις διαθέσιμες αναβαθμισεις για το κάθε μοντέλο.
Την μακρύτερηΓια ποια Λούτσα πρόκειται;
Εκ των οποίων οι 1.997.000 στις ΗΠΑ; Είναι γνωστή η λατρεία των αμερικάνων για trucks. Εξάλλου με μόλις 100 δολάρια κάνουν την παραγγελία.Cybertruck
Φόρτιση στα 1.000 kW
Ηλεκτρονικά στα 48 V
4 ηλεκτροκινητήρες
Πρώτες παραδόσεις από Σεπτέμβρη
2 μύρια παραγγελίες..
Η Tesla ανακοίνωσε τη μέρα παράδοσης του πρώτου Cybertruck | carandmotor.gr
Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του «εξωγήινου» ηλεκτρικού pick-up Cybertruck, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε -διά στόματος του Elon Musk- ότι θα παραδόσει το πρώτο του αντίτυπο μέσα στο προσεχές Φθινόπωρο.www.carandmotor.gr
Λάθος κάνεις.υπάρχουν παρά πολλά σε αυτή την κατηγορία που προείπα. ( δε μπαίνω στο τριπάκι της πρόκλησης)
Και πάνω από 34 ανεβαίνει αν βάλεις καμία 18-αρα ζάντα και κυριλέ καθίσματα, αλλά έχει κι αυτή την έκδοση το ρημαδι το γιαρις, ποιο, το γιαρις:Από 23 έως 34 max τα υβριδικά. Σιγά μην κόστιζαν 100
Δες πρώτα ρε Σουμάχερ εσύ, τις επιδόσεις στο τεστ ταράνδου, και ξαναμιλαμε.Στην πρώτη στροφή το γιαρις θα στρίψει, ενώ το δικό σου θα πάει ευθεία..