Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
657
Συμφωνώ παραπάνω με τον μπλε, ήταν ένα αχρειαστο κλικ, κ από την στιγμή που έχεις υψηλά στάνταρ (στις όμορφες φωτό σου)
νομίζω δε πρέπει να την περιλαμβάνεις στο ποτρφολιο σου.

Reaction score
1.569
η πρώτη θα ήταν εξαιρετική , αν έπαιζες με το βάθος πεδίου και είχες απομονώσει το ιστιοφόρο, από το φόντο.
και νομίζω ότι ο φωτισμός έχει λίγο λάθος φορά-διεύθυνση για τη λήψη ίσως.
Το πλοιο ηταν το θεμα αλλα η γη απεναντι ηταν ο προορισμος, εχω παει με το σκαφος μου και απο την αλλη πλευρα για να το φωτογραφησω οπως αναφερατε αλλα ετσι δεν υπηρχε προορισμος παρα μονο θαλασσα, εξ' αλλου δεν ειδα κανενα προβλημα με τον φωτισμο ισα ισα οντας πιο σκουρα η μη φωτισμενη πλευρα δημιουργει ενα ωραιο contrast.
Συμφωνώ παραπάνω με τον μπλε, ήταν ένα αχρειαστο κλικ, κ από την στιγμή που έχεις υψηλά στάνταρ (στις όμορφες φωτό σου)
νομίζω δε πρέπει να την περιλαμβάνεις στο ποτρφολιο σου.
Τυχαινει να μου αρεσει οπως ειναι και οπως καταλαβαινετε το τι θα περιλαμβανει το portfolio καποιου ειναι δικο του αποκλειστικα θεμα.

Παρ' ολα αυτα σας ευχαριστω πολυ για τον σχολιασμο σας και επειδη η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη αλλα και επειδη ακουω ακομα και την γνωμη ενος παιδιου σας ανεβαζω αυτην που κατα την γνωμη σας θα ηταν καλυτερη μαζι με αυτην που ανεβασα εγω για αμεση συγκριση.

_ABC3940-1.jpg

_ABC3964.jpg

Reaction score
657
Ε καλα τώρα, αυτή κι αν είναι ..

Η σύγκριση θα ήταν έτσι όπως ήταν εν πλω να φαινόταν η στεριά φλουταρισμενη κ από την άλλη μεριά το κλικ.
Φιλικα

Reaction score
657
εγω λεω να μπουν και να γινει ψηφοφορια, χαχαχα!
βεβαια μαζι με το κλικ απο την αλλη , θα ηταν ολα τα λ7....

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.698
Έχω δει πολλές φορές όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι ''δαχτυλίδι'' γύρω από το Φεγγάρι λόγο υγρασίας κλπ..
Τόσο μεγάλο και έντονο όσο χθες δεν μου είχε τύχει..
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος χρησιμοποίησα στη Ricoh τον wide angle conversion lens 21mm για να χωρέσει στο κάδρο.. :rolleyes:
Πολύ ωραίο θέαμα στο live.. 8-)

fgfgf.jpg

Sorry για την ποιότητα.. :biggrin:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan