- Reaction score
- 136.766
Ντιζελακι αγάπη μου!
Γκρι και από Γερμανία!Ακόμη γκρι Κινέζικα φέρνουν;
Γκρι και από Γερμανία!Ακόμη γκρι Κινέζικα φέρνουν;
Ανοίχτε το λινκ για να γνωρίσετε ποιοι ψηφίζουν:
Θα με ενδιέφερε κι εμένα.Αλήθεια, πως το υπολογίζετε το κόστος χρήσης ενός ηλεκτρικού; μιλάτε για το κόστος κίνησης ανά χιλιόμετρο ή βάνετε και άλλα μέσα όπως συντήρηση, ασφάλεια, κόστος απόσβεσης, υπολειμματική αξία; έχετε κανά παραδειγματάκι με νούμερα;
Να συμπληρώσω κι εγώ 2 πράγματα σε όσα είπαν οι παραπάνω.Προβλέπω ετήσια μικτή με κόστος (πολύ?) άνω του χιλιάρικου, οπότε πάει μία η άλλη με το ετήσιο σέρβις+ ασφάλεια+τέλη του συμβατικού. Μην πω και παραπάνω...
Λένε κι άλλα, πχ πως η γη είναι επίπεδη.δεν λένε πώς
Με το καλό το στέρεο;Έ-ε-έρχεται!
View attachment 290742
Καινούργια & μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα | Tesla
Βρείτε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Tesla. Κάθε καινούργιο Tesla διαθέτει μια ποικιλία επιλογών διαμόρφωσης και όλα τα οχήματα προκατοχής Tesla έχουν περάσει τα υψηλότερα πρότυπα επιθεώρησης.www.tesla.com
Για όλους έχει ο μπαχτσές.Πολύ μαρέσνε, τα Cupra πωσταλέν !!!
Καλά, περίμενε 1-2 χρόνια. Προς το παρόν τα κόστη των ασφαλιστικών από τα ηλεκτρικά είναι χαμηλά, οπότε το αυξημένο ρίσκο δεν αντικατοπτρίζεται στα ασφάλιστρα. Σε βάθος χρόνου όμως βλέπω τις μικτές για ηλεκτρικά να παίρνουν την ανιούσα.Να μην συγκρίνουμε όμως ασφάλειες από μεταχειρισμένα δεκαετίας αυτοκίνητα με την ασφάλεια του καινούργιου ηλεκτρικού.
Το καινούργιο συγκρίνεται μόνο με καινούργιο, αντίστοιχης κατηγορίας και δυνατοτήτων.
Και μετά αφαιρέστε και τα τέλη κυκλοφορίας.
Πολύ καλό!με 34€ ασφάλισα την απαλλαγή της ασφάλειας (καλό , ε; ).
Δώσε βάση:Πολύ καλό!
Γιαααα δώσε πληροφορίες!