- Reaction score
- 138.038
Μαϊμουδγιές.
Δώσε βραχίονα και σώσε.
Ίσιος να'ναι, όχι στραβός σα πουλί με εγκεφαλικό.
Δώσε βραχίονα και σώσε.
Ίσιος να'ναι, όχι στραβός σα πουλί με εγκεφαλικό.
Το δικόμ' έχει ίσιο, αλλά με τα λεφτά που έδωσα νταξ' δεν περίμενα να τον έχουν στραβώσει κιόλας..Ισιους βραχίονες έχουν μόνο κάτι αντίγραφα της κακιάς ώρας .
πουλί με εγκεφαλικό.
Μην μου δίνεις σημασία.. είμαι σε happy hour mood..Δε λέω βρε για το δικός , αλλά για κάτι αντίγραφα του SL 1200 της συμφοράς .
Παραθέτω αποσπάσματα από άρθρα που έβγαλε το google με θέμα αναζήτησης τη βινυλιακή αναβίωση...Δε νομίζω ότι το βινύλιο προωθείται ως "φορέας απαγκίστρωσης από αυστηρούς τεχνικούς όρους".
Η θεωρητική ηχητική του γοητεία είναι αυτή που έλκει τους λάτρεις των.
Το ότι το σήμα παραμένει αναλογικό και δεν κόβεται σε πολλές χιλιάδες μικρά κομματάκια για να...ξανασυνδεθεί μετά!
Τα πικάπ θέλουν δουλειά, όσο πιο ακριβά τόσο πιο πολλή.
...
Having said όλα αυτά...
...και κατανοώντας ότι η συζήτηση πήγε στο τεχνικό μέρος σύγκρισης των μέσων, δεν είναι εκεί το θέμα και το έχω ξαναπεί:
...
Η κυρία στην φωτό, είναι ικανή να με πείσει να ακούω και από 8track
Προκατειλημμένοι-προπαγανδιστές..a product that is technically unnecessary
(σχετικα) γνωστο λειμπελ απο τη νεα υορκη, προσφατα κυκλοφορει 8tracks (οι κυκλοφοριες βεβαια υπαρχουν και σε ολα τα υπολοιπα μεσα).
Υπάρχουν 8track κασετόφωνα?γνωστο λειμπελ απο τη νεα υορκη, προσφατα κυκλοφορει 8tracks (οι κυκλοφοριες βεβαια υπαρχουν και σε ολα τα υπολοιπα μεσα).
Είχα κάτι τέτοιο παλιά που τα 'χε ούλα, δεν το 'χω πια..καπου στην οικογενεια υπαρχει , αλλα ειναι απο 70ς ενα συστημα, που ακουγαμε στα 80ς-αρχες 90ς