Μόναχο...κατόπιν εορτής

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391
XDUOO TA-26S λυχνιακός και balanced ενισχυτής ακουστικών... Simpatico
1684683613554.png

Εκτός της PMC πολυκαναλικό setup κατέβασε και η SVS με δορυφόρους από τη σειρά Prime Elevation και sub διπλά SB-3000...
1684685852124.png

Ε, ναι. Εκεί κάτι γίνεται. Το πρώτο ενδιαφέρον σεταπ. Έπαιζε τίποτα γνωστό; Είχε πρόγραμμα να παίζει σε άτμος;

Πες πες.
Miles Davis και το πουλέν του Marcus Miller , o τελευταίος σε ΄΄αφροδισιακό΄΄ album με ισχυρές δονήσεις...
¨Ορεξη που έχεις βρε Bhutia. 😀
Το δίχως άλλο... Για την ακρίβεια χρειάζομαι μπριζόλες για να τα καταφέρω σε ρυθμό Rolling Thunder.
DSC03258.JPG

DSC03260.JPG

Κάτι πρέπει ν'αλλάξει σε αυτό το καθεστώς...Δεν πάει άλλο με τα ενισχυμένα αλουμίνια στις προσόψεις και τα διαμάντια στα tweeter και την επιμονή στα παραδοσιακά... Η φτωχή παρουσία πολυκαναλικών δεν είναι ελάττωμα του format αλλά των ιθυνόντων στο χώρο της υψηλής πιστότητας... Μοναδικό παρήγορο στοιχείο η διάδοση των sub - μολονότι γίνεται συνήθως χωρίς delays ή μέσω επεξεργαστή για το σήμα - και της ακουστικής φροντίδας σε περισσότερα δωμάτια .

Όπως με τις εκλογές ψηφίζω πεντάδα με τα λιγότερο επιζήμια για το ακροαματικό ενδιαφέρον setup:

PMC-Dolby Atmos
Studio A
Linkwitz
Boenicke
Thorens
Ειδικά για τον αγαπημένο μας thva προσθήκη
Tune Audio - Traformatic

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391
Ωραίο χιούμορ (στα σχόλια) Bhutia. 😀 😀 😍

Έχεις έμπνευση. 👍
Έχω σε χρόνο ρεκόρ Al Di και... πιτόγυρο Meola
Al di meola.jpg

(η απαθανατισμένη έκφραση καθώς ατένιζε τον Ear να τρώει στενά φιλαράκια του Moby και προτού ξεκινήσει να γρατζουνά θρηνητικά την κιθάρα όπως μόνο εκείνος ξέρει...)

Laurence Dickie : ΄΄... Του λέω λοιπόν ότι δεν γίνεται να έβαζε στην οροφή τα μεγάλα επιδαπέδια Giya για ν'ακούει την πρώτη νότα του Zarathustra καθώς ο πίθηκος διέλυε το κρανίο του άλλου μ'ένα κόκκαλο στην ταινία 2001.... Τι να κανς, να... μαλώσεις;;; ΄΄
Dickie.jpg

Last edited:

gonis

Luger
Reaction score
12.155
Δεν πιάνεσαι σήμερα. 😀 😍 Τέλος.
Μάλλον πρέπει να διαβάσεις από την αρχή το θρεντ;)

IMG_0029.jpeg

Αυτή η πηγή Wadax γιατί έχει τοσα πολλά σασί;
Να υποθέσω σασί και μηδενικό στη τιμή με το ρακ δώρο;

@Bhutia Ευχαριστουμε για άλλη μια χρόνια:drinks:

TGD

Reaction score
8.877
Πάνω αριστερά τρανσπορτ.
Πάνω δεξιά στριμερ.
Μέση αριστερά ντακ.
Δύο ίδια κάτω αριστερά τροφοδοτικά;
Τα δυο δεξιά που λένε ιν-ουττο μπορεί να είναι;

Reaction score
19.543

View attachment 292717

Πολύ βιαστικά το διάβασα τα πρόσφατα αλλά νομίζω κατάλαβα. Απλώς εκτιμώ το χιούμορ και το πνεύμα και ας είναι (πιθανόν) από άλλη οπτική απο την δική μου ή και όταν ή σε όσα δεν συμφωνώ.

Τι είπε κάτι εναντίον των λαμπάτων ; χα χα. Θα του κόψω την καλημέρα. 😀 Ή για τον Στράους και τις νότες του. Αφού για αυτόν το είπα για να το "τσιμπήσει" και να δώ εάν θα το "εκμεταλλευτεί" και πως ;😀

Πρέπει να είναι ωραία η ζωή τελικά για τα απλά μυαλά. 😀

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.495
Γκουγκλαρε. Είναι τρελή ατάκα από παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Θα βρεις το βίντεο ντοκουμέντο, που αποτελεί την επιτομή της μιζέριας. Πολύ γέλιο λέμε..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391
Ξέρω βρε συ, πλάκα κάνω στον Ear. 😀

Γεωργιάδης, πρωτοπορία.
Διευκρινίζω Βασίλης Γεωργιάδης, για ν'αποφεύγονταν... συγχύσεις με άλλες προσωπικότητες. :lolsign:

Σημασία όπως και στην ψήφο έχει να επιλέγουμε κάτι έστω και αν δεν θα λογαριάζαμε ιδεώδη καμία από τις εναλλακτικές. Μια τέτοια κατάσταση ενδεχομένως να εκπαιδεύει και την κρίση καθενός μας περισσότερο.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Σημασία όπως και στην ψήφο έχει να επιλέγουμε κάτι έστω και αν δεν θα λογαριάζαμε ιδεώδη καμία από τις εναλλακτικές. Μια τέτοια κατάσταση ενδεχομένως να εκπαιδεύει και την κρίση καθενός μας περισσότερο
Εμμ.. όταν σας λέω εγώ πάρτε Spendor με κοροιδεύετε.. :rolleyes:
Έχω φτιάξει ''κρίση'' μαμούθ.. :tongue:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391

View attachment 292717

H σειρά Reference περιγράφεται στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας... Περιττό να πω ότι το όνομα του CEO αναμένεται ν'αποτελέσει πρώτη ύλη για μελλοντικό χιούμορ...
Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο streamer με τη σημαδιακή μπανάνα στην οθόνη, ενδεικτική της τιμής...
1684833491627.png

Πολύ βιαστικά το διάβασα τα πρόσφατα αλλά νομίζω κατάλαβα. Απλώς εκτιμώ το χιούμορ και το πνεύμα και ας είναι (πιθανόν) από άλλη οπτική απο την δική μου ή και όταν ή σε όσα δεν συμφωνώ.

Τι είπε κάτι εναντίον των λαμπάτων ; χα χα. Θα του κόψω την καλημέρα. 😀 Ή για τον Στράους και τις νότες του. Αφού για αυτόν το είπα για να το "τσιμπήσει" και να δώ εάν θα το "εκμεταλλευτεί" και πως ;😀

Πρέπει να είναι ωραία η ζωή τελικά για τα απλά μυαλά. 😀
Δεν στο λέει υπό κακή έννοια, αλλά για να διάβαζες κείμενα γραμμένα με άνεση χρόνου και ακόμα πιο τρελά κέφια. Από εκείνους τους καιρούς έρχονται αυτομάτως στο νου σπαρταριστά στιγμιότυπα όπως το ΄΄τακούνι εξπρές΄΄, η κάλτσα του Κόγια , το ΄΄Ωραίο μου Πλυντήριο΄΄ , το φωνογραφικό step-up που χρέωνε δεκαχίλιαρο ανά KHz απόκρισης , το ποίημα για τα Harbeth , το ΄΄χεβιμεταλάτο΄΄ , τα κοντσέρτι γκρόσι με το γρόσι , ο ΄΄Don Juan Leandro de La Prisa΄΄ , ο Miyagi-χτος (alter ego του γράφοντος) και άλλα.

Last edited:

Reaction score
19.543
H σειρά Reference περιγράφεται στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας... Περιττό να πω ότι το όνομα του CEO αναμένεται ν'αποτελέσει πρώτη ύλη για μελλοντικό χιούμορ...

Δεν στο λέει υπό κακή έννοια, αλλά για να διάβαζες κείμενα γραμμένα με άνεση χρόνου και ακόμα πιο τρελά κέφια. Από εκείνους τους καιρούς έρχονται αυτομάτως στο νου σπαρταριστά στιγμιότυπα όπως το ΄΄τακούνι εξπρές΄΄, η κάλτσα του Κόγια , το ΄΄Ωραίο μου Πλυντήριο΄΄ , το φωνογραφικό step-up που χρέωνε δεκαχίλιαρο ανά KHz απόκρισης , το ποίημα για τα Harbeth , το ΄΄χεβιμεταλάτο΄΄ , τα κοντσέρτι γκρόσι με το γρόσι , ο ΄΄Don Juan Leandro de La Prisa΄΄ , ο Miyagi-χτος (alter ego του γράφοντος) και άλλα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί περηφανεύονται τόσο πολύ για την σχεδιαστική επιλογή να έχουν τόσα πολλά discrete κιόλας parts αφού αυξάνεται η πιθανότητα ενός failure ή και drift σε κάποιο απο αυτά.

Να κάνει δουλειά το Anti Alias τους ή να μειώνουμε 3 db την ένταση να μην τσιρίζει και digit-ίζει λόγω overshoot ; 😀

Το Γκουανταλαχάρα λές ή το Οτσόα ; 😀

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.495
ψηφίζω πεντάδα με τα λιγότερο επιζήμια για το ακροαματικό ενδιαφέρον setup:

PMC-Dolby Atmos
Studio A
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε τι ηχεία είχε το Studio A, αλλά έστω και για έναν μόνο του, δε θα πεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.043
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74