Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.803
-
Πρόκειται περί ζητήματος που μολονότι δεν άνοιξα ο ίδιος θα ήθελα πολύ να κλείσω με ξεκάθαρες παραδοχές από καθεμία εμπλεκόμενη πλευρά. Καθότι αδυνατώ να πιστέψω ότι εμπλέκεται το μέλος που είχε υπονοηθεί.Μου θυμιζει "εισαι ο και λεγεσαι..."
εχει νοημα;
Δεν είχα και κλιματισμό τότε, μικρό φοιτητικό διαμέρισμα στο κέντρο, το καλοκαίρι δεν ήταν για πολύ μουσική απόλαυση.
Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουν δεύτερη φορά.
Όχι μόνο αυτόν τον ενισχυτή, αλλά και ηχεία είχα αγοράσει απο την συγκεκριμένη εταιρεία.
Επίσης πέρασαν εκείνη την εποχή απο τα χέρια μου ενισχυτές Rotel, Audiolab, Mission Cyrus (τον έχω ακόμα), και απο τους γονείς μου τετρακαναλικος Kenwood, Rotel, Harman Kardon και ηχεία Rank Domus (τετρακαναλικό), B&W Matrix (τα έχω ακόμα), Altec Lansing, Bose, και κάτι Mission. Αυτη ήταν η εφηβική μου ηλικία, και τα πανεπιστημιακά μου χρόνια.
Εσύ ακόμα θα ήσουν δημοτικό οταν εγω εκανα τράμπες ενισχυτές. Τραγούδα όσο θες.
Αυτό να κάνεις εάν μπορείς.... εννοείται.293456[/ATTACH]
Βεβαίως είναι πολύ επιφυλακτικοί.
Δε τα πιστεύουν αυτά του σατανά.
Πιστεύουν στα αυτιά τους.
Θα κάτσω εγώ να δώ μπλέ ηλιοβασίλεμα και θα ευχαριστηθώ ; Πάς καλά ;View attachment 293482
And still talk about mnutzikal pfintelity the carpet
(χαλάκι εισόδου, ή τοστιέρα)
Εντίσιον φορ Ολντ πιπλ ονλι.
Ποια λογική και πρασινάλογα.
μπλέ
Τώρα γιατί ανακατεύετε τον μακαρίτη Τιμόθεο;Paravintsini ρε και ξερό ψωμί.
Μόνο η sansui είχε αντίιθετη άποψη και σωστά έκανε κατά την γνώμη μου.
Θεός και αυτός ;του θεούλη
έλα μου ντε.....για πεςρε σε ποιόν τα λέτε αυτά ?
Λες μετά από εκείνες τις κουραδομαγκιές να επέστρεψε για τα ρέστα?Έχεις καμιά σχέση με το μέλος PMC ;
Δεν είναι ο ίδιος. Όσο για ρέστα, υπάρχουν για όλους.Λες μετά από εκείνες τις κουραδομαγκιές να επέστρεψε για τα ρέστα?
τι στεναχώρια με κέρασες πρωί πρωί να ξερες....Δεν είναι ο ίδιος.
Γιατί; Είναι πιο μπρουτάλ, όπως σου αρέσουν...τι στεναχώρια με κέρασες πρωί πρωί να ξερες....
Τα... μάτια βρε αναίσθητε πολυκαναλικέ.
Χαίρομαι για την πληροφόρηση αυτή... Επόμενο ερώτημα βεβαίως θα ήταν ... πόσοι ακόμα να έχουν τόσο άχτι ειδικά τον Dimi...Δεν είναι ο ίδιος. Όσο για ρέστα, υπάρχουν για όλους.
Δεν έχει σχέση με νουθεσίες ή εκλογικεύσεις... Η λογική αντιθέτως υπαγορεύει ότι θα ήταν ωφέλιμο να εξελίσσεται κάποιος χαρακτήρας. Οι χαρακτήρες όμως δεν αλλάζουν στον σκληρό τους πυρήνα , απλώς οι πιο ευέλικτοι έχουν ικανότητα να υποκρίνονταν καλύτερα σε καθημερινή βάση. Δική μου και απαράλλακτη φύση είναι να κεντρίζω χωρίς να παραδίδομαι απολύτως σε οτιδήποτε.Αυτό να κάνεις εάν μπορείς.... εννοείται.
Αλλά εσύ δεν έχεις ανάγκη. Εσυ είσαι νιάτο και θα μείνεις νιάτο. Είναι έτσι ο χαρακτήρας σου. Εσύ κινδυνο έχεις άμα και όταν γεράσεις πάρα πολύ και πάλι όχι η φυσική σου υγεία.
Εγκατέλειψε (άρχισε σιγά - σιγά, στην αρχή χα χα) λίγο την πολύ λογική. Το ίδιο και ο Bhutia. Του τα εχω πεί αλλά δεν ακούει αλλά και εγω δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω την ηλικία του. Μπορεί να είναι νέος και μάλλον είναι. Δεν μπορεί να καταλάβει. Εσύ όμως είσαι πουρό να πούμε, κανά δυο χρόνια νεότερος μου. Κάθεσαι και ασχολείσαι με βλακείες τώρα ... αμάξια και audio. Παθιάζεσαι κιόλας. χα χα. Τι να σε πω ;
Όσοι πάντως θα έκαναν κατάχρηση ... σιλδεναφίλης μπορεί να τα βλέπουν όλα μπλε ανεξαιρέτως.Θα κάτσω εγώ να δώ μπλέ ηλιοβασίλεμα και θα ευχαριστηθώ ; Πάς καλά ;
Μια χαρά είναι το δικό μας εδώ το κόκκινο.