alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.306
Μπα δε νομίζω. Από το απόλυτο μηδέν σε καλό πολυκάναλο.Όλοι κάποτε ήμεθα δικάναλοι αγνοί αναλογικοί, ατόφιοι.
![Drinks :drinks: :drinks:](/forum/images/smilies/traditional/drinks.gif)
Μπα δε νομίζω. Από το απόλυτο μηδέν σε καλό πολυκάναλο.Όλοι κάποτε ήμεθα δικάναλοι αγνοί αναλογικοί, ατόφιοι.
αλήθεια … , πως και δεν είπαμε τίποτα ακομα?Σε λίγο θα μας πείτε και για σαμπ.
Ε, να μια χρησιμη πληροφορία. Οπότε δεν χρειάζεται να πάμε στον Άρη, παίρνουμε ένα τέτοιο χαπάκι και βλέπουμε μπλέ και το δικό μας ηλιοβασίλεμα. Γλυτώνουμε και τα έξοδα και δεν χρηματοδοτούμε τον Μάσκ και τα σχέδια του με τα οποία διαφωνούμε (ιδίως με αυτά της ενέργειας).Όσοι πάντως θα έκαναν κατάχρηση ... σιλδεναφίλης μπορεί να τα βλέπουν όλα μπλε ανεξαιρέτως.
Ρε τι κάνεις τώρα ; Τα βάζεις με τον φιλόσοφο (Θεό) ή ψαρεύεις απάντηση -λύση στο ερώτημα σου χωρίς να μου έχεις έστω και μια μικρή υποχρέωση ; (και άρα να αποφύγεις να μου βάλεις τραγουδάκι) ;Δεν έχει σχέση με νουθεσίες ή εκλογικεύσεις... Η λογική αντιθέτως υπαγορεύει ότι θα ήταν ωφέλιμο να εξελίσσεται κάποιος χαρακτήρας. Οι χαρακτήρες όμως δεν αλλάζουν στον σκληρό τους πυρήνα , απλώς οι πιο ευέλικτοι έχουν ικανότητα να υποκρίνονταν καλύτερα σε καθημερινή βάση. Δική μου και απαράλλακτη φύση είναι να κεντρίζω χωρίς να παραδίδομαι απολύτως σε οτιδήποτε.
Ε, σου έχω πεί άσε αυτόν.
Αδίκως θα θεωρούσες ότι διατυπώθηκε ως πρόβλημα που θ'απαιτούσε οπωσδήποτε λύση... Δέχομαι οποιαδήποτε γνώμη έστω και με πμ αλλά πρέπει να είναι σαφές ότι επιλέγω σταθερά να μένω λειτουργικός με την τρέχουσα μορφή στο χαρακτήρα μου.Ρε τι κάνεις τώρα ; Τα βάζεις με τον φιλόσοφο (Θεό) ή ψαρεύεις απάντηση -λύση στο ερώτημα σου χωρίς να μου έχεις έστω και μια μικρή υποχρέωση ; (και άρα να αποφύγεις να μου βάλεις τραγουδάκι) ;Τεσπά.
Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα σου αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση τώρα. Να σου πω μόνο ότι η λογική ιεράρχηση που έκανες στο θέμα είναι λάθος. Δεν είναι λάθος αυτά που αναφέρεις. Είναι λαθος η σειρά συσχετισμού τους δηλαδή λάθος το ερώτημα. Πρέπει να διορθωθεί και μετά να βρείς την λύση. Σου είπα υπάρχει όριο στο τι αποκαλύπτουμε αλλά και σε ποιόν. Εάν επιμένεις ότι θες λύση, πες μου να σου την στείλω με p.m. Να γλυτώσει εδώ ο κόσμος και τα σεντόνια (εάν και δεν είναι σεντόνι η απάντηση, υπολογίζω μόνο 5 γραμμές και υπεραναλυτική για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν λεπτές πτυχές της ανθρώπινης φύσης θα βγεί 10 γραμμές. Για αυτούς που δεν θέλουν να σκεφθούν πρωτότυπα ή δεν έχουν μάθει να το κάνουν άσχετα με τον όγκο της πληροφορίας που δυνάνται να αποθηκεύουν στο μυαλό τους .... και 100.000 γραμμές δεν φτάνουν).
Σίγουρα δεν μπορούμε να τα ‘χουμε όλα, η δική μου εμπειρία από έναν FPB 200 είναι περίπου σαν την δική σου περιγραφή, σε ότι έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες, αλλά για μια περίπου 10ετία το μηχάνημα λειτούργησε απροβλημάτιστα (με γκάζια ακόμα και τους θερινούς μήνες)Απλά να παραθέσω ότι όταν είχα τον Plinius SA -100 MK2 έκλεινα καλοριφέρ μετά τις 4 ώρες λειτουργίας, δεν καίγανε μόνο οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ψύκτρες αλλά όλο το σασί!!! Απίστευτος ήχος η τάξη Α όμως, αν δεν είχε αυτό το θέμα...........
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κρατήσει μηχάνημα πάνω από 3 χρόνια σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν ξέρω τι λέει η Fidelity για την ψύξη αλλά δε βλέπω μεγάλες ψύκτρες εδώ
Ισχύει αυτό που λες και αν δεν κανω λάθος την συγκεκριμένη πατέντα την έχουν βαφτίσει sustained plateau biasing.Ο Krell FPB200 δεν λειτουργεί σε τάξη Α. Έχει μια ιδιαίτερη, μεταβλητή, πόλωση του σταδίου εξόδου με αυξημένη μεν πόλωση, αλλά απέχει από την τάξη Α.
Και κρύα, ε. Χωρίς να ζεσταίνεται ο χώρος!Κλάς ντε. Εξαιρετικότερος.
Ξακόσχια βατ ανέτως.
Όχι θα κάτσουμε να παίζουμε..![]()
Δεν μίλησε για Hypex. Για Class D μίλησε.Τα hypex άμα τα ζορίσεις ζεσταίνονται .