- Reaction score
- 19.386
Ε ;Εν ακήκοα, ότι ουδέν ακήκοα!
Ε ;Εν ακήκοα, ότι ουδέν ακήκοα!
Ο Δημήτρης 777 σε κάλεσε ε ; ή ο blue , ποιός σε λέει γκαζάκια χα χα δε θυμάμαι.Το'χετε κάνει τσατ Ρουμ ρε τομάρια, αντί να γράφετε για πικάπ!
Ντροπή σας.
Επί τούτου του θέματος όμως,
View attachment 295356
Οπότε συνεχίστε. Τι να γράφεις για πικάπ πλέον, έχει καταντήσει αηδία.
Δεν αλλάζετε και τον τίτλο του θρεντ;
Κάντε τον: "κάθε πικάπ και καημός, κάθε καημός και πόνος, σα τον πονόδοντο δεν έχει".
View attachment 295357
Ο Δημήτρης 777 σε κάλεσε ε ;
Την ξεφορτώθηκα. Αγόρασα BYD.Τέσλα ε;
Χμ χμ
Η μετοχή πως πάει;
rug pull λέμε....να ακούς τους χρηματιστές του αβσάιτΤέσλα ε;
Χμ χμ
Η μετοχή πως πάει;
Καλή κίνηση.Την ξεφορτώθηκα. Αγόρασα BYD.
Πρόσεχε μόνο ποιο...κομμάτι του Ίλον θα σου μείνει.Εγώ δε πουλάω. Θέλω να έχω ένα κομμάτι του Έλον
Μοντελ ές πλαντ; ΠςςςςςςςΠρόσεχε μόνο ποιο...κομμάτι του Ίλον θα σου μείνει.
Αυτή ακριβώς την απάντηση περίμενα από εσένα. Σε ευχαριστώ που δεν με διέψευσες.γ) Δεν βάζεις γιατί δεν υπάρχουν και όχι για τον λόγο που λές και εάν υπάρχει θα υπάρχει ένας. Και αυτός δεν θα δουλέυει κάν.
δ) Οι περισσότεροι είναι 96 άλλοι λίγοι 128 , και σπάνια 192 να στήσω πάρτυ. Σιγά τα ώα και το 192.
Λογική troll, όλοι το βλέπουμε, γιατί το ανεχόμαστε δεν έχω καταλάβει ακόμα.ε) Εγώ ξέρω ποιοί και τι υπάρχει παγκοσμίως κιόλας, αλλά και εγώ δεν λέω.
Άκουγες τον αδερφό του Jimmy Ray Vaughan, δηλαδή τον Stevie Ray Vaughan και άλλαξες με Eloy...;;;; Αιδώς, Αργείοι!!!Γυρνώντας στο θέμα μας, ακούω ένα δίσκο βινυλίου με κιθάρα τον αδελφό του Jimmie Ray Vaughan που βρήκα κάπου ξεχασμένο απο το ΄80. Δεν είχα όρεξη για Blues και έβαλα Eloy (Colours).
..γιατί το ανεχόμαστε δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Αυτη η δοτικότητα της κεφαλής φταιει..το τόσο υψηλό iq
Είμαι σοβαρό παιδί εγώ.W h y s o s e r i o u s ?
Στο κάτω κάτω δεν μπαίνουμε εδώ (έστω υποσυνείδητα) και για να ''στρώσουμε χαρακτήρα'' μέσα από τις συμπληγάδες?
(πιο λαικά λέγεται και μαζοχισμός.. )