...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
19.386
Άμα θες να σ'αφησει, δώστου χαρτζιλίκι να πα να παίξει στα ηλεκτρονικά πάκμαν.
Πως το λέγαν το άλλο βρε συ που ήταν ωραίο και παίζαμε ; Το Φοίνιξ με τις μέλισσες ήταν αυτό ; , δε θυμάμαι.

TGD

Reaction score
8.764
Άμα θες να σ'αφησει, δώστου χαρτζιλίκι να πα να παίξει στα ηλεκτρονικά πάκμαν.
Δεν χρειάζεται χαρτζιλίκι. Τα έχει όλα δωρεάν το archive org

Reaction score
8.864
Ο άνθρωπος επέστρεψε από την πρόσφατη έκθεση του Μονάχου κσι είπε να γράψει 2 πραγματάκια για το αναλογικό τμήμα της έκθεσης. Μέσα σε αυτά το παρακάτω. Εσείς με τι RIAA ακούτε? :D
One RIAA for everyone - the times are over, if you build a serious phono stage today, you can choose between several equalization curves. The topic is complex, historically exciting and by no means undisputed. With new equalizers such as the elaborately equipped GM-Phono V.3 from the Italian manufacturer Faber's Power or the Gold Note PH-5, which is very affordable despite the ease of use of the touchscreen, you can see for yourself whether your old discs with Decca or Columbia equalization are better sound.

TGD

Reaction score
8.764
Μία είναι η RIAA. Και ορίστηκε ακριβώς για να μην κάνει κάθε εταιρία του κεφαλιού της. Ουσιαστικά οποιοδήποτε βινύλιο κόπηκε μετά το 1962 (και μετά το 1959 στις ΗΠΑ) είναι RIAA. Αν έχετε παλιότερα, πάω πάσο.

Reaction score
8.864
Αυτός το αναφέρει ως νέα τάση να προσφέρονται περισσότερες του ενός καμπύλες εξισορροπησης. Πόσο <<λάθος>> είναι να χρησιμοποιησει κάνεις για τους δίσκους του μια διαφορετική καμπύλη?

Reaction score
19.386
...παίζουν με πικάπ;
Επειδή φαντάζομαι το λές ειρωνικά :D .......

Three stations have started broadcasting a HiRes lossless FLAC stream – Mother Earth Radio, SuperStereo 1 and Radio Paradise. Mother Earth Radio is using mainly vinyl sources and SuperStereo 1, SuperStereo 3 and SuperStereo 4 are using a mixture of vinyl and SACD.

Ορίστε η λίστα (50 συνολικά παγκοσμίως) αλλά έχει και σε αυτούς που ας πούμε "δουλεύουν" ή όποτε κάνουν experimental broadcasting ιδιαίτερες προυποθέσεις ξεχωριστά players ανάλογα τι έχεις και συγκεκριμένες εκδόσεις OS που κάποιος μπορεί να μην έχει επιλέξει να έχει updated για πολλούς λόγους (δεν του δουλεύουν άλλα προγράμματα που μπορεί να έχει κλπ). Μόνο δύο κλασικής που κάποιος εάν έχει και πολύ καλό σύστημα θα ακούσει (ίσως) κάποια διαφορά. Όλοι οι άλλοι που παίζουν ρόκ , ηλεκτρόνικα κλπ το 320 Kbps είναι υπεραρκετό και indistinguishable και απο cd quality 1411 Kbps ακόμη και με πολύ καλό σύστημα ή και ακουστικά ακόμη. Τόσο χάλια εγγραφές και compressed είναι. Τώρα πλέον άρχισαν και μερικές εταιρίες να ζητούν πλέον το .wav ή άλλο ασυμπίεστο αρχείο απο τα στούντιο και κάνουν αυτές την μετατροπή - ανάλογα σε ποιά κρίνουν ότι αξίζει να γίνουν - και δεν ζητάνε πλέον να τους την κάνει το στούντιο με ειδικούς ψυαχοακουστικής αλγορίθμους.

Αυτός το αναφέρει ως νέα τάση να προσφέρονται περισσότερες του ενός καμπύλες εξισορροπησης. Πόσο <<λάθος>> είναι να χρησιμοποιησει κάνεις για τους δίσκους του μια διαφορετική καμπύλη?
Αυτά δεν είναι "νέα¨ τάση. Είναι γνωστά απο πολύ παλιά. Ότι λέει ο TGD άκου. Έχεις δεί την τιμή τους για να γίνει έστω και αυτό σωστά ; Βέβαια εγώ έχω μείνει και πίσω, μπορεί να έχουν φτηνύνει.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.868
rug pull λέμε....να ακούς τους χρηματιστές του αβσάιτ :roflmao:

View attachment 295373
Διάνα! 😜😁🤪

1000005344.png

+55% τον τελευταίο μήνα.

Μην αγοράζετε EV και σαμπ, δε φτάνουν για όλους.

Πικαπάκι, κι άγιος ο θεός.
Πατροπαράδοτα, παραδοσιακά.

ΥΓ. Η Τέσλα θα κλείσει όπου να'ναι, μη βλέπεις που ανοίγει νέα εργοστάσια, αυτά είναι για τα μάτχια του κόζμου, στάχτη ρίχνουν. Μη τσιμπάς εσύ. Εσύ ξέρεις.

ΥΓ. 2. Πριν ~1 μήνα, ένας που ρώτησε, εγώ είπα για TSLA, αλλά τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;

Last edited:

Reaction score
19.386
την πρόσφατη έκθεση του Μονάχου
Εσύ βρε Ν.Κ. που τα ξέρεις και τα παρακολουθείς όλα ... πόσα Atmos είχε η έκθεση του Μονάχου ; Και πόσα πολυκάναλα έστω ; μιας και πέθανε και το πικάπ και το στέρεο στο "Χάι Φάι" ; :D
Διάνα! 😜😁🤪

View attachment 295433

+55% τον τελευταίο μήνα.

Μην αγοράζετε EV και σαμπ, δε φτάνουν για όλους.

Πικαπάκι, κι άγιος ο θεός.
Πατροπαράδοτα, παραδοσιακά.
Εσείς δεν επενδύετε, εσείς κάνετε gambling. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.868
Προφανώς δεν επενδύουμε εμείς οι χαϊεντάδες σε μετοχές.

Μόνο σε πικάπ επενδύουμε.

Η μόνη σοβαρή επένδυση.

Πι καπ.

Πίκαπ.

Όχι στην λήγουσα, στην παραλήγουσα είναι το σωστό να τονίζεται.
Αλλά που μυαλό.
Τι α κάεις;

Reaction score
8.864
Εσύ βρε Ν.Κ. που τα ξέρεις και τα παρακολουθείς όλα ... πόσα Atmos είχε η έκθεση του Μονάχου ; Και πόσα πολυκάναλα έστω ; μιας και πέθανε και το πικάπ και το στέρεο στο "Χάι Φάι" ; :D
Απ οτι διάβασα στις μισές αιθουσες είχε πικάπ, εάν πάρεις την συγκεκριμένη εκθεση ως μέτρο τότε πάει καλά.
Σου έχω νέα όμως και είναι δυσάρεστα. Δεν αποτελεί κριτήριο.
Εκεί θα συναντήσεις συνομηλίκους σου :p :D
1686735082635.png

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.868
Όχι ρε, αυτός είναι νεούδι, εκκολαπτόμενο χαϊενδόνι.

Έχει ακόμα μέλλον.

Τα κουμπιά στο ασιδέρωτο πουκάμισο δεν έχουν μέλλον.

Η σύζυγος έχει μέλλον, μακριά απ' αυτόν.

Το σίδερο έχει πολύ μέλλον, αχρησιμοποίητο θα παραμείνει από τότε που τον παράτησε η σύζυγος γιατί "άκουγε διαφορές" στο νέο πίκαπ που πήγε και πήρε το μόμολο, έκανε επένδυση με τη σύνταξη.

Last edited:

Reaction score
19.386
Απ οτι διάβασα στις μισές αιθουσες είχε πικάπ, εάν πάρεις την συγκεκριμένη εκθεση ως μέτρο τότε πάει καλά.
Σου έχω νέα όμως και είναι δυσάρεστα. Δεν αποτελεί κριτήριο.
Εκεί θα συναντήσεις συνομηλίκους σου :p :D
View attachment 295441
Εγώ άκουσα ότι δεν είχε κανένα atmos και ένα - δυό πολυκάναλα.

Οι γέροι δεν βλέπω να πάνε εκεί. Όλο νέους βλέπω στην έκθεση αλλά ΟΚ δεν ξέρω εγώ απο αυτά, δεν πάω σε εκθέσεις. Μόνο για τον Blue πήγα μια φορά και έμεινα 30 λεπτά. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.833
Members
38.244
Νεότερο μέλος
takis17