...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
19.386
Χρήσιμο να τ'ακούς απ'όλους. Συλλέγεις έτσι γνώμες από περισσότερες μεριές δημιουργώντας σφαιρική άποψη.
Σωστό, το έχω βρεί και σαν κόλπο. Αλλά δεν το εφαρμοζω πολύ σε ομαδική επικοινωνία γιατί ... και αυτό εκλαμβάνεται εχθρικά. :) Σε μικρές ομάδες ή one to/on one (plus more privately) πιάνει τέλεια χωρίς αυτήν την επίπτωση. Άσε που εάν σε καταλάβουν χάνεται και η εμπιστοσύνη (αλλά λάθος κάνουν. Η εμπιστοσύνη δεν έχει σχέση με αυτό).

Last edited:

Reaction score
11.191
Για βάλτε ποιά radio έχουν 1411. Με ενδιαφέρει. Εάν κάποιο είναι και κλασική ακόμη καλύτερα.
Δε θα σου βάλω, γιατί την τελευταία φορά με κορόιδεψες για τις μουσικές επιλογές μου.
Σωστά, αλλά και πόσοι να είστε πια εσείς μωρέ! :biggrin:
Εκατομμύρια! Εκατοντάδες εκατομμύρια!

Reaction score
3.954
Ο ήχος που βγαίνει από το πικάπ είναι απείραχτος; Σε ολόκληρη την ιστορία της βιομηχανίας, υπάρχει έστω ΕΝΑ αντίτυπο δίσκου βινυλίου που είναι απείραχτο;
Φυσικά, κάποια direct cut & κάποια αναφοράς.
Από την άλλη στα ψηφιακά έχουμε απείραχτο ήχο ε; :rolleyes:

Reaction score
19.386
Δε θα σου βάλω, γιατί την τελευταία φορά με κορόιδεψες για τις μουσικές επιλογές μου.
Πάς να με διαγωνιστείς εμένα σε λογική ; :D

α) Είπα "βάλτε", δεν είπα "βάλε".
β) Ο λόγος που λές , εάν έχει συμβεί, τότε δεκτός, κανένα πρόβλημα.
γ) Δεν βάζεις γιατί δεν υπάρχουν και όχι για τον λόγο που λές και εάν υπάρχει θα υπάρχει ένας. Και αυτός δεν θα δουλέυει κάν. :D
δ) Οι περισσότεροι είναι 96 άλλοι λίγοι 128 , και σπάνια 192 να στήσω πάρτυ. Σιγά τα ώα και το 192.
ε) Εγώ ξέρω ποιοί και τι υπάρχει παγκοσμίως κιόλας, αλλά και εγώ δεν λέω. :D

Last edited:

Reaction score
19.386
Από την άλλη στα ψηφιακά έχουμε απείραχτο ήχο ε;
Του απαντάς με το ίδιο ερώτημα που έκανε ο ίδιος ; :D :D

Πες για το DR, πες για το αναγκαστικό κομπρέσιον < 10 %. :D

Αμ , αυτό το χαμηλό το "παντού και πουθενά" που έπαιζαν μόνο τα τρανζίστορ χωρίς όγκους ; :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.804
β) Ο λόγος που λές , εάν έχει συμβεί, τότε δεκτός, κανένα πρόβλημα.
Αν είναι να ''παρεξηγιόμαστε'' και για σχόλια επί των μουσικών επιλογών πάει.. :rolleyes:
Οι μεταλάδες π.χ. θα έπρεπε να έχουν σηκώσει τοίχο.. :p

Εγώ τώρα πριν λίγο έβγαλα απ' το χρονοντούλαπο αυτό.. :headbang:

Έτσ' γουστάρ' πρόβλημα?

Πρόβλημα? :O_o:

:lolsign:

Reaction score
19.386
Αν είναι να ''παρεξηγιόμαστε'' και για σχόλια επί των μουσικών επιλογών πάει.. :rolleyes:
Οι μεταλάδες π.χ. θα έπρεπε να έχουν σηκώσει τοίχο.. :p

Εγώ τώρα πριν λίγο έβγαλα απ' το χρονοντούλαπο αυτό.. :headbang:

Έτσ' γουστάρ' πρόβλημα?

Πρόβλημα? :O_o:

:lolsign:
Εγώ δεν είπα ποτέ εναντίον του μέταλ. Παρεξήγησις. Μετά την κλασική, το μέταλ. Μετά όλα τα άλλα.

Reaction score
19.386
Ε, όχι δα.

'ντάξει, το 'σωσες. :biggrin:
Λαθος κατάλαβες. Εχω ξανακάνει ανάλογη "δήλωση" 3-4 φορές συνολικά εάν θυμάμαι καλά. Απλώς α) ερευνούσα γιατι κάποιο είδος ντεθ μεταλ αυτό με τις φωνές δεν μου αρέσει τόσο πολυ ενώ μουσικά μου αρέσει και β) έαν το "έβρισα" και όποτε θα ήταν συγκριτικά με την κλασική ή γ) αυτούς που λένε ότι ακούν μόνο αυτό το είδος. (το βρίσκω γενικά κουφό να ακούς μόνο ένα είδος).

Reaction score
19.386
Κουφό είναι όταν δεν ακούς κανένα είδος...
Μερικοί θεωρούν ότι να ακούς πολλά είδη .... είναι σαν να μην ακούς τίποτε και ότι στην ουσία είσαι άσχετος. Σου λένε καλά δεν έχεις "κριτήριο" ; Το έχω αναρωτηθεί και εγώ για εμένα να σου πω την αλήθεια και έχω καταλήξει ότι δεν ισχύει (για εμένα τουλάχιστον) . Σε όλα βρίσκω κάτι καλό και όμορφο.

Μην απαντήσεις : με ανώμαλους δεν μιλάω. :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon