- Reaction score
- 137.888
Άμα θες να σ'αφησει, δώστου χαρτζιλίκι να πα να παίξει στα ηλεκτρονικά πάκμαν.
Πως το λέγαν το άλλο βρε συ που ήταν ωραίο και παίζαμε ; Το Φοίνιξ με τις μέλισσες ήταν αυτό ; , δε θυμάμαι.Άμα θες να σ'αφησει, δώστου χαρτζιλίκι να πα να παίξει στα ηλεκτρονικά πάκμαν.
Πως το λέγαν το άλλο βρε συ που ήταν ωραίο και παίζαμε ; Το Φοίνιξ με τις μέλισσες ήταν αυτό ; , δε θυμάμαι.
'γω δεν τα πρόλαβα φτά βρε..Ατσα ο παπούς
Δεν χρειάζεται χαρτζιλίκι. Τα έχει όλα δωρεάν το archive orgΆμα θες να σ'αφησει, δώστου χαρτζιλίκι να πα να παίξει στα ηλεκτρονικά πάκμαν.
...παίζουν με πικάπ;Έτσι για το αρχείο, να αναφέρω ότι υπάρχουν streaming radios και με υψηλότερη ανάλυση από CD εκεί έξω.
Επειδή φαντάζομαι το λές ειρωνικά ..........παίζουν με πικάπ;
Αυτά δεν είναι "νέα¨ τάση. Είναι γνωστά απο πολύ παλιά. Ότι λέει ο TGD άκου. Έχεις δεί την τιμή τους για να γίνει έστω και αυτό σωστά ; Βέβαια εγώ έχω μείνει και πίσω, μπορεί να έχουν φτηνύνει.Αυτός το αναφέρει ως νέα τάση να προσφέρονται περισσότερες του ενός καμπύλες εξισορροπησης. Πόσο <<λάθος>> είναι να χρησιμοποιησει κάνεις για τους δίσκους του μια διαφορετική καμπύλη?
Διάνα!
Εσύ βρε Ν.Κ. που τα ξέρεις και τα παρακολουθείς όλα ... πόσα Atmos είχε η έκθεση του Μονάχου ; Και πόσα πολυκάναλα έστω ; μιας και πέθανε και το πικάπ και το στέρεο στο "Χάι Φάι" ;την πρόσφατη έκθεση του Μονάχου
Εσείς δεν επενδύετε, εσείς κάνετε gambling.Διάνα!
View attachment 295433
+55% τον τελευταίο μήνα.
Μην αγοράζετε EV και σαμπ, δε φτάνουν για όλους.
Πικαπάκι, κι άγιος ο θεός.
Πατροπαράδοτα, παραδοσιακά.
Απ οτι διάβασα στις μισές αιθουσες είχε πικάπ, εάν πάρεις την συγκεκριμένη εκθεση ως μέτρο τότε πάει καλά.Εσύ βρε Ν.Κ. που τα ξέρεις και τα παρακολουθείς όλα ... πόσα Atmos είχε η έκθεση του Μονάχου ; Και πόσα πολυκάναλα έστω ; μιας και πέθανε και το πικάπ και το στέρεο στο "Χάι Φάι" ;
Εγώ άκουσα ότι δεν είχε κανένα atmos και ένα - δυό πολυκάναλα.Απ οτι διάβασα στις μισές αιθουσες είχε πικάπ, εάν πάρεις την συγκεκριμένη εκθεση ως μέτρο τότε πάει καλά.
Σου έχω νέα όμως και είναι δυσάρεστα. Δεν αποτελεί κριτήριο.
Εκεί θα συναντήσεις συνομηλίκους σου
View attachment 295441