- Reaction score
- 6.489
Άλλη συχνότητα εκπέμπουμε μάλλον...Δεν ηρεμούν, αλλά τα πανιά δεν σπάνε.
Από πανί είναι ο προβολέας;
Άλλη συχνότητα εκπέμπουμε μάλλον...Δεν ηρεμούν, αλλά τα πανιά δεν σπάνε.
Με μαύρο πλαίσιο !Δηλαδή τώρα που έχω ένα μεγάλο άσπρο πράγμα στον τοίχο μας είναι καλύτερα;
Βάσει της τοποθέτησής της, θα συμφωνήσω απόλυτα!Εδώ, ακόμη και η 50 ιντσες φαίνονται σαν παραφωνία!
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι σαφώς δυσκολότερο φορτίο, καθώς τα 2,40 μέτρα μήκους συνδυάζονται με 1,5 μέτρο ύψους συσκευασίας. Και στο ψυγείο πετάς τη συσκευασία με το που το εγκαταστήσεις, αν δε το πουλήσεις (αν) το πουλάς ως έχει. Και φυσικά μιλάμε για κάτι εξαιρετικά λιγότερο ευαίσθητο κατά τη μεταφορά. Η τηλεόραση θυμίζω ότι είναι μία φλούδα γυαλιού 3 τ.μ..Σε μένα πάντως σε τυπικό διαμέρισμα, μόλις χθες παρέδωσαν ψυγείο διαστάσεων 1,93χ70χ80 και 90κιλά χωρίς την συσκευασία, πλήρωσα επιπλέον 80 ευρώ για το αναβατόριο και παρέλαβαν και το παλιό. Δεν τους πήρε πάνω από 20 λεπτά, υποθέτω μια τηλεόραση δεν θα είναι δυσκολότερο φορτίο
Νομίζω ότι δεν υπάρχει (επαρκώς μεγάλη για να είναι άξια αναφοράς) αγορά για τέτοιο μεταχειρισμένο προϊόν. Αυτός που θα αγοράσει σήμερα 100" δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να την αντικαταστήσει σε 2-3 χρόνια, ώστε να έχει νόημα και η μεταπώληση. Την αγοράζεις / την παντρεύεσαι.Δηλαδή, με το που μπαίνετε σπίτι ανοίγετε τηλεόραση;
Εμείς πάντως όχι. Όσο και να είμαστε σπίτι οι ώρες λειτουργίας της δεν υπερβαίνουν τις 3 άντε 4 την ημέρα. Δεν παίζει ποτέ απλά για να παίζει.
Το μέγα θέμα, κυρίως για τα διαμερίσματα, είναι η μεταφορά. Με μήκος συσκευασίας 2,4m πως θα μπει στο διαμέρισμα; Με γερανό από το μπαλκόνι; Και πως θα την πάρει ο επόμενος όπως σωστά έγραψε ο Αλέξανδρος; Θα κρατάς το κουτί τόσα χρόνια για να φύγει σωστά και με ασφάλεια; Με γερανό;
Προσωπικά, ΑΝ θα την αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένη, αν δεν υπήρχε η συσκευασία δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.
οι γύφτοι δεν την έβγαλαν την ζελατίνα....να την πουλήσουν για καινούριαΓεια εμάς που είναι άπιαστο όνειρο, ας δούμε το unboxing της:
τη μάρκα είναι η τιβι? Ιζόλα?Πολύ ευκολα τη βάζω στο σαλόνι, αν είχε και λίγο μεγαλύτερη πάλι την έβαζα.
Οχι θα βάλω cd, δίσκους βιτρίνες και λοιπες @ρχιδιές !
Η τηλεόραση στο σαλόνι παιζει πάντα, είτε η γυναίκα θα βλέπει είτε η μικρή, είτε εγώ το βράδυ αν έχω χρόνο.
Σιγά μη τη πουλήσω, στα 10 χρόνια αν δεν έχει χαλάσει είτε θα τη πάω στο εξοχικό, είτε θα τη χαρίσω αν ειναι ασύμφορη η μεταφορά της. Σιγά μη φυλάξω τα κουτιά για τον μερακλή που θέλει συσκευασία στο μεταχειρισμένο!
Σορρυ αλλά γελάει ο κόζμος. Tv στη τελίκή αγοράζεις οχι σπίτι.
με την υπόθεση σου Αλεξ τι έγινε?Να σας δω καμάρια μου που θέλετε να κουβαλάτε πέρα δώθε χωρίς κουτί δυόμιση τετραγωνικά γυαλί με πλευρά 2.20m.
Να σας δω.
Το κατάστημα είναι ΓΤΠΚ. Έχει έρθει άνθρωπος από την αντιπροσωπεία, έκανε έλεγχο όπως έμαθα, έγραψε μια έκθεση, και τους είπε να περιμένουν απάντηση μέχρι την Παρασκευή. Η συσκευή είναι για πέταμα είπε.με την υπόθεση σου Αλεξ τι έγινε?
Το προβλημα ειναι στην μεταφορα της εστω και για εγγυηση.Σιγά μη φυλάξω τα κουτιά για τον μερακλή που θέλει συσκευασία στο μεταχειρισμένο!