98 ιντσες με κατω απο 3000 γινεται; Γινεται.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.630
Δηλαδή, με το που μπαίνετε σπίτι ανοίγετε τηλεόραση; 8-)
Εμείς πάντως όχι. Όσο και να είμαστε σπίτι οι ώρες λειτουργίας της δεν υπερβαίνουν τις 3 άντε 4 την ημέρα. Δεν παίζει ποτέ απλά για να παίζει.

Το μέγα θέμα, κυρίως για τα διαμερίσματα, είναι η μεταφορά. Με μήκος συσκευασίας 2,4m πως θα μπει στο διαμέρισμα; Με γερανό από το μπαλκόνι; Και πως θα την πάρει ο επόμενος όπως σωστά έγραψε ο Αλέξανδρος; Θα κρατάς το κουτί τόσα χρόνια για να φύγει σωστά και με ασφάλεια; Με γερανό;

Προσωπικά, ΑΝ θα την αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένη, αν δεν υπήρχε η συσκευασία δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.902
Πχ, Ένα μέσο καθιστικό!
Εδώ κατεβαίνει οθόνη 102 περίπου ιντσών με εικόνα πραγματικά κινηματογραφική (ετερόφωτη δηλαδή προβολή, όπως ακριβώς και στον κινηματογράφο). Φαίνεται τίποτα? Όχι! Φαντάζεστε στον χώρο αυτό μια tv σαν αυτή που αναφέρετε? Γιαυτό λέω! Χρειάζονται προδιαγραφές!

Εδώ, ακόμη και η 50 ιντσες φαίνονται σαν παραφωνία!

Attachments

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.902
Υπάρχει κολώνα στο σημείο αυτό και δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς! Όμως σε λίγο θα φύγει και αυτή... Ούτως ή άλλως μόνο ταινίες προβάλλονται στο χώρο μία με 2 φορές την εβδομάδα. Άρα μόνο με τον προβολέα, θα είμαι ok.
Όμως ένα παράδειγμα έφερα. Πιστεύω δηλαδή ότι απαιτείται άπλετος χώρος για τέτοια μεγέθη tv...

Last edited:

Reaction score
6.489
Θα ψωφησουμε και στο τελος ... τι θα παρει ο επομενος, τι θα πει ο γειτονας , που θα βρουμε κατασκευαστικη εταιρια με γερανους να μας ανεβασει την τηλεοραση την φτηνη μας τηλεοραση.. ενω εχουμε βρει πως θα ανεβει το ακριβο μας σαλονι το γωνιακο , ειναι μαυρη και μεγαλη και αλλα τετοια ωραια...( εμενα μου αρεσουν οι μαυρες μεγαλες παντως...:p)
Εγω λεω οτι οπως φτασαμε στις 80 ετσι θα φτασουμε και στις 100 και στις 120...
Σε μια 5ετια θα μιλησουμε παλι ...μαντευω οτι η ιδια γκρινια θα ειναι για τις 120 ενω θα κυκλοφορουν οι 100αρες...
Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για premium καταστασεις με οτι σημαινει αυτο...

Reaction score
49
Σε μένα πάντως σε τυπικό διαμέρισμα, μόλις χθες παρέδωσαν ψυγείο διαστάσεων 1,93χ70χ80 και 90κιλά χωρίς την συσκευασία, πλήρωσα επιπλέον 80 ευρώ για το αναβατόριο και παρέλαβαν και το παλιό. Δεν τους πήρε πάνω από 20 λεπτά, υποθέτω μια τηλεόραση δεν θα είναι δυσκολότερο φορτίο

Reaction score
1.580
Σε μένα πάντως σε τυπικό διαμέρισμα, μόλις χθες παρέδωσαν ψυγείο διαστάσεων 1,93χ70χ80 και 90κιλά χωρίς την συσκευασία, πλήρωσα επιπλέον 80 ευρώ για το αναβατόριο και παρέλαβαν και το παλιό. Δεν τους πήρε πάνω από 20 λεπτά, υποθέτω μια τηλεόραση δεν θα είναι δυσκολότερο φορτίο
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι σαφώς δυσκολότερο φορτίο, καθώς τα 2,40 μέτρα μήκους συνδυάζονται με 1,5 μέτρο ύψους συσκευασίας. Και στο ψυγείο πετάς τη συσκευασία με το που το εγκαταστήσεις, αν δε το πουλήσεις (αν) το πουλάς ως έχει. Και φυσικά μιλάμε για κάτι εξαιρετικά λιγότερο ευαίσθητο κατά τη μεταφορά. Η τηλεόραση θυμίζω ότι είναι μία φλούδα γυαλιού 3 τ.μ..
Δηλαδή, με το που μπαίνετε σπίτι ανοίγετε τηλεόραση; 8-)
Εμείς πάντως όχι. Όσο και να είμαστε σπίτι οι ώρες λειτουργίας της δεν υπερβαίνουν τις 3 άντε 4 την ημέρα. Δεν παίζει ποτέ απλά για να παίζει.

Το μέγα θέμα, κυρίως για τα διαμερίσματα, είναι η μεταφορά. Με μήκος συσκευασίας 2,4m πως θα μπει στο διαμέρισμα; Με γερανό από το μπαλκόνι; Και πως θα την πάρει ο επόμενος όπως σωστά έγραψε ο Αλέξανδρος; Θα κρατάς το κουτί τόσα χρόνια για να φύγει σωστά και με ασφάλεια; Με γερανό;

Προσωπικά, ΑΝ θα την αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένη, αν δεν υπήρχε η συσκευασία δεν θα έμπαινα καν στον κόπο.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει (επαρκώς μεγάλη για να είναι άξια αναφοράς) αγορά για τέτοιο μεταχειρισμένο προϊόν. Αυτός που θα αγοράσει σήμερα 100" δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να την αντικαταστήσει σε 2-3 χρόνια, ώστε να έχει νόημα και η μεταπώληση. Την αγοράζεις / την παντρεύεσαι.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το βάρος το πρόβλημα, είναι το σχήμα και το μέγεθος σε συνδυασμό με την ευαισθησία.

Θα αγόραζε ποτέ κανείς μεταχειρισμένο καθρέπτη διαστάσεων 2,5*1,5 μέτρων χωρίς κάποιας μορφής συσκευασία;

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Πολύ ευκολα τη βάζω στο σαλόνι, αν είχε και λίγο μεγαλύτερη πάλι την έβαζα.

Οχι θα βάλω cd, δίσκους βιτρίνες και λοιπες @ρχιδιές !

Η τηλεόραση στο σαλόνι παιζει πάντα, είτε η γυναίκα θα βλέπει είτε η μικρή, είτε εγώ το βράδυ αν έχω χρόνο.

Σιγά μη τη πουλήσω, στα 10 χρόνια αν δεν έχει χαλάσει είτε θα τη πάω στο εξοχικό, είτε θα τη χαρίσω αν ειναι ασύμφορη η μεταφορά της. Σιγά μη φυλάξω τα κουτιά για τον μερακλή που θέλει συσκευασία στο μεταχειρισμένο!

Σορρυ αλλά γελάει ο κόζμος. Tv στη τελίκή αγοράζεις οχι σπίτι.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.747
Γεια εμάς που είναι άπιαστο όνειρο, ας δούμε το unboxing της:
οι γύφτοι δεν την έβγαλαν την ζελατίνα....να την πουλήσουν για καινούρια

daharis666

Moderator
Reaction score
79.747
Πολύ ευκολα τη βάζω στο σαλόνι, αν είχε και λίγο μεγαλύτερη πάλι την έβαζα.

Οχι θα βάλω cd, δίσκους βιτρίνες και λοιπες @ρχιδιές !

Η τηλεόραση στο σαλόνι παιζει πάντα, είτε η γυναίκα θα βλέπει είτε η μικρή, είτε εγώ το βράδυ αν έχω χρόνο.

Σιγά μη τη πουλήσω, στα 10 χρόνια αν δεν έχει χαλάσει είτε θα τη πάω στο εξοχικό, είτε θα τη χαρίσω αν ειναι ασύμφορη η μεταφορά της. Σιγά μη φυλάξω τα κουτιά για τον μερακλή που θέλει συσκευασία στο μεταχειρισμένο!

Σορρυ αλλά γελάει ο κόζμος. Tv στη τελίκή αγοράζεις οχι σπίτι.
τη μάρκα είναι η τιβι? Ιζόλα? :roflmao:

alexis

Reaction score
30.630
Να σας δω καμάρια μου που θέλετε να κουβαλάτε πέρα δώθε χωρίς κουτί δυόμιση τετραγωνικά γυαλί με πλευρά 2.20m.

Να σας δω. 8-)

Δεν έχει καμία σημασία τι μεταφέρεις. Το ποσό που μεταφέρεις μετράει, όχι το αντικείμενο. Γιατί αν πάθει κάτι το τριχίλιαρο, θα θες άλλο ένα τριχίλιαρο. Το προηγούμενο κάηκε στο τζάκι. 8-)

daharis666

Moderator
Reaction score
79.747
Να σας δω καμάρια μου που θέλετε να κουβαλάτε πέρα δώθε χωρίς κουτί δυόμιση τετραγωνικά γυαλί με πλευρά 2.20m.

Να σας δω. 8-)
με την υπόθεση σου Αλεξ τι έγινε?

alexis

Reaction score
30.630
με την υπόθεση σου Αλεξ τι έγινε?
Το κατάστημα είναι ΓΤΠΚ. Έχει έρθει άνθρωπος από την αντιπροσωπεία, έκανε έλεγχο όπως έμαθα, έγραψε μια έκθεση, και τους είπε να περιμένουν απάντηση μέχρι την Παρασκευή. Η συσκευή είναι για πέταμα είπε.

Όταν έχω τελικό θα γράψω εκεί.

Last edited:

Reaction score
2.510
Σιγά μη φυλάξω τα κουτιά για τον μερακλή που θέλει συσκευασία στο μεταχειρισμένο!
Το προβλημα ειναι στην μεταφορα της εστω και για εγγυηση.
Στην 75αρα που ειχε θεμα, ειχαν κουτα και την πηραν. Αρχικα μου ζητησαν να την παει η συζυγος μιας και εγω ελειπα.
Απο την 82αρα που εχω τωρα, εχω κρατησει το κουτι.
Στις 98 υπαρχουν παρα πολλα θεματα.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
108
Η TCL είναι μάρκα της προκοπής ή μάρκα μ' έκαψες; Ομολογώ δε την είχα ακουστά.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.579
Η TCL κατασκευάζει panels για άλλες εταιρείες, π.χ. LG, Samsung κτλ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam