- Reaction score
- 83.239
μπρος πίσω κίνηση έχουν αυτά....Ετσι εξηγείται

μπρος πίσω κίνηση έχουν αυτά....Ετσι εξηγείται
γιατί ? τι νομοθεσία υπάρχει?Καρά-παράνομα εννοείται.
κολλητοί θα γίνουμε μετάΚανόνισε να πάρεις κανένα τέτοιο, ενώ τη μπαίνεις κάθε μέρα στον πρινς
όλα όσα έχω δει έχουν από 3 προγράμματα...250w, 25km/h.
Τα βατ είναι μαξ συνεχόμενα, οπότε δικαιολογούνται δυνατότερα μοτέρ με επαρκή ροπή που όμως έχουν κόφτη στα βατ και εννοείται στα χιλιόμετρα.
Τώρα για τα βατ στα πατινια δεν ειμαι 100% σιγουρος (στα ηλεκτρικά ποδήλατα ισχύει) αλλά νομίζω κι αυτά ως ποδήλατα αντιμετωπιζονται.
θα πει ότι έχουν κόφτη μέχρι τα 25....για τον αυτοκινητόδρομο εννοείται ότι απαγορεύεται....Τι θα πει για πολη, 25 χμλ είναι το όριο γενικα. Εννοείται δεν μπαίνει σε αυτοκινητοδρομο.
Θα σε δούμε άραγε σε video καταδίωξης, όπως εκείνο που αναρτήθηκε πρόσφατα από την Αυστραλία με τον τύπο στο πατίνι που δεν τον προλάβαιναν?
![]()
να ανοίξω Αλφα δηλάδή ?
Το θετικο στο xiaomi ειναι οτι ο κινεζος εχει πολλα ανταλλακτικα και πολλα αξεσουαρ σε περιπτωση που χρειαστεις κατι.να ανοίξω Αλφα δηλάδή ?![]()
αυτό είναι κ το τεράστιο πλεονέκτημα της xiaomi σε αυτή την κατηγορίαΤο θετικο στο xiaomi ειναι οτι ο κινεζος εχει πολλα ανταλλακτικα και πολλα αξεσουαρ σε περιπτωση που χρειαστεις κατι.
Σόρυ κιόλας για τον τόνο, αλλά είσαι χαζός? Τί νομίζεις ότι θα κάνεις με το πατίνι? Θα βγαίνεις στους χωματόδρομους για παντιλίκια?μου γυάλισε μέχρι στιγμής αυτό...λόγω κ οφ ρόουντ δυνατοτήτων
![]()
KuKirin G2 Max Electric Scooter | 1000W Motor
With a 55km/h speed, a 80km range and four-arm shock absorption, your long cross-country ride will be thrilling but comfortable with KuKirin G2 Max Off-Road E-scooter.www.kukirin-scooter.com
για εδώ στην πόλη είμαι σχεδόν οκ κ με πιο νορμάλ μοντέλα....αλλά Σαμοθράκη.....έχει χαλικόδρομο φουλ σε πολλά σημεία...κ τα απλά ελαστικά των πατινιών....δεν είναι ότι καλύτερο για τέτοιους δρόμουςΣόρυ κιόλας για τον τόνο, αλλά είσαι χαζός? Τί νομίζεις ότι θα κάνεις με το πατίνι? Θα βγαίνεις στους χωματόδρομους για παντιλίκια?
Να πάρετε ξερό κύριε!
Δεν τον έχεις δει τον @daharis666 .... Είναι σφίχτης.Για κίνηση στην πόλη θα χρειαστεί αρκετές φορές να κατέβεις και να το σηκώσεις με τα χεριά για να ανέβεις κάποιο πεζοδρομιο.
Τα 31 κιλά σε σχέση με το 1/3 του Xiaomi είναι μεγάλη διαφορά.
η πόλη είναι φουλ ποδηλατοδρομους που δεν χρησιμοποιούνται.....+ ραμπες σε κάθε πεζοδρόμιο....είμαστε πολιτιζμένοι εδώ...τι μας πέρασεςΓια κίνηση στην πόλη θα χρειαστεί αρκετές φορές να κατέβεις και να το σηκώσεις με τα χέρια για να ανέβεις κάποιο πεζοδρομιο.
Τα 31 κιλά σε σχέση με το 1/3 του Xiaomi είναι μεγάλη διαφορά.