Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.439
Το tuner των ονείρων μου. Θα το έπαιρνα, εάν δεν ήξερα -φοβόμουν ότι κάποια στιγμή και μάλιστα βίαια και ταχύτατα δεν θα εγκαταλείψουν όλες τις συχνότητες όταν θα εφαρμοστεί κανά dab. (όπως κάνανε με της τηλεόρασης και τις πήραν οι Βούλγαροι). Εάν και πάει και αυτό, καθώς και τα αυτοκίνητα ακόμη συνδέονται στο ίντερνετ.

Με τρώει η τσέπη μου τελευταία. :D ¨Εχω να πάρω και streamer.

Reaction score
19.439
Sonus Fiber Aida (πεντακάναλο έχει ο Elon Musk). Κυρίως για gaming το πήρε λένε (αλλά και μουσική).

Υ.Γ. : Πέταξε και μια "βόμβα" σε συνέντευξη σε "χριστιανικό" ράδιόφωνο ότι πιστεύει στον Χριστό του Σπινόζα. :D

Πλάκα έχει.

Reaction score
19.439
Απο τις καλύτερες διασκευές που έχουν γίνει ποτέ , εδώ σε τραγούδι της Joni Mitchell. Το παίζανε τα πειρατικά ραδιόφωνα στην Αθήνα κάπου το 1975 - 77 θυμάμαι. Δεν ξέραμε τότε ποιοί ήταν και τα γράφαμε σε κασέτες απο το ραδιόφωνο. Ε, Jag ; Ωραίες εποχές ε ; χα χα. Είχες γεννηθεί το '77 ; 😍

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.718
Ισως ενθουσιαστει-με το τεμαχιον - ο Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας ;)

Reaction score
19.439
Είναι αγαπημένο ρόκ κομμάτι μεταξύ αυτών που ακούνε κλασσική, για αυτό το έβαλα. :)
Προσπαθώ να τον φέρω (με υποσυνείδητα μηνύματα) πιο κοντά στην κλασική, χωρίς να με πάρει πρέφα. 😀

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid