ika
News
- Reaction score
- 16.527
στο SUB το πας, αλλά γιατί δεν το λες?18 ποστ, ακόμα δεν δόθηκε η προφανής σωστή λύση. Υπομονή.
στο SUB το πας, αλλά γιατί δεν το λες?18 ποστ, ακόμα δεν δόθηκε η προφανής σωστή λύση. Υπομονή.
Κι ούτε πρόκειται.18 ποστ, ακόμα δεν δόθηκε η προφανής σωστή λύση. Υπομονή.
Τι να πω, τόσο εκπαίδευση πάει τσάμπα.στο SUB το πας, αλλά γιατί δεν το λες?
Μέχρι το ενισχυτής οκ, μετά με έχασες χαχαχαχαΤι να πω, τόσο εκπαίδευση πάει τσάμπα.
Ενισχυτής με sub out και φίλτρα ισοστάθμισης ήδη στην κατοχή του, και καθόμαστε και γραφουμε ξεπερασμένες χαϊντιές εν έτει 2023. Κρίμα
Στη θκιάμ περίπτωση με τα 602 s3 έβαλα τον rb-1070. Στη περίπτωση του φίλου ο rb-1080 θα ήταν ταμάμ ή τεσπα ένας τελικός με τα ίδια χαρακτηριστικά.Δεν λες και ποιόν ROTEL έβαλες?
Δεν το έγραψα για εσένα, αλλά για αυτούς που γράφουν συμβουλές τις δεκαετίας του 90Μέχρι το ενισχυτής οκ, μετά με έχασες χαχαχαχα
Άντε να το κάνω εγώ "λιανά"...Μέχρι το ενισχυτής οκ, μετά με έχασες χαχαχαχα
Δηλαδή, σύνολο 1500 ευρώ συνολικά για ηχεία και ενισχυτή;Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα ηχεία που μου λες έχουν 5κ έλεγα για κάτι πιο οικονομικό 700 800€ έκαστος.
Καλύτερα 2 και ένα minidsp, και κάποιον να τα ρυθμίσει.Απλά διάλεξε ένα sub να βάλεις στο σύστημα σου.
Εγώ σκέφτηκα την 1η λύση από το 2ο μήνυμα και τη δεύτερη από το τρίτο. Φυσικά συνδιασμός των 2 λύσεων θα έλυνε πολλά προβλήματα.18 ποστ, ακόμα δεν δόθηκε η προφανής σωστή λύση. Υπομονή.
Και κάποιες μικροπαρεμβάσεις στο χώρο, διαχύτες, ηχοαπορροφητικά, ίσως και καμιά μπασοπαγίδα, θα στα πει ο Τεχνικός αυτά.Από ότι φαίνεται συμφωνείτε στη λύση sub και αφήνω όπως είναι τα υπόλοιπα?
Οι "συμβουλές" δεν είναι δεσμευτικές, απλώς εκθέτουν το ζήτημα για να διευρύνουν την σκέψη εκείνου που ζήτησε συμβουλές, κατά τα άλλα η μονολιθικότητα στην αντιμετώπιση ενός ζητήματος που περιέχει ούτως ή άλλως μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας, την αίσθηση της ακοής δηλαδή, αν δεν είναι "τυφλή", χάνει τουλάχιστον εκείνες τις πτυχές που δίνουν ιδιαιτερότητα στην ποιοτική ακρόαση.Δεν το έγραψα για εσένα, αλλά για αυτούς που γράφουν συμβουλές τις δεκαετίας του 90
Οτιναναιπλάκα πλάκα " του ράψατε " ενα κοστούμι 5k .....
Κανονικά λες "τα ηχεία που έχεις είναι σαπάκια, θες άλλα ηχεία, και 2 subwoofer, έστω λίγη ακουστική φροντίδα και κατάλληλη ρύθμιση".Συμπέρασμα ,
Οι ..............τις δεκαετίας του 90 , ήταν όλοι κουφοί !
Δεν ήξεραν να ακούν την υπέροχη μουσική που δημιούργησαν στην εποχή τους ....
Έπρεπε να φτάσουμε το 2023 για να τους υποδείξουν κάποιοι πως είναι η τέλεια ακουστική απόλαυση της μουσικής τους , του 80-90 ....λέμε ,
Έλα παππού μου να σου δείξω τα χωράφια σου .....
-
ο φίλος εδώ στο #4 ....θέλει να ακούσει κιθάρα κρύσταλλο !
Με δύο και με 4 sub ......θα ακούσει κιθάρα κρύσταλλο ;
-
προτροπή στον φίλο εδώ να δανειστεί ενα sub και στο υπάρχων σύστημα του - που μπορεί να το κάνει - να μας πει ......αν ακούσει κιθάρα κρύσταλλο .
-
πλάκα πλάκα " του ράψατε " ενα κοστούμι 5k .....
-
Mπήκαν στο menu και διαχύτες, ηχοαπορροφητικά ....καλά πάμε .