Το καφενείο των φιλόζωων

Reaction score
1.313
Γνωριζετε αν εχει πληρωθει κανενα 30χίλιαρο? Ή ακυρωνονται στο επερχομενο δικαστηριο? Εγω παντως δεν γνωριζω.

Reaction score
2.623
Γνωριζετε αν εχει πληρωθει κανενα 30χίλιαρο? Ή ακυρωνονται στο επερχομενο δικαστηριο? Εγω παντως δεν γνωριζω.
Ναι, για γάτα που είχε εγκλωβιστεί σε θέατρο. Ενώ ενημέρωναν ξανά και ξανά για το ζώο, οι ιδιοκτήτες δεν έκαναν τίποτα. Το ζώο πέθανε, υποβλήθηκε μήνυση και βγήκε απόφαση να πληρωθεϊ το 30ράκι.

Reaction score
2.623
Σε ποιο θέατρο έγινε αυτό; :(
Δεν το θυμάμαι. Πάντως, μου το ανέφερε και αστυνομικός όταν είχα καλέσει το 100 για εγκλωβισμό ζώου σε οικοδομή.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.625
Δεν το θυμάμαι. Πάντως, μου το ανέφερε και αστυνομικός όταν είχα καλέσει το 100 για εγκλωβισμό ζώου σε οικοδομή.

υπερβολικό να εφαρμόζεται εκεί τόσο αυστηρή νομοθεσία.

Πριν 2-3 χρόνια, εάν θυμάμαι, μας είχε φωνάξει γείτονας από απέναντι ότι ένα γατάκι έκανε βόλτες πάνω στην ταράτσα της οικοδομής μας.
Ανέβηκα επάνω, όντως το είδα, με το που με βλέπει, εξαφανίζεται. Είναι και μεγάλη η ταράτσα είχε μέρη να κρυφτεί, δεν κατάφερα να το βρω. Φύγαμε διακοπές το καλοκαίρι. Το βρήκαμε ψόφιο τον Σεπτέμβριο, είχε τρυπώσει σε μια αποθηκούλα που έχει εκεί πάνω και μάλλον δεν μπορούσε μετά να βγει ή απλώς ψόφησε από τη ζέστη, τη δίψα ή δεν ξέρω. Δηλαδή, πώς ευθύνονται οι ένοικοι της οικοδομής εδώ; Νομίζω το είχα γράψει εδώ στο παρελθόν, όταν πέρσι είχε περιστατικό στη Θεσσαλονίκης, γάτας εγκλωβισμένης σε μαγαζί.

Θέλει προσοχή. Μην κάνουμε μέτρο που κρίνουμε την κοινωνία, αυτό των (αρκετές φορές μάλλον αντικοινωνικότατων) ακραιφνών φιλόζωων.

Reaction score
25.476
ΧΘΕΣ "ΚΟΙΜΗΣΑΝΕ" ΤΟΝ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟΥΡΗ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΡΕΤΡΙΒΕΡ ΤΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΥΜΠΗ.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 15 1/2 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ

ΠΑΝΕΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΜΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ.

12650786_139276099786417_7818167192631694940_n.jpg

Reaction score
2.623
ΧΘΕΣ "ΚΟΙΜΗΣΑΝΕ" ΤΟΝ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟΥΡΗ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΡΕΤΡΙΒΕΡ ΤΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΥΜΠΗ.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 15 1/2 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ

ΠΑΝΕΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΜΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ.

View attachment 299359
😢

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.285
Για τις τρομερές εικόνες από χτυπημένα ζώα στους δρόμους δεν μιλά κανείς, δεν ξέρω τι γίνεται στις δικέ σας περιοχές, εδώ σαπάν γίνεται μακελειό.
Ειδικά προψέ το πρωί που βγήκα για ποδήλατο είδα, 5-6 μεγαλόσωμα σκλιά,κουτάβια, αλεπούδες, σκαντζόχοιροι,χελώνες. Όσες φορές είδα χελώνα και δεν σταμάτησα να τη βγάλω στη άκρη, τη είδα τη επόμενη μέρα που ξανά πέρασα πατημένη στη άσφαλτο, οπότε όσες βλέπω πλέον σταματάω και τη βγάζω στη άκρη. Μη φανταστείς μια εδώ, μια εκεί και μια παραπέρα, μιλάμε για 4-5 κάθε 10-15χλμ. Με χαλάνε τη προπόνηση αλλά χαλάλι!!

Reaction score
25.476
ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΣ ΔΟΙΡΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 2 ΧΕΛΩΝΕΣ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ

ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....

ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ "ΑΘΗΝΑ" ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ.....

ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.608
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29