Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.364
Η πίτα στην γωνία φαίνεται έμπειρη και το κοντοσουβλι τέλεια ψημένο!
Όλα ήταν γευστικότατα.

Είναι στου Καρμάλη, στην Αράχωβα. Ήταν κλειστά αυτά που προτιμώ και είπα να τον επισκεφτώ μετά από πολλά χρόνια. Έμεινα ικανοποιημένος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.364
Σε εκείνα τα μέρη να ρωτάς πρώτα. 8-)

Τα ξέρω κι εγώ απέξω αφού για δεκαετίες ήμουν θαμώνας. Κι όταν η παρέα έτρεχε στα βουνά για σκι εγώ έμενα με τον γυναικείο πληθυσμό για καφέ και φαγητό. :biggrin:

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν ότι πήγαμε Δευτέρα μεσημέρι και η σύζυγος ήθελε μόνο μαγαζί με βεράντα για τη θέα. Άρα οι επιλογές ήταν ελάχιστες.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.671
Τα ξέρω κι εγώ απέξω αφού για δεκαετίες ήμουν θαμώνας. Κι όταν η παρέα έτρεχε στα βουνά για σκι εγώ έμενα με τον γυναικείο πληθυσμό για καφέ και φαγητό. :biggrin:

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν ότι πήγαμε Δευτέρα μεσημέρι και η σύζυγος ήθελε μόνο μαγαζί με βεράντα για τη θέα. Άρα οι επιλογές ήταν ελάχιστες.
πιο δίπλα στους Δελφούς είναι η κατάλληλη επιλογή, με βεράντα με θέα και εξαιρετικό φαγητό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.364
πιο δίπλα στους Δελφούς είναι η κατάλληλη επιλογή, με βεράντα με θέα και εξαιρετικό φαγητό.
Έχεις δίκιο αλλά η Αράχωβα έχει τις μπουτίκ (μπήκαμε σε όλες τις ανοιχτές και ψωνίσαμε) και την κλασική πλατεία. Πάνε πακέτο με το φαγητό.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.671
Έχεις δίκιο αλλά η Αράχωβα έχει τις μπουτίκ (μπήκαμε σε όλες τις ανοιχτές και ψωνίσαμε) και την κλασική πλατεία. Πάνε πακέτο με το φαγητό.
🤮

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.364
Τι ξερνάς; :roflmao:

Με ξέρεις για υποστηρικτή του παραδοσιακού; :biggrin:

Άσε που οι Δελφοί μαζεύουν ακόμα περισσότερους τουρίστες, από αυτούς που πηγαινοέρχονται με ένα βλέμμα ερωτηματικού.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.671
Τι ξερνάς; :roflmao:

Με ξέρεις για υποστηρικτή του παραδοσιακού; :biggrin:

Άσε που οι Δελφοί μαζεύουν ακόμα περισσότερους τουρίστες, από αυτούς που πηγαινοέρχονται με ένα βλέμμα ερωτηματικού.
το έκανα εικόνα ρε φίλε, ήσουν πολύ γλαφυρός στην περιγραφή σου και παρασύρθηκα. Να, μου έρχεται πάλι 🤮 🤮

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.364
το έκανα εικόνα ρε φίλε, ήσουν πολύ γλαφυρός στην περιγραφή σου και παρασύρθηκα. Να, μου έρχεται πάλι 🤮 🤮
Πού να σου πω ότι στις 10 μέρες που ήμουν στη Ναύπακτο τους άφηνα στις παραλίες και πήγαινα βόλτα στα μαγαζιά και τα καφέ μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού. :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.519
Members
38.334
Νεότερο μέλος
giannis_gr