Ποιό ηλεκτρικό πατίνι?

Reaction score
65
Στο μεταξύ βλέπω πως διαθέτει και Αλεξανδρούπολη αντιπρόσωπο με το όνομα Μακαρώνης Συμεών, έχει βλέπω κανονικά σέρβις, ανταλλακτικά κτλ. Ρίξε μία ματιά εάν σε ενδιαφέρει, ωστόσο δεν ξέρω για την αξιοπιστία της εταιρίας και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το σκέφτομαι ακόμη.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.369
Στο μεταξύ βλέπω πως διαθέτει και Αλεξανδρούπολη αντιπρόσωπο με το όνομα Μακαρώνης Συμεών, έχει βλέπω κανονικά σέρβις, ανταλλακτικά κτλ. Ρίξε μία ματιά εάν σε ενδιαφέρει, ωστόσο δεν ξέρω για την αξιοπιστία της εταιρίας και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το σκέφτομαι ακόμη.
ωωωω ο Σιμος είναι; τέλεια Χρήστο …με έφτιαξες με αυτό

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.155
Λοιπόν. Ας χαλάσω λίγο την μανέστρα.

Μέχρι τώρα μου έχουν φέρει κάποιοι φίλοι τα ηλεκτρικά πατίνια τους για επισκευή.
Συνολικά 5 πατίνια ως τώρα.
Επειδή είναι από αλουμίνιο, για να είναι ελαφριά, η κατασκευή τους είναι λίγο χάλια.
Όλα είχαν πρόβλημα στο σημείο που το τιμόνι διπλώνει.
Τα σπειρώματα στο αλουμίνιο φαγώνονται πολύ εύκολα από τους κραδασμούς.
Και τα άτιμα δέχονται πολλούς κραδασμούς ειδικά στους δικούς μας δρόμους που είναι γεμάτοι λακούβες και σαμαράκια.
Στο τιμόνι στηρίζεσαι και το βάρος αυτό δεν το αντέχουν για πολύ καιρό.

Σε ένα είχε πρόβλημα και το βύσμα φόρτισης. Με πατέντα το έφτιαξα πιο καλό από της μαμάς του.
Σε κάποιο άλλο είχε ραγίσει το πλαίσιο " το σασί " όπως λέμε.
Ρωγμή που δεν διορθωνόταν και το ενίσχυσα με λαμαρίνα ανοξείδωτη και αρκετά πιρτσίνια.
Σε άλλο είχε χαλάσει η βάση στήριξης του πίσω φρένου και το ενίσχυσα κι αυτό με ανοξείδωτη λάμα και βίδες.
Σε ένα άλλο με τρείς ρόδες είχε σπάσει η βάση που στηρίζει την μπαταρία.
Γενικά έχουν κατασκευαστικά προβλήματα, αρκετά μοντέλα, οπότε δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες.
Ειδικά στην άρθρωση του τιμονιού.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Λοιπόν. Ας χαλάσω λίγο την μανέστρα.

Μέχρι τώρα μου έχουν φέρει κάποιοι φίλοι τα ηλεκτρικά πατίνια τους για επισκευή.
Συνολικά 5 πατίνια ως τώρα.
Επειδή είναι από αλουμίνιο, για να είναι ελαφριά, η κατασκευή τους είναι λίγο χάλια.
Όλα είχαν πρόβλημα στο σημείο που το τιμόνι διπλώνει.
Τα σπειρώματα στο αλουμίνιο φαγώνονται πολύ εύκολα από τους κραδασμούς.
Και τα άτιμα δέχονται πολλούς κραδασμούς ειδικά στους δικούς μας δρόμους που είναι γεμάτοι λακούβες και σαμαράκια.
Στο τιμόνι στηρίζεσαι και το βάρος αυτό δεν το αντέχουν για πολύ καιρό.

Σε ένα είχε πρόβλημα και το βύσμα φόρτισης. Με πατέντα το έφτιαξα πιο καλό από της μαμάς του.
Σε κάποιο άλλο είχε ραγίσει το πλαίσιο " το σασί " όπως λέμε.
Ρωγμή που δεν διορθωνόταν και το ενίσχυσα με λαμαρίνα ανοξείδωτη και αρκετά πιρτσίνια.
Σε άλλο είχε χαλάσει η βάση στήριξης του πίσω φρένου και το ενίσχυσα κι αυτό με ανοξείδωτη λάμα και βίδες.
Σε ένα άλλο με τρείς ρόδες είχε σπάσει η βάση που στηρίζει την μπαταρία.
Γενικά έχουν κατασκευαστικά προβλήματα, αρκετά μοντέλα, οπότε δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες.
Ειδικά στην άρθρωση του τιμονιού.
θυμάσαι μοντέλα Μιχάλη?

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Τέλεια. Πες του και για τη χρήση που σε ενδιαφέρει αφού τον ξέρεις τον άνθρωπο.
1 τετράγωνο απόσταση είμαστε...ο Σίμος είναι τρελό μαστόρι....αύριο στην κατεβασιά θα τον πιάσω κουβέντα

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Τελικά αγόρασες; Ποιο;
με την δουλειά κ τις υποχρεώσεις δεν ασχολήθηκα να συνεχίσω την αναζητηση

αλλά έχω σταματήσει 4 άτομα στον δρόμο με ηλεκτρικά:roflmao: να πάρω γνώμες

τα xiaomi τα αφήνω εκτός....ειναι για κυρίες...τέλος

αυτό που με εντυπωσίασε ήταν αυτό

βλέπω έναν τυπάκο πριν καμιά 10ρια μέρες να κάνει πέταγμα από ένα πεζοδρόμιο κ να μπαίνει στον δρόμο.....εκείνη την ώρα είχα ένα pc στα χέρια κ του κανω νόημα να σταματήσει :roflmao: κ του πιάνω την πάρλα....
νταξ ο τυπάκος ήταν καγκουράκος...σαν τους πρώτους μοντάδες με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ένα πράμα
αλλά μου τα είπε πολύ ωραία....
σίγουρα με έπεισε για ρόδες οφ ρόουντ....

Reaction score
65
Ρώτησες στο μεταξύ τον γνωστό σου για την μάρκα αξιοπιστία κτλ; υπήρχε κάποια γνώμη σχετικά; Ρωτάω καθαρά λόγω ευκολίας

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Ρώτησες στο μεταξύ τον γνωστό σου για την μάρκα αξιοπιστία κτλ; υπήρχε κάποια γνώμη σχετικά; Ρωτάω καθαρά λόγω ευκολίας
έχω λάθος ρουτίνα διαδρομής...ειναι 2 δρομάκια από το σπίτι μου για να καταλάβεις κ δεν έχω καταφέρει να περάσω...το καλοκαίρι μου έβγαλε 4 πλάσια δουλειά από τον χειμωνα...έχω άλλες 20 μέρες να ξεμπερδέψω

Reaction score
65
Λογικά θα πάω για το Yadea τέλη Αυγούστου.. Ελπίζω άμα μάθεις κάτι να ενημερώσεις μην καταλήξουμε με σαπάκι :headbang:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
δουλεια δουλεια να δω τι θα τα κανεις. αντι για πατινι σε βλεπω με tesla
Για να καταλάβεις έχω από τα Χριστούγεννα 3άδα Kef r3 που δεν έχει πάει ακόμα σπίτι :headbang: >:(:(

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Λογικά θα πάω για το Yadea τέλη Αυγούστου.. Ελπίζω άμα μάθεις κάτι να ενημερώσεις μην καταλήξουμε με σαπάκι :headbang:
από εδώ πάνω είσαι εσύ ?

αν με βάλειςνα πάω να ρωτήσω για σένα......θα πάω...
αλλά για μένα τα αφήνω :biggrin:

Reaction score
65
Απο θεσσαλονίκη θα το πάρω αλλά αφού έτυχε να έχεις γνωστό θα ήθελα απο περιέργεια να μάθω μία ειλικρινή άποψη

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
Από Σεπτέμβριο που θα φύγει το Γωγουλίνι. :biggrin:
o ασβός θα γίνει ένας μικρός ζιζικ στη Σαμοθράκη :biggrin:
εικόνα_Viber_2023-07-10_12-30-05-049.jpg

....θα τον βάλω στο φόρουμ να ζητά συμβουλές για τα γκαζόνια :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.369
ποιο yadea? το pro?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23