Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
19.754
Τζάμπα γράφει και προσβάλλει τον εαυτό του, όποιος γράφει σε αυτό το θρεντ, περί δικαναλου, και περί προβλημάτων του 3D upmixing.😂😁

Γράφοντας τέτοιες παπάντζες σε αυτό το θρεντ, οποιοσδήποτε, σημαίνει καταρχήν πως δεν διάβασε τουλάχιστον τις πρώτες 200 σελίδες (από τις 324) τούτου του θρεντ, ή τις διάβασε και δε κατάλαβε, και τα δύο, είναι προσβλητικά για τον εαυτό του. 🤪

Αφετέρου, μιλάμε για συνωμοσίες. Τι άλλο, αν όχι προσβλητικό (και τζάμπα καίει η λάμπα); 😂🤪😁
Δεν με ενδιαφέρει τίποτε απο αυτά και δεν έχω ανάγκη απο τίποτε και κανέναν και δεν λογοδοτώ και σε κανέναν για όποια απόφαση μου στη ζωή, τα θεωρώ και ανεπαρκή. Χάρηκα. Καλά ήταν όσο κράτησε. We have had some good times (and laughs).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.653
Στάσου, μυγδαλα.

Μα τι μυγιάγκιχτος μπαμπόγερος ρε παιδιά...

Αντί να γίνει σοβαρό not στριμενάντερο σαν εμάς, πάει να σοβαρευτεί επειδή τι; Άλλοι κι άλλοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και δε χολοσκαν..

Reaction score
9.038
Όλοι πάντως ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία, αυτή την χαριτωμενια με τα 2 ηχεία και στο βάθος πικάπ. :D
Τωρα εν έτη 2023 φαντάζει στα μάτια μου σαν παλιό γραφικό ταβερνάκι :p

Reaction score
9.038
Σε παλιό γραφικό ταβερνάκι έχω φάει τα καλύτερα.
Ουκ ολίγες φορές.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο :biggrin: :p
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο :biggrin: :p
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη :D
Σορρυ αλλά απ' το να είμαι ''κεντραρισμένος'' στην καρέκλα με κοφτά επικριτικά βλέμματα να ''σαρώνουν'' για ψεγάδι και σηκωμένο το μικρό δάχτυλο στο σερβίρισμα προτιμώ το στυλό στ' αυτί.. 8-)
Δηθενιές και κλίμα betadine δεν.. :rolleyes:
Αν κάμουν delivery να πάρουμε να δοκιμάσουμ' όμως.. :tongue:

Δεν κάνω για πολυκάναλο ε?
(το 'ξερα.. :()

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.377
Εχω πάει σε τέτοια εστιατόρια ουκ ολίγες φορές. Δεν ευχαριστήθηκα φαγητό.ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ από αυτά.
Εσυ άμα σ"αρέσουν είσαι ελέυθερος να πηγαίνεις και κάθε μέρα αν θέλεις.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Εχω πάει σε τέτοια εστιατόρια ουκ ολίγες φορές. Δεν ευχαριστήθηκα φαγητό.ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ από αυτά.
Εσυ άμα σ"αρέσουν είσαι ελέυθερος να πηγαίνεις και κάθε μέρα αν θέλεις.
Αγριάνθρωπε.. :rolleyes:
Είσ' απ' αυτούς που πιάνουν το μήλο με το χέρι ε? :O_o:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
Προσωπικά πάντως,

Πολυκάναλη ακρόαση έχω να ακούσω κάποιους Μήνες, αδιαφορώ, δεν με ενθουσιάζει, πως να το πω! Μου θυμίζει κάτι σαν την 3d θέαση όταν πρωτοκυκλοφόρησε και τρέχαμε σαν κορόιδα να προμηθευτούμε τέτοιες πηγές, γυαλιά κλπ, ή όπως όταν πρωτοείδαμε τα sacd και μετά πήγαν στην γωνία !!!!

Ακόμη και στον κινηματογράφο! Ότι κυκλοφορεί με πολλά εφέ κλπ είναι μόνο για εντυπωσιασμό! Πέντε δέκα λεπτά το πολύ ενθουσιασμός και κατόπιν βαρεμάρα......

Πιθανώς .... γέρασα!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Με το χέρι, τρώμε και τη φλούδα, τρώμε και τον πυρήνα από τα κουκούτσια.
Να πας σε εστιατόρια τότε σαν κι αυτά που λέει ο Ν.Κ. αλλά μην ξεχάσεις να τραβήξεις βίντεο τα βλέμματα.. :lolsign:
(κι εσύ δικάναλος θα μείνεις.. :tongue: )

Μιας και μιλάμε για γιουφτιές όταν ήμουν μικρός ο μπακάλης που με έστελνε η μάναμ' να ψωνίσω έπιανε τη φέτα με τα χέρια για να την κόψει και μετά έγλυφε τα δάχτυλα για να καθαριστεί (κύριος :tongue:) και την ξανάπιανε για τύλιγμα. :party:
Τέτοια φέτα πάντως δεν έχω ματαβρεί.. :biggrin:

Last edited:

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.290
Members
38.293