Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.654
.... αφηστε το δικαναλο να πεθανει στην ησυχια του.
Δεν με ενδιαφέρει τίποτε απο αυτά και δεν έχω ανάγκη απο τίποτε και κανέναν και δεν λογοδοτώ και σε κανέναν για όποια απόφαση μου στη ζωή, τα θεωρώ και ανεπαρκή. Χάρηκα. Καλά ήταν όσο κράτησε. We have had some good times (and laughs).Τζάμπα γράφει και προσβάλλει τον εαυτό του, όποιος γράφει σε αυτό το θρεντ, περί δικαναλου, και περί προβλημάτων του 3D upmixing.
Γράφοντας τέτοιες παπάντζες σε αυτό το θρεντ, οποιοσδήποτε, σημαίνει καταρχήν πως δεν διάβασε τουλάχιστον τις πρώτες 200 σελίδες (από τις 324) τούτου του θρεντ, ή τις διάβασε και δε κατάλαβε, και τα δύο, είναι προσβλητικά για τον εαυτό του.
Αφετέρου, μιλάμε για συνωμοσίες. Τι άλλο, αν όχι προσβλητικό (και τζάμπα καίει η λάμπα);
στριμενάντερο ή stream-n-antero ?Αντί να γίνει σοβαρό not στριμενάντερο σαν εμάς, πάει να σοβαρευτεί επειδή τι;
Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλοΣε παλιό γραφικό ταβερνάκι έχω φάει τα καλύτερα.
Ουκ ολίγες φορές.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Σορρυ αλλά απ' το να είμαι ''κεντραρισμένος'' στην καρέκλα με κοφτά επικριτικά βλέμματα να ''σαρώνουν'' για ψεγάδι και σηκωμένο το μικρό δάχτυλο στο σερβίρισμα προτιμώ το στυλό στ' αυτί..Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη
Εχω πάει σε τέτοια εστιατόρια ουκ ολίγες φορές. Δεν ευχαριστήθηκα φαγητό.ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ από αυτά.Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη
Αγριάνθρωπε..Εχω πάει σε τέτοια εστιατόρια ουκ ολίγες φορές. Δεν ευχαριστήθηκα φαγητό.ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ από αυτά.
Εσυ άμα σ"αρέσουν είσαι ελέυθερος να πηγαίνεις και κάθε μέρα αν θέλεις.
Να πας σε εστιατόρια τότε σαν κι αυτά που λέει ο Ν.Κ. αλλά μην ξεχάσεις να τραβήξεις βίντεο τα βλέμματα..Με το χέρι, τρώμε και τη φλούδα, τρώμε και τον πυρήνα από τα κουκούτσια.
Γιουφτιές κάνσ'Μα έχω και πολυκάναλο.