Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
17.257
μίλησε το 17% με τις ομπρελοκρατούσες του πιο αγράμματου πρωθυπουργού που πέρασε από τη χώρα :roflmao:
Και το 0,1% μπορεί να μιλάει, και στην πραγματικότητα κάθε ξεχωριστό άτομο μπορεί να μιλάει! Εκτός κι αν εσείς πιστεύετε ότι μιλάτε ομαδικά, ως... Borg! :lolsign: :p:roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.576
Προσωπικά το μόνο που με πονάει είναι ότι κάηκα στην ξαπλώστρα μου γιατί δε μου έβαλε καλά αντηλιακό η υπηρέτρια! :p
πάρε τηλ το Κόμμα να σου στείλουν μια από τις ομπρελοκρατούσες που έμειναν χωρίς δουλειά :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.576
Και το 0,1% μπορεί να μιλάει, και στην πραγματικότητα κάθε ξεχωριστό άτομο μπορεί να μιλάει! Εκτός κι αν εσείς πιστεύετε ότι μιλάτε ομαδικά, ως... Borg! :lolsign: :p:roflmao:
όλοι μπορούν να μιλάνε...εκτός του 17% των ζαίων :biggrin:

Reaction score
1.029
Σώτο, απλά μαθηματικά, με 55% αποχή, όλοι οι μετανάστες εκτός ψήφου, το 40% στην πραγματικότητα είναι κάτω από το 15% του Ελληνικού πληθυσμού. Ας πρόσεχαν όσοι προτίμησαν την παραλία από 4 χρόνια ανικανότητα. Άξιοι της μοίρας τους

daharis666

Moderator
Reaction score
80.576
Σώτο, απλά μαθηματικά, με 55% αποχή, όλοι οι μετανάστες εκτός ψήφου, το 40% στην πραγματικότητα είναι κάτω από το 15% του Ελληνικού πληθυσμού. Ας πρόσεχαν όσοι προτίμησαν την παραλία από 4 χρόνια ανικανότητα. Άξιοι της μοίρας τους
και πάνω που θα ξεχνούσαμε ότι τα μαθηματικά είναι το δυνατό σας σημείο :roflmao: :lol:

Reaction score
17.257
Ε και τι κάνεις δηλαδή για να τους σταματήσεις να μιλάνε; στα λόγια μένεις μόνο.. ότι δεν μπορούν! Και μιλάνε, και σε εκνευρίζει λοιπόν που μιλάνε, αφού δεν μπορείς να τους σταματήσεις! :party: :fuckyou:

ΥΓ. Τι νέα από τον ζαίο οδοντίατρο; :roflmao:

Reaction score
1.029
και πάνω που θα ξεχνούσαμε ότι τα μαθηματικά είναι το δυνατό σας σημείο :roflmao: :lol:
Ψήφοι ΝΔ : 2.407.860 , απογραφή 2021: 10.432.481 Επίσημα στοιχεία, πάλι δίχως μετανάστες (κάτι εκατομμύρια πλέον, δίχως δικαίωμα ψήφου). Για να δούμε τα δικά σας μαθηματικά

daharis666

Moderator
Reaction score
80.576
Ε και τι κάνεις δηλαδή για να τους σταματήσεις να μιλάνε; στα λόγια μένεις μόνο.. ότι δεν μπορούν! Και μιλάνε, και σε εκνευρίζει λοιπόν που μιλάνε, αφού δεν μπορείς να τους σταματήσεις! :party: :fuckyou:
:O_o::O_o::O_o:
που είπα ότι θα τους σταματήσω?
τι πορδοβούλωμα έχεις στην κατανόηση των όσων λένε οι άλλοι για να τα πηγαίνεις εκεί που θέλεις?

γι αυτό εξαφανιστήκατε από τον χάρτη.....έχετε κολλήσει τον εγκέφαλο σας σε αυτά που θα θέλατε και σας βολεύουν να ακούσετε

άντε χτύπα και εσύ μια το κεφαλάκι σου στον τοίχο μπας και δω κάτι :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.576
Ψήφοι ΝΔ : 2.407.860 , απογραφή 2021: 10.432.481 Επίσημα στοιχεία, πάλι δίχως μετανάστες (κάτι εκατομμύρια πλέον, δίχως δικαίωμα ψήφου). Για να δούμε τα δικά σας μαθηματικά
βγάλε μου και τις υπόλοιπες εκλογικές αναμετρήσεις...και τότε που κερδίζατε και ήταν όλα δημοκρατικά και ελεύθερα :laugh:

Reaction score
1.029
βγάλε μου και τις υπόλοιπες εκλογικές αναμετρήσεις...και τότε που κερδίζατε και ήταν όλα δημοκρατικά και ελεύθερα :laugh:
Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ, αλλά θα κερδίσουμε σύντομα έτσι όπως το πάτε!!!

Reaction score
17.257
:O_o::O_o::O_o:
που είπα ότι θα τους σταματήσω?
τι πορδοβούλωμα έχεις στην κατανόηση των όσων λένε οι άλλοι για να τα πηγαίνεις εκεί που θέλεις?

γι αυτό εξαφανιστήκατε από τον χάρτη.....έχετε κολλήσει τον εγκέφαλο σας σε αυτά που θα θέλατε και σας βολεύουν να ακούσετε

άντε χτύπα και εσύ μια το κεφαλάκι σου στον τοίχο μπας και δω κάτι :roflmao:
Όταν γράφεις ότι δεν μπορούν να μιλάνε (θυμίζει λίγο και το "πολύ δημοκρατικό" "δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε" του αείμνηστου Κωτσόγιωργα), πρέπει να υπάρχει κι ένας τρόπος να τους κάνει να μην μιλάνε! Αλλιώς γράψε "δεν μου γουστάρει να τους ακούω να μιλάνε/διαβάζω αυτά που γράφουν"! Θα ήταν απολύτως κατανοητό αυτό... :party: :fuckyou:
Άλλη μια συνηθισμένη μέρα πολιτικής συζήτησης στο αβσαιτ :roflmao:
It's too hot outside (αν και εγώ θα πάω την βόλτα μου :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.109
Έτσι και τα βροντήξει μια μέρα ο Σώτος και δεν ξανά γράψει ποτέ εδω μέσα θα μαραζωσετε όλοι αρέ!!
Μη σας πω ότι θα πέσει και ο Κούλης από το θρόνο του :lolsign:
Σώτο το πασόκ και εγώ, ήμαστε μαζί σου, Φάτους όλους!! :biggrin:

Reaction score
12.346
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Reaction score
17.257
Έτσι και τα βροντήξει μια μέρα ο Σώτος και δεν ξανά γράψει ποτέ εδω μέσα θα μαραζωσετε όλοι αρέ!!
Μη σας πω ότι θα πέσει και ο Κούλης από το θρόνο του :lolsign:
Σώτο το πασόκ και εγώ, ήμαστε μαζί σου, Φάτους όλους!! :biggrin:
Αχώνευτοι είναι βρε, ούτε με 1000 σόδες δεν θα γίνει δουλειά... θα πάω από φάγωμα νδκρατών του avsite... :roflmao: :party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti