Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
πάρτε ζαίους και για εμπειρογνώμονες
αχ αυτή η καραμέλα της θεσης.....δείξε μου μια φορα που μπαναρα κάποιον που με έβρισε και ασε την ζαίικη λασπολογίαΦαντάζομαι ότι αν απαντήσω όπως αρμόζει στο επίπεδο σου θα κινδυνεύω με μπάνιο ενώ εσύ λόγω θέσης μπορείς να γράφεις ότι θες σωστά;
Λένε ποτέ μην μαλώνεις με κάποιον βλακα. Μετά από λίγο κάνεις δεν ξέρει ποιος είναι ο βλάκας αφού έχει ταλέντο να σε πηγαίνει στο γήπεδο του. Μάλλον θα το τηρήσω...Θα ρισκάρω εγω και θα σου πω ότι με τα λιγα που εχω διαβάσει απ΄αυτα που γράφεις... εισαι βλάκας
αναφέρομαι στον tkin73
Δεν έχω την τιμή να παρακολουθώ τα ποσταρισμα σου αλλά αν είναι όλα σαν αυτό που μου απάντησες άστο καλύτερα έχεις δίκιο....αχ αυτή η καραμέλα της θεσης.....δείξε μου μια φορα που μπαναρα κάποιον που με έβρισε και ασε την ζαίικη λασπολογία
πολάκηδες της φακης
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όποτε θέλεις, μπορώ να μαλώσω μαζί σου. Έχω πάθει ανοσία.Λένε ποτέ μην μαλώνεις με κάποιον βλακα. Μετά από λίγο κάνεις δεν ξέρει ποιος είναι ο βλάκας αφού έχει ταλέντο να σε πηγαίνει στο γήπεδο του. Μάλλον θα το τηρήσω...
Έχουμε τουλάχιστον αρκετά ραφαλ για να κρατάμε τους Τούρκους στην θέση τους.ένα είναι σίγουρο ..οσο δεν αυξάνουμε τα μέσα αεροπυρόσβεσης , τόσο θα γκρινιάζουμε κάθε χρόνο για τις φωτιές.
σε μια εκδηλωμένη πυρκαγιά δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος αντιμετώπισης της. (στα όρια ανέμου υδροληψίας και αφέσεων)
το πριν είναι άλλη υπόθεση και θέλει πολύ δουλειά και οργάνωση.