Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
392
Θα ρισκάρω εγω και θα σου πω ότι με τα λιγα που εχω διαβάσει απ΄αυτα που γράφεις... εισαι βλάκας
αναφέρομαι στον tkin73

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.019
Φαντάζομαι ότι αν απαντήσω όπως αρμόζει στο επίπεδο σου θα κινδυνεύω με μπάνιο ενώ εσύ λόγω θέσης μπορείς να γράφεις ότι θες σωστά;
αχ αυτή η καραμέλα της θεσης.....δείξε μου μια φορα που μπαναρα κάποιον που με έβρισε και ασε την ζαίικη λασπολογία
πολάκηδες της φακης

Reaction score
433
Θα ρισκάρω εγω και θα σου πω ότι με τα λιγα που εχω διαβάσει απ΄αυτα που γράφεις... εισαι βλάκας
αναφέρομαι στον tkin73
Λένε ποτέ μην μαλώνεις με κάποιον βλακα. Μετά από λίγο κάνεις δεν ξέρει ποιος είναι ο βλάκας αφού έχει ταλέντο να σε πηγαίνει στο γήπεδο του. Μάλλον θα το τηρήσω...
αχ αυτή η καραμέλα της θεσης.....δείξε μου μια φορα που μπαναρα κάποιον που με έβρισε και ασε την ζαίικη λασπολογία
πολάκηδες της φακης
Δεν έχω την τιμή να παρακολουθώ τα ποσταρισμα σου αλλά αν είναι όλα σαν αυτό που μου απάντησες άστο καλύτερα έχεις δίκιο....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.019
μπρος στον δρόμο που χάραξε η Ποπίτσα

Reaction score
12.362
Λένε ποτέ μην μαλώνεις με κάποιον βλακα. Μετά από λίγο κάνεις δεν ξέρει ποιος είναι ο βλάκας αφού έχει ταλέντο να σε πηγαίνει στο γήπεδο του. Μάλλον θα το τηρήσω...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όποτε θέλεις, μπορώ να μαλώσω μαζί σου. Έχω πάθει ανοσία.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.395
Ελπίζω τώρα να τελειώσαμε με τα Canadair.

D

Deleted member 50795

Guest
ένα είναι σίγουρο ..οσο δεν αυξάνουμε τα μέσα αεροπυρόσβεσης , τόσο θα γκρινιάζουμε κάθε χρόνο για τις φωτιές.
σε μια εκδηλωμένη πυρκαγιά δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος αντιμετώπισης της. (στα όρια ανέμου υδροληψίας και αφέσεων)
το πριν είναι άλλη υπόθεση και θέλει πολύ δουλειά και οργάνωση.

alexis

Reaction score
31.395
Το σίγουρο είναι ότι έχεις να αντιμετωπίσεις αυτούς τους μπετόβλακες που τα γράφουν, και τους άλλους που συμφωνούν. Τα υπόλοιπα με κάποιο τρόπο θα τα μαζέψεις. Αυτό δεν μαζεύεται.
Screenshot_20230724_101228_Facebook.jpg

alexis

Reaction score
31.395
Στα παραπάνω να προσθέσω πως μετά από πυρκαγιά και εφόσον υπάρχει ήδη άδεια εγκατάστασης αιολικού πάρκου, το project αναβάλλεται από την εταιρεία επειδή πρέπει να γίνουν νέες μελέτες λόγω αλλαγών που υπέστη το έδαφος από την πυρκαγιά. Υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η εγκατάσταση καθώς θα βγει ασύμφορο το project στο σύνολο του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.784
Το λάθος είναι να απαντάμε σοβαρά στις σαχλαμάρες που γράφουν ανόητοι κακιασμένοι άνθρωποι. Δούλεμα και περιφρόνηση.

Reaction score
433
ένα είναι σίγουρο ..οσο δεν αυξάνουμε τα μέσα αεροπυρόσβεσης , τόσο θα γκρινιάζουμε κάθε χρόνο για τις φωτιές.
σε μια εκδηλωμένη πυρκαγιά δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος αντιμετώπισης της. (στα όρια ανέμου υδροληψίας και αφέσεων)
το πριν είναι άλλη υπόθεση και θέλει πολύ δουλειά και οργάνωση.
Έχουμε τουλάχιστον αρκετά ραφαλ για να κρατάμε τους Τούρκους στην θέση τους.
Και μπορεί να μην έχουμε αρκετούς πυροσβέστες έχουμε όμως τους περισσότερους παπάδες να πληρώνουμε.

Reaction score
433
Στην πράξη οι περισσότερες ανεμογεννήτριες είναι τοποθετημένες σε περιοχές με χαμηλή βλάστηση, θαμνους κλπ. Δλδ οι παραπάνω φωτογραφίες δεν είναι ενδεικτικές.
Το κριτήριο είναι να υπάρχουν ικανά και σταθερά ρεύματα αέρα.
Φυσικά επειδή μια ανεμογεννήτρια έχει και συνοδα έργα, όπως διάνοιξη οδών πρόσβασης τα πράγματα απλοποιουνται και τα κόστη πέφτουν όταν δεν χρειάζεται να κοπούν δάση και να υπάρξουν δύσκολες οδοποιιες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.306
Νεότερο μέλος
Vasilis67