- Reaction score
- 9.070
Μαρινάκης: 177 δασικές πυρκαγιές τις τελευταίες τρεις ημέρες
Δεν είναι η ώρα για πολιτικές συζητήσεις ακόμα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω την ενέργεια για κάτι τέτοιο.Ούτε και ψόγο όμως! Θετική εικόνα γενικά
Σωστο το προστιμο !!! Μπραβο στη ΤροχαιαΔεν μπορώ να κάνω 4 χρόνια υπομονή, θέλω εδώ και τώρα την Ζωή αν όχι πρωθυπουργό τουλάχιστον πρόεδρο της βουλής.
Επί τη ευκαιρία.
Ο εθελοντισμός βλάπτει σοβαρά την τσέπη μας.
View attachment 300105
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΖΕΡΒΑ 5-6 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗView attachment 300305
Ρόδος: Ελικόπτερο της πυροσβεστικής «στραγγίζει» πισίνες για να πάρει νερό [εικόνες] - iefimerida.gr
Πισίνες ξενοδοχείων στην πυρόπληκτη Ρόδο αποστραγγίζονται από ελικόπτερα της πυροσβεστικής σε έναν «αγώνα δρόμου με τον χρόνο» για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.www.iefimerida.gr
οι εμβολοφόροι γενικά έχουν μεγαλύτερους περιορισμούς στις συνθήκες λειτουργίας τους απο ότι οι στροβιλοκινητήρες. Στο συγκεκριμένο αεροσκάφος ρητά αναφέρεται στο εγχειρίδιοΔεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο οι κινητήρες αυτοί των καναντέρ δεν μπορούν να λειτουργούν με πάνω από 38°C
Ο κινητήρας εσωτερικά του αναπτύσσει πολύ μεγαλύτερες.
Μάρκου;
Αφού είμαστε σε πόλεμο, δεν θα χτυπηθούν και στρατιωτικές εγκαταστάσεις?Με ξύπνησαν οι εκρήξεις...
Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σημειώνονται αυτή την ώρα σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την 111 Πτέρυγα Μάχης.
Εκκενώνεται όλη η περιοχή από τον Σωρό ως την Αγχίαλο. Υπάρχουν και εγκατάστασρις καυσίμων της αεροπορίας στην περιοχή.
Από αυτά που κατάλαβα οι εκρήξεις είναι από τη βάση των Μικροθηβών.Με ξύπνησαν οι εκρήξεις...
Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σημειώνονται αυτή την ώρα σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την 111 Πτέρυγα Μάχης.
Εκκενώνεται όλη η περιοχή από τον Σωρό ως την Αγχίαλο. Υπάρχουν και εγκατάστασρις καυσίμων της αεροπορίας στην περιοχή.
Το λέω χρόνια ότι οι ηγεσίες είναι άχρηστες. Αν σπανίως κάποιος αξιωματικός δεν είναι άχρηστος, δεν προωθείται στην ηγεσία.Με ξύπνησαν οι εκρήξεις...
Από αυτά που κατάλαβα οι εκρήξεις είναι από τη βάση των Μικροθηβών.
Τότε είναι η άλλη βάση κοντά στο κυνηγετικό σκοπευτήριο, πολύ κοντά στην Αγχίαλο.