platon
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.440
Δε νομίζω οτι υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο για αυτα που γίνονται πλέον εδώ. Απο μια φωτια ανατινάχθηκε στρατιωτική εγκατάσταση με πυρομαχικά εκατοντάδων εκατομμυρίων. Λες και αμα μπομπαρδίσει η Τουρκία δε θα έχει φωτιά, λουλουδια θα ρίχνουν!! Πρωτο αρνητικό θέμα παγκοσμίως η Ελλάδα και οι βάρκες στο λιμάνι να παίρνουν κοσμο.Καλά ακόμα κι αν χαίρεται κι αυτή, είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα με τη διοίκηση του μπ@ρδ@λ@ ...
Επειδή υπηρέτησα σε αποθήκη πυρομαχικών και με θερινή πυρκαγιά, άμα φτάσει κοντά, απλά τρέχεις να τη γλυτώσεις. Στη δική μου περίπτωση τα κατάφεραν οι πυροσβέστες και δεν πέρασε πάνω στο βουνό, αλλά αν είχε περάσει στη θαμνώδη έκταση χωρίς οδική πρόσβαση δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι.Όπως έγραψε κι ο φίλος παραπάνω, ούτε μια στοιχειώδης μέρινμνα να προστατευθούν μερικές αποθήκες υπερ-πολύτιμων πυρομαχικών....
Μπορούν Μιχάλη μου να λειτουργούν , αλλά βγαίνουν εκτός της optimum περιοχής λειτουργίας , τους.Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο οι κινητήρες αυτοί των καναντέρ δεν μπορούν να λειτουργούν με πάνω από 38°C
Ο κινητήρας εσωτερικά του αναπτύσσει πολύ μεγαλύτερες.
Μάρκου;
Λάθος ! Τα ailerons κινούνται και πάνω και κάτω.εντωμεταξύ διαβάζοντας παρακάτω
View attachment 300349
στο δυστύχημα δεν είχε καμία ελπίδα να το επαναφέρει αν όντως το δεξί aileron κόλλησε σε οριζόντια θέση από το χτύπημα, τα πτερύγια κάνουν κίνηση μόνο προς τα κάτω , οπότε δεν μπορεί να διορθωθεί από το απέναντι.
Κοσμος καταστραφηκε, ανθρωποι, ζωα, πουλια, εντομα και φυτα καηκαν και εσυ βρηκες την ωρα να κανεις πλακα ?οι ζαίοι όταν σκάνε κάνουν μεγαλύτερο μπαμ
Και εγώ αυτό ήξερα αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι στην προετοιμασία έχει δοκιμή μόνο για κάτω;Λάθος ! Τα ailerons κινούνται και πάνω και κάτω.
Να την βγαλεις την κόσα και να καθαρισεις τα νυχακια σου γιατι ακαθαρτα τα βλεπω !Μετά τους δυο θανάτους άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι (αυτό φυσικά περίμεναν και παρακαλούσαν) …. να βγάλω την κόσα ;
Μακάρι να ρίχνουν κεμπάπ.... Λες και αμα μπομπαρδίσει η Τουρκία δε θα έχει φωτιά, λουλουδια θα ρίχνουν!! .....
Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα με τη χθεσινή εικόνα των πυρομαχικών που έσκαγαν. Ναι, να καταλάβω και να κάνω υπομονή για το γεγονός ότι οι φωτιές εξελίσσονται κάτω απο αντίξοες συνθήκες, καίγονται περιουσίες κλπ. ενώ εκτιμώ το γεγονός ότι προστατεύονται γενικότερα οι πολίτες με τις εντολές εκκένωσης κλπ. ΟΜΩΣ, δεν νοείται μια στρατιωτική βάση, ακόμα και το τελευταίο στρατόπεδο που έχει οπλισμό, να είναι τόσο ευάλωτο σε πυρκαγιές. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να το δούμε αυτό και γι'αυτήν ειδικά τη περίπτωση θα το εκτιμήσω αν δω παραιτήσεις.Επειδή υπηρέτησα σε αποθήκη πυρομαχικών και με θερινή πυρκαγιά, άμα φτάσει κοντά, απλά τρέχεις να τη γλυτώσεις. Στη δική μου περίπτωση τα κατάφεραν οι πυροσβέστες και δεν πέρασε πάνω στο βουνό, αλλά αν είχε περάσει στη θαμνώδη έκταση χωρίς οδική πρόσβαση δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι.
Πολλά περιμένεις και συ βρε παιδί μου....... ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να το δούμε αυτό και γι'αυτήν ειδικά τη περίπτωση θα το εκτιμήσω αν δω παραιτήσεις.
Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε παραιτήσεις ή έστω ανακατατάξεις, τουλάχιστον στη πολεμική αεροπορία.Πολλά περιμένεις και συ βρε παιδί μου....
που την είδες την πλάκα ρε ζαίε?Κοσμος καταστραφηκε, ανθρωποι, ζωα, πουλια, εντομα και φυτα καηκαν και εσυ βρηκες την ωρα να κανεις πλακα ?
Ειναι αυτο που λεει ο σοφος λαος : Εδω ο κοσμος καιγεται και το ______ χτενιζεται !
Προφανώς δεν ήταν αρκετά. Αν είναι κάτι που έχουμε μάθει, είναι ότι αν δεν έχει κάτι να κάψει η φωτιά, δεν εξαπλώνεται. Άρα, είτε λόγω αμέλειας, είτε λόγω κακών υπολογισμών στο σχεδιασμό της πυρασφάλειας του στρατοπέδου, αφέθηκε μέσο για να καεί και να μεταδοθεί η φωτιά.Οι παραιτήσεις λόγω ευθιξίας γίνονται άμεσα. Είναι σίγουρο ότι εδώ δεν υπάρχει τέτοια διάθεση.
ΓΕΑ: Είχαν υλοποιηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και πυρασφαλείας - δεν κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή - Πτήση
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας “…από την εκδηλωθείσα πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου επηρεάστηκε τμήμα του στρατοπέδου φύλαξης πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης (111ΠΜ) στην περιοχή Καράμπα. Το στρατόπεδο βρίσκεται περί τα 6 χιλιόμετρα βόρεια του αεροδρομίου της...flight.com.gr