Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
11.480
Παίζει να ήταν καύσιμα (πχ Βυτιο) και όχι πυρομαχικά ή η δεξαμενή που γεμίζουν τα βυτία ;
Να την βγαλεις την κόσα και να καθαρισεις τα νυχακια σου γιατι ακαθαρτα τα βλεπω !

Ειναι τοσο δυσκολο να μην πετατε την μπαλα στην εξεδρα και να δειτε την πραγματικοτητα ή εχετε εμφυτευσει κανα subwoofer στο κεφαλι και οι κραδασμοι δεν σας αφηνουν να δειτε την πραγματικοτητα ?
νάτα τα 3 πρώτα κεφαλάκια … ξεμυτισαν… και χραπ :biggrin:

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.196
τελικά εκεί έγινε η έκρηξη?
View attachment 300398
Μάλλον, ναι.

Προσωπική ιστορία:

Είχα υπηρετήσει ένα χρόνο από τη θητεία μου στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Αγχιάλου. Ήμουν 29 ετών όταν πήγα ως σμηνίας (λοχίας) με ειδικότητα οπλουργού.

Επειδή φοβόμουν μην παχύνω λόγω καθισιού απέρριψα τη θέση γραφείου που μου πρότειναν. Μίλησα με τον τότε διοικητή και μετέπειτα αρχηγό ΓΕΕΘΑ, και του ζήτησα να με βάλει στο τμήμα χορτοκοπτών.

Ακούγεται αστείο, αλλά ήταν η μόνη θέση που είχε συνεχή κίνηση και συγκεκριμένο πρόγραμμα που με βόλευε πολύ: 8ωρη εργασία με χορτοκοπτικό βενζίνης. Μετά ελεύθεροι. Και το κυριότερο, μία βδομάδα δουλειά μία βδομάδα off (στο σπίτι). Δύο ομάδες των 10 ατόμων που δούλευαν εναλλάξ.

Μέσα σε 2 περίπου βδομάδες καθαρίζαμε όλη την επιφάνεια του τεράστιου αεροδρομίου. Μετά πάλι από την αρχή. Αρκετές φορές βγαίναμε και εκτός φράκτη για να καθαρίσουμε τα χόρτα που μπορεί να έθεταν σε κινδυνο τον χώρο λόγω εγγύτητας. Τα δέντρα στον εσωτερικό χώρο είναι ελάχιστα και απομονωμένα , κυρίως στις κατοικίες των μονίμων και γύρω από τα κεντρικά κτίρια διοίκησης.

Το αεροδρόμιο δεν κινδυνεύει από φωτιά. Αυτό είναι σίγουρο, άσχετα με τις βλακείες των δημοσιογράφων που το μπλέκουν με τις (μακρινές) περιμετρικές βάσεις υποστήριξης καυσίμων και πυρομαχικών.

Reaction score
11.480
Μάλλον, ναι.

Προσωπική ιστορία:

Είχα υπηρετήσει ένα χρόνο από τη θητεία μου στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Αγχιάλου. Ήμουν 29 ετών όταν πήγα ως σμηνίας (λοχίας) με ειδικότητα οπλουργού.

Επειδή φοβόμουν μην παχύνω λόγω καθισιού απέρριψα τη θέση γραφείου που μου πρότειναν. Μίλησα με τον τότε διοικητή και μετέπειτα αρχηγό ΓΕΕΘΑ, και του ζήτησα να με βάλει στο τμήμα χορτοκοπτών.

Ακούγεται αστείο, αλλά ήταν η μόνη θέση που είχε συνεχή κίνηση και συγκεκριμένο πρόγραμμα που με βόλευε πολύ: 8ωρη εργασία με χορτοκοπτικό βενζίνης. Μετά ελεύθεροι. Και το κυριότερο, μία βδομάδα δουλειά μία βδομάδα off (στο σπίτι). Δύο ομάδες των 10 ατόμων που δούλευαν εναλλάξ.

Μέσα σε 2 περίπου βδομάδες καθαρίζαμε όλη την επιφάνεια του τεράστιου αεροδρομίου. Μετά πάλι από την αρχή. Αρκετές φορές βγαίναμε και εκτός φράκτη για να καθαρίσουμε τα χόρτα που είχαν πιθανό κίνδυνο λόγω εγγύτητας. Τα δέντρα στον εσωτερικό χώρο είναι ελάχιστα και απομονωμένα , κυρίως στις κατοικίες των μονίμων και γύρω από τα κεντρικά κτίρια διοίκησης.

Το αεροδρόμιο δεν κινδυνεύει από φωτιά. Αυτό είναι σίγουρο, άσχετα με τις βλακείες των δημοσιογράφων που το μπλέκουν με τις (μακρινές) περιμετρικές βάσεις υποστήριξης καυσίμων και πυρομαχικών.
Τώρα την πάτησες
Θα σε πάρει το στρουμφάκι για βοηθό κηπουρού, καθότι έγραψες χιλιόμετρα στο άθλημα 🤩

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.196

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.759

Reaction score
1.029
Αλλο κι αυτό. :biggrin:

Αρα άλλον βρήκαν εκει απανθρακωμένο!!!!

Reaction score
378

τουλαχστον καποιος παραιτηθηκε

Reaction score
24.072

τουλαχστον καποιος παραιτηθηκε
στα@@μας, η ουσία είναι να μάθουμε γιατί πήρε φωτιά ο οπλισμός και ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες.
δεν είναι θέμα να μοιράζουμε γραβάτες.

Reaction score
3.617
Ήταν σε διακοπές τις τελευταίες ημέρες και του ζητήθηκαν εξηγήσεις από το Μαξίμου

Reaction score
26
ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ

ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΟΠΟΥ Η ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΣΚΑΓΑΝ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΜΙΕΣΑΙ.....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..... :party:
Τι μου θύμησες τώρα.......Κάπου εκεί βρισκόμουν κι εγω,με απόσπαση για πάνω απο 4 μήνες, καθώς τα άτομα του Τ.Ε.Ν.Ξ. (τομέας εκκαθάρισης ναρκοπεδίων ξηράς) έξαχναν για υπολειμματα θραυσματων και άσκαστων πυρομαχικων......Υπήρχαν και αρκετοί τραυματισμοι στρατιωτών θυμάμαι....κάπου εκεί το 1988 !!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87