ika
News
- Reaction score
- 15.528
6.5 Km μακριά από το αεροδρόμιο έγιναν οι εκρήξεις.....
Θα μαθουμε ποτε αραγε αν και ποσα F16 επαθαν ζημιες απο τις εκρηξεις, ...
....

6.5 Km μακριά από το αεροδρόμιο έγιναν οι εκρήξεις.....
Θα μαθουμε ποτε αραγε αν και ποσα F16 επαθαν ζημιες απο τις εκρηξεις, ...
....
πες του ότι καταστράφηκαν όλα.....να αρχίσει τα υπερεθνικά του6.5 Km μακριά από το αεροδρόμιο έγιναν οι εκρήξεις
View attachment 300518
Φαντάζομαι θα ψάχνει και αυτήν που ανέβασε το βίντεο, να την ευχαριστήσειΚαι να πεις ότι χόρεψε και καλά, πάει στο καλό. Αγγούρι ήταν. Επιπλέον, αν ήταν έξυπνος, θα έκανε παραγγελιά το "βρέχει φωτιά στη στράτα μου", οπότε θα ήταν καλυμμένος. Θα έλεγε βρε αδερφέ ότι με τόσες φωτιές, τον πήρε ο νταλκάς και είπε να εξωτερικεύσει τον πόνο του στη πίστα.
Και εγώ Ρόδο είμαι, συμφωνώ με όσα λέει ο loggeo. Η δραστηριότητα του κόσμου σε όλα τα επίπεδα ήταν απίστευτη. Ούτε εγώ έχω ενέργεια για πολιτικές συζητήσεις, το μόνο που θα πω είναι ότι φέρουν ευθύνες και το ΕΠΙΤΕΛΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ™ και περιφέρεια και δήμος.Δεν είναι η ώρα για πολιτικές συζητήσεις ακόμα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω την ενέργεια για κάτι τέτοιο.
Υπήρξε καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Πολλά απ' αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
Δεν ξέρω, βέβαια, αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, καθώς μαίνονταν πυρκαγιές και στην Αττική.
Κάτι καλύτερο μπορούσε να γίνει.
Υπάρχει πολύς κόσμος με πίκρα και πόνο που θέλει απαντήσεις.
Μόνο που οι απαντήσεις, συνήθως, βρίσκονται στα social media και είναι γεμάτες υπερβολές και ψέματα.
Υπάρχει επίσης πολύ κόσμος με οργή. Οι εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή 10 μέρες τώρα, μιλάνε για σοβαρές ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού.
Όπως και να έχει, στη Ρόδο αυτές τις μέρες γίνονται πράγματα.
Δε σου κρύβω ότι ανέκαθεν είχα θέμα με τη συμπεριφορά και τον τρόπο των συμπατριωτών μου.
Άνθρωποι χωρίς παιδεία και πλάνο βρέθηκαν με πολλά χρήματα στα χέρια τους, απλά επειδή κάθονταν πάνω στη χρυσή αγελάδα.
Πολλοί κερδοσκοπούσαν, χωρίς να τιμούν το ψωμί που βγάζουν, χωρίς να σκέφτονται το αύριο.
Αύξηση εγκληματικότητας, γενικά οι αρνητικές ειδήσεις για τον τόπο συσσωρεύονταν τα τελευταία χρόνια.
Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι μέσα από τέτοια τραγωδία θα ξαναβρίσκαμε τις αξίες μας (για όσο κρατήσει).
Το ότι δεν υπάρχουν θύματα, δεν πείνασε, ούτε δίψασε κανείς, ότι πολύς κόσμος θα επιστρέψει, είναι επίτευγμα των εθελοντών.
Ανοίξαμε τα σπίτια μας, τα πορτοφόλια μας, τις καρδιές μας. Πήραμε πίσω επιβράβευση και παρηγοριά.
Θα μας χρειαστεί για να ξαναχτίσουμε. Εδώ θέλω το κράτος πλέον.
"Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"...![]()
Φωτιές: Αφού έγιναν στάχτη πάνω από 500.000 στρέμματα, ο Κικίλιας μιλά τώρα για 500 προσλήψεις πυροσβεστών
Τους έβγαλε και υπέργηρους: «Ο μέσος όρος ηλικίας πυροσβεστών στα 48 - 49χρόνια», λέει ο Β. Κικίλιας. «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η πρόσληψη 500 και πλέον, νέων πυροσβεστών που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις μας στις δασικές πυρκαγιές». Μόνο ως ομολογία αποτυχίας και πλημμελούς προετοιμασίας ενό...www.ieidiseis.gr
Γίνονταν αυτά επι Πασοκ ; Ξαναρωτάω, γίνονταν ; Όχι.Το μόνο που θα σχολιάσω επί του θέματος είναι που άγιο είχαμε και δεν υπήρξαν εκατοντάδες νεκροί.
Τη επόμενη φορά ίσως να μη ήμαστε τόσο τυχεροί, διότι θα υπάρξει και επόμενη φορά...
Σκαλίζεις κάτι που πολύ πονάει και γνωρίζω πολύ καλά, θα προτιμήσω όμως να μη το σχολιάσω...Γίνονταν αυτά επι Πασοκ ; Ξαναρωτάω, γίνονταν ; Όχι.![]()
για περιέγραψε μας εσύ αυτή την καταπόνηση...το έχουμε ανάγκη πλιζζζζΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ !!!!!
![]()
Το «επιτελικό κράτος» μας προστατεύει με ομπρέλα θαλάσσης - Documento
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 18 Ιουλίου 2023, στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, απ’ όπου επιχειρούν τα εναέρια µέσα πυρόσβεσης. Το στιγµιότυπο αποτυπώνει την ετοιµότητα του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη και αποτελεί «φωτογραφία» όσων θα ακολουθήσουν µερικές µέρες µετά. Της πρωτοφανούς...www.documentonews.gr
Απλά κοιτάξτε τα εξαρτήματα του κινητήρα πόσο καταπονημένα είναι!!! Όσοι γνωρίζουν ας πουν 2 λόγια