gonis
Luger
- Μηνύματα
- 4.457
- Reaction score
- 12.211
Πρωτοχρονιά Rib eye black Angus Αργεντινης
Ωραίο αλλά ήθελε λίγο παραπάνω ξεκουραση. Σκεφτομαι και εγώ για meater.
Για να μην φεύγουν τα υγρά του κρέατος, τα βούτυρα κλπ. Είναι από μαντέμι οπότε δεν χάνεις κάτι - μόνο κερδίζεις. Επίσης οταν πεφτουν λίπη κάτι, παίρνει φωτιά - που δεν το θες.Τηγάνι για να μην λερώνεται η ψησταριά ή κάτι άλλο;
@Kotsidis John πες μου μόνο που βρήκες το καπελάκι του σταμάτη γαρδέλη...Δυο rib eye black angus USA, σε μαντεμι για να κρατάει τα υγρά και το βούτυρο μέσα σε broil king με @Kotsidis John και βουτιά με λευκό κρασί.
Ε αυτα ειναι τα μυστικα τωρα, αν τα πουμε ολα….@Kotsidis John πες μου μόνο που βρήκες το καπελάκι του σταμάτη γαρδέλη...
Το πολυ εκνευριστικο κατα την γνωμη μου ειναι οτι και οι δυο ειναι αδυνατοι !!![]()