christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.652
Στης 15 Αυγουστου εχει πανηγυρη το χωριομ κερναω τσιπουρο κρασι λουκανικο
Last edited:
Αυτό να ποστάρεις στον Πόλεμο Ρωσίας- Ουκρανίας, να γίνει χαμός, να μιλάμε για αυτό ο Μπαρλάς και εγώ για τπν Κοντσαλόφσκι.το υπέροχο original ( 1979 - Сибириада )
και η EDM εκδοχή (2001 - Resurrection) που άφησε εποχή:
Μην βάζεις τέτοια Κε Χρήστο. Καταλαβαίνουν οι ροκάδες πόσο κατώτερα μουσικά είναι αυτα τα ρόκ που ακούνε τόσα χρόνια (χαμένα χρόνια) ....και θα σου επιτεθούν , δεν ξεχνάνε αυτοί είναι εκδικητικές φύσεις.Στης 15 Αυγουστου εχει πανηγυρη το χωριομ κερναω τσιπουρο κρασι λουκανικο
Ιεροσυλία βρε .... Τον Λέμι βρε ; Βέβαια ο Λέμι θα το ενέκρινε αυτό λόγω της κοπελιάς.
Ο κιθαρίστας φαίνεται να το απολαμβάνει.Ιεροσυλία βρε .... Τοn Λέμι βρε ; Βέβαια ο Λέμι θα το ενέκρινε αυτό λόγω της κοπελιάς.
Ο τίτλος μου θυμίζει μια ταινία > Murder by Death 1976 > να τη δεις.Killed by death. Ο καλύτερος τίτλος τραγουδιού που έχει γραφτεί. Βγαίνει και απο τον τάφο με τη μηχανή.
Την έχω δεί αλλά δεν ήξερα τον τίτλο. Λες να το πήρε απο εκεί ο Λέμι ; Μάλλον γιατί έβλεπε τέτοιες ταινίες.Ο τίτλος μου θυμίζει μια ταινία > Murder by Death 1976 > να τη δεις.
Το έχεις δει, ωραία. Βλέπω και international movies όχι μόνο horror, σχεδόν τα πάντα!Την έχω δεί αλλά δεν ήξερα τον τίτλο. Λες να το πήρε απο εκεί ο Λέμι ; Μάλλον γιατί έβλεπε τέτοιες ταινίες.
Nice catch as always.
Να έβλεπες και λίγο κανα κουλτουριάρικο ή έστω Κοντσαλόφσκι, χα χα αντί αυτά τα horror και μόνο Αμερικάνικα που βλέπεις....θα είχαμε πολλά να σθζητήσουμε.
Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς !
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com