Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.386
το υπέροχο original ( 1979 - Сибириада )

και η EDM εκδοχή (2001 - Resurrection) που άφησε εποχή:

Αυτό να ποστάρεις στον Πόλεμο Ρωσίας- Ουκρανίας, να γίνει χαμός, να μιλάμε για αυτό ο Μπαρλάς και εγώ για τπν Κοντσαλόφσκι. :D :D

Το πολύμπριζο έχει και σκατά απο κατσαρίδες. Αυτά τα μικρά μαυράκια. :D
Στης 15 Αυγουστου εχει πανηγυρη το χωριομ κερναω τσιπουρο κρασι λουκανικο
Μην βάζεις τέτοια Κε Χρήστο. Καταλαβαίνουν οι ροκάδες πόσο κατώτερα μουσικά είναι αυτα τα ρόκ που ακούνε τόσα χρόνια (χαμένα χρόνια) ....και θα σου επιτεθούν , δεν ξεχνάνε αυτοί είναι εκδικητικές φύσεις. :D:D

Last edited:

Reaction score
19.386
Ιεροσυλία βρε .... Τον Λέμι βρε ; Βέβαια ο Λέμι θα το ενέκρινε αυτό λόγω της κοπελιάς. :D

Killed by death. Ο καλύτερος τίτλος τραγουδιού που έχει γραφτεί. :D Βγαίνει και απο τον τάφο με τη μηχανή. :D

Last edited:

Reaction score
19.386
Ο τίτλος μου θυμίζει μια ταινία :biggrin: > Murder by Death 1976 > να τη δεις. :)
Την έχω δεί αλλά δεν ήξερα τον τίτλο. Λες να το πήρε απο εκεί ο Λέμι ; Μάλλον γιατί έβλεπε τέτοιες ταινίες. :)

Nice catch as always.

Να έβλεπες και λίγο κανα κουλτουριάρικο ή έστω Κοντσαλόφσκι, χα χα αντί αυτά τα horror και μόνο Αμερικάνικα που βλέπεις....θα είχαμε πολλά να σθζητήσουμε. 😍 :D

Last edited:

jag

Reaction score
29.934
Την έχω δεί αλλά δεν ήξερα τον τίτλο. Λες να το πήρε απο εκεί ο Λέμι ; Μάλλον γιατί έβλεπε τέτοιες ταινίες. :)

Nice catch as always.

Να έβλεπες και λίγο κανα κουλτουριάρικο ή έστω Κοντσαλόφσκι, χα χα αντί αυτά τα horror και μόνο Αμερικάνικα που βλέπεις....θα είχαμε πολλά να σθζητήσουμε. 😍 :D
Το έχεις δει, ωραία. Βλέπω και international movies :p όχι μόνο horror, σχεδόν τα πάντα! :geek:

jag

Reaction score
29.934
:D

Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς ! :p

Επειδή δε βρίσκω την ελληνική διαφήμηση βολευτείτε με αυτήν. :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος